Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 406 dni temu Posty: 3317 Skąd: Łódź
Profil: Imię: Ania
Wzrost: 168
Wysłany: 2007-11-14, 22:18
Chyba nic innego by mi nie zostało tylko iść na piechotę
Co robisz gdy masz chandrę?
_________________ Jestem jeszcze trochę zakochana resztkami bezsensownej miłości i jest mi tak cholernie smutno teraz, że chcę to komuś powiedzieć. To musi być ktoś zupełnie obcy, kto nie może mnie zranić..
Informacje: Wiek: 34 Dołączyła 289 dni temu Posty: 1509 Skąd: Śląsk
Profil: Imię: Dorota
Wzrost: średni
Włosy: blond
Stan: panna
Wysłany: 2007-11-15, 09:06
Nie ma "złotego"środka na chandrę. Przynajmniej ja o takim nie słyszałam
Przeważnie trzeba "przeczekać " ten dzień starając się nie zatruwać życia innym.
Dla mnie najlepszym sposobem jest wysiłek fizyczny tj. rower, rolki, gimnastyka.Wtedy brak czasu na chandrę.
Gdy nie mam takiej możliwości poprostu sprzątam na błysk mieszkanie. Zajęta pracą niemyślę o chandrze.Skoro nie da się jej pokonać ( bo chyba nie da), to trzeba ją "ominąć i oszukać"
Co wybrałabyś:
1. Skromne życie u boku męża, codzienne problemy finansowe i rodzinne, gromadka dzieci, praca
2. szalone życie z milionerem kochankiem bez zobowiązań na jachcie, co tydzień w innej części świata, zabawy do rana, życie bez problemów,ale bez dzieci, stałości
_________________ Przyjacielem jest ten, kto wie o Tobie wszystko i nie przestaje Cię kochać
Informacje: Wiek: 26 Dołączyła 292 dni temu Posty: 744 Skąd: tu i tu... i tam
Profil: Imię: Marta
Stan: zakochana
Partner: Aruś
Wysłany: 2007-11-15, 13:50
Agulllka napisał/a:
zdecydowanie stalosc! punkt pierwszy!!
czy zdecydowalabys sie na radykalna zmiane w swoim zyciu? zmiana miejsc zamieszkania, nowi znajomi, przyjaciele, prac, zycie. wszystko nowe??
Jeśli z moim A. to zdecydowanie tak. Większość moich dobrych znajomych mieszka daleko ode mnie. Kontakt mamy tylko przez neta, więc nie robiło by mi to różnicy.
Jak byś miała wybrać pracę ze względu na rodzaj to wybrałabyś: jako sprzątaczka czy praca w rolnictwie.
_________________ Last night I asked my angel to watch over you but he came back soon.
I ask: Why?
He smile and said:
An angel doesn't watch over anotcher angel.
Wysłany: 2007-11-15, 15:26
Być niewidzialną rzecz jasna
Podróżowałabym sobie po świecie gratis ( samolotami), mieszkała w luksusowych hotelach, podjadała z restauracjach.Mogłabym polecieć nawet do Ameryki do Ala Pacino, położyć się obok niego w łóżeczku i nawet by o tym nie wiedział.Albo ulokowałabym się na jachcie jakiegoś milionera i podróżowała
Wolałybyście być:
mądre czy piękne?
_________________ Przyjacielem jest ten, kto wie o Tobie wszystko i nie przestaje Cię kochać
Wysłany: 2007-11-16, 15:54
futrzaki!!!
Są bardziej kochane tj. można je przytulić a rybki?................no cóż....mogłyby tego nie przeżyć
Ale lubię sobie popatrzeć na kolorwe rybki w ładnym akwarium.
autobus czy tramwaj?
Informacje: Dołączyła 420 dni temu Posty: 6472 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2007-12-15, 16:18
wole pryszcza na nosie...zawsze wycisnąć mozna albo jakos zaleczyc...a opryszczke jak raz sie złapie to ma sie do konca zycia i co jakis czas sie krocha robi.....
Informacje: Dołączyła 420 dni temu Posty: 6472 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2007-12-15, 17:50
mmm co 3 go hahahahahahaha wielu juz widziałam ale z obecnych hmmmm Steve'a Bacica, Erica Bane, a z piosenkarzy..Enrique zeby w koncu sie dowiedzieć czy ma małego czy duzego hahahahahaha bo w kazdej gazecie piszą inaczej a i on w ciucki leci i kilka razy juz zmienbiał wypowiedz swoją na ten temat hahahahaha
to moze teraz którego aktora NIE chciałabys za zadne skarby nago zobaczyć
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum