Informacje: Dołączyła 398 dni temu Posty: 6472 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2007-11-13, 00:32
wyszłam z Carrefoura z winem w rączce nie zapłaciwszy za nie zapomniałam ze je 3mam a siostra mnie zawołała wyszłam na złodziejkę i żula w 1 to nie było jakies bużułazyjne wino ( mam sporo takich wpadek roznych .. a tamtego rajdowozu nie zauwazyłam )
Informacje: Wiek: 19 Dołączyła 371 dni temu Posty: 7205 Skąd: Wrocław
Profil: Imię: Weronika
Wzrost: 165
Stan: jeszcze panna :)
Partner: Radzio
Wysłany: 2007-11-14, 18:00
oj trudne pytanie....
chyba wolałabym być kochaną, może z czasem coś by się we mnie odezwało...
ale wtedy cierpiałaby ta druga osoba, tak jakbym ja miała cierpieć gdybym to ja kochała bez wzajemności... hmmm...
ej, nie odpowiem, bo nie wiem
Informacje: Wiek: 26 Dołączyła 270 dni temu Posty: 744 Skąd: tu i tu... i tam
Profil: Imię: Marta
Włosy: blond
Stan: zakochana
Partner: Aruś
Wysłany: 2007-11-14, 21:11
Zrobiłabym coś innego, może omlety a ze smrodku po spalonej kolacji poprostu bym się przyznała.
Co być zrobiła, gdybyś jechała do ukochanego przekonać go, że nie zdradziłaś go, a mając do pokonania ok 25 km gdzie po drodze nie ma ani jednego domu, ani stacji, samo pole lub las. I w środku drogi popsuł by Ci się samochód, a tel nie miał by zasięgu lub bateria by padła.
_________________ Last night I asked my angel to watch over you but he came back soon.
I ask: Why?
He smile and said:
An angel doesn't watch over anotcher angel.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum