hmmm fantazja erotyczna.... hehe kiedyś pracowałam z takim kolesiem, miał 28 latek.. no i zawsze sobie myślałam jakby to było gdybyśmy zostali sami tam w zakładzie i zaczeli się kochac na biurku..:P takie normalne.. ale najgłupsze..
hmm... co byś zrobiła gdybys zaszła wciąze ze swoim facetem no i po 9 miesiącah urodziłoby wam się czarne dziiecko..??
_________________ Mówią że jeśli rodzi się człowiek, - z Nieba spada dusza. Rozpada się na dwie części, Jedna trafia do kobiety, druga do mężczyzny... Natomiast całe życie polega na odnalezieniu tej drugiej połowy, połowy swej duszy.... połowy samego siebie...
Informacje: Wiek: 19 Dołączyła 466 dni temu Posty: 10646 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2007-10-28, 19:10
najdziwniejszy...
że się kochałam, a potem nagle urodziłam, ale to było jajko, jak sięgotuje i pęknie to takie białko jest wystające,,, i to niby był płód
ja nie wiem skąd to się wzięło
Czy kiedykolwiek zbliżyłaś się, całowałaś się z dziewczyną??
Informacje: Wiek: 19 Dołączyła 466 dni temu Posty: 10646 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2007-11-02, 18:49
omg.. nie wiem..
płakałabym strasznie dzwoniłabym do wszystkich i mówiła co mi leży na sercu.. a na bank.. zostałabym dzisiaj u Radzia
i smutno mi się zrobiło...
co byś zrobiła gdyby twoja mama nagle stwierdziła, że jedzie na wakacje i może na dłużej do Irlandii ... ??
<tak jak moja.. )
Informacje: Dołączyła 365 dni temu Posty: 744 Skąd: Pokaż na mapie
Profil: Imię: Marta
Wysłany: 2007-11-09, 10:52
Hmmm kiedyś zastanawiałam się jak bym wyglądała - wtedy kolegowałam się z chłopakami , którzy słuchali metalu
Jak bronisz się przed stresem/jak próbujesz się odstresować?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum