czuje się "otwarta" moge pisac o czym chce, wyrażać swoje uczucia i myśli.. czuje sie dobrze..:P
Jakbyś musiała, to co wymazałabys ze swojego życia..??
_________________ Mówią że jeśli rodzi się człowiek, - z Nieba spada dusza. Rozpada się na dwie części, Jedna trafia do kobiety, druga do mężczyzny... Natomiast całe życie polega na odnalezieniu tej drugiej połowy, połowy swej duszy.... połowy samego siebie...
Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 390 dni temu Posty: 3317 Skąd: Łódź
Profil: Imię: Ania
Wzrost: 168
Wysłany: 2007-10-06, 14:14
hm... chyba te wszystkie przykre chwile których byłam świadkiem
jaki był najpiękniejszy komplement jaki usłyszałaś
_________________ Jestem jeszcze trochę zakochana resztkami bezsensownej miłości i jest mi tak cholernie smutno teraz, że chcę to komuś powiedzieć. To musi być ktoś zupełnie obcy, kto nie może mnie zranić..
Nie poszłabym na studia dzienne magisterskie, tylko na zaoczne i jednocześnie zaczęłabym pracę - w ten sposób po studiach miałabym i papierek i 5 lat doświadczenia zawodowego, a tak to będę miała tylko papierek. Poza tym wtedy mogłabym już dawno zamieszkać z Piotrkiem a tak to może dopiero za rok.
Jakie jest Twoje marzenia, które wydawało się być nierealne a jednak spełniło się ?
Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 291 dni temu Posty: 221 Skąd: Stolyca
Profil: Imię: Kasia
Wysłany: 2007-10-18, 16:56
Zrzucić z 10 kg .
Twoja wymarzona randka?
_________________ "Każdy człowiek ma pewien określony horyzont myślowy.
Kiedy ten się zwęża i staje się nieskończenie mały, zamienia się w punkt.
Wtedy człowiek mówi: "To jest mój punkt widzenia"
Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 291 dni temu Posty: 221 Skąd: Stolyca
Profil: Imię: Kasia
Wysłany: 2007-10-19, 15:39
Pistacje .
Znienawidzony przedmiot w podstawówce?
_________________ "Każdy człowiek ma pewien określony horyzont myślowy.
Kiedy ten się zwęża i staje się nieskończenie mały, zamienia się w punkt.
Wtedy człowiek mówi: "To jest mój punkt widzenia"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum