Sama musze sprawdzic jaki ten facet jest naprawde,kolezanki roznie moga plotkowac.Decyduje sie na kilka chwil rozmowy z nim,moze go troszke rozszyfruje.
Twoj partner w ramach oswiadczyn ,zamiast pierscionka przynosi CI czekoladowy odlew penisa,co robisz?,czujesz sie urazona, czy bawi Cie to?
Informacje: Dołączyła 315 dni temu Posty: 1274 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2010-01-12, 12:03
Zaczynam sie smiac i mowie do niego zeby sobie jaj nie robil a potem na powaznie pytam sie gdzie jest moj pierscionek zareczynowy
Bylas na zakupach w centrum handlowym i tak cie te zakupy wciagnely ze jak sie obejrzalas to centrum handlowe zostalo zamkniete nikogo nie ma jestes sama w wielkim centrum handlowym. Otwieraja dopiero przed 10 rano. Co robisz
Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 737 dni temu Posty: 7737 Skąd: Pokaż na mapie
Profil: Nastrój:
Wysłany: 2010-01-12, 13:21
Dzwonię do mojego Miśka.
Na pewno załatwi "coś" żeby otworzyli
Dzwoni ktoś do Twojego połówka z zastrzeżonego numeru.
Twój facet jest w łazience i prosi żebyś odebrała.
Odbierasz a tam jakaś laska "jęczy" do telefonu.
Jak reagujesz?
Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 321 dni temu Posty: 2227 Skąd: daleko stąd :)
Profil: Partner: Chłopisko kochane ;)
Wysłany: 2010-01-17, 08:26
Rozłączam się, a kiedy on skończy sie kapać, mówię że jakaś panna dzwoniła i jęczał i nie była chęna do rozmowy więc się rozłączyłam. Pytam kto, obserwuje jego reakcje ale nie drąże tematu
Wygrałaś bilet na podróż dookoła świata która trwa rok. musisz wyjechać za tydziń i rzucic wszstko, czym zajmujesz sie obecnie. Jedziesz czy zostajesz?
Informacje: Dołączyła 315 dni temu Posty: 1274 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2010-01-17, 16:04
Jade bo uwielbiam podrozowac. ja jestem chyba urodzona podrozniczka a podroz dookola swiata ktora trwa rok suuuper sprawa jak dla mnie jakby mi ktos taka tylko fundnal
Jestes na miescie przechodzisz i ulica i po drugiej stronie spotykasz swojego faceta jak obejmuje i caluje sie z inna kobieta co robisz
Informacje: Dołączyła 346 dni temu Posty: 636 Skąd: Pokaż na mapie
Profil: Imię: Karina
Wzrost: 158
Włosy: obecnie lekko ruda :)
Stan: panna
Partner: M ;)
Nastrój:
Wysłany: 2010-01-24, 17:59
jestem impulsywna wiec...
podchodzę i oczywiście daje mu w twarz mówiąc do tej laski żeby na przyszłość lepiej sprawdzała z kim się prowadza!
Ktoś wypisuje ci smsy w których fantazjuje o tobie... zostawiasz to i udajesz ze nic się nie stało, wyzywasz go od zboczeńców, a może przyłączasz się do gry?
_________________ "Nie to ma wielkie znaczenie czy aktualnie osiągamy nasze najwyższe ideały, lecz to, że są one naprawdę wysokie..."
tk bym zrobiła, chyba ze trwałoby to długo albo zaczał jeszcze dzwonic .
czy jest cos czego załowałaś ale z perspektywy czasu okazało sie dobrym rozwiazaniem
_________________ Świat cierpi na brak mężczyzn, szczególnie tych, którzy są cokolwiek warci.
— Jane Austen.
Czasami wydaje nam się, że ludzie są loteryjnymi losami: że znajdują sie obok nas, by urzeczywistnić nasze absurdalne nadzieje. Carlos Ruiz Zafon
czy jest cos czego załowałaś ale z perspektywy czasu okazało sie dobrym rozwiazaniem
tak, kiedyś żałowałam ze poszłam dzieci pilnować,a teraz dzięki temu mam prawdziwych przyjaciół
czy kiedy masz poważne problemy, starasz się z kimś o tym pogadać czy raczej próbujesz sama się z nimi uporać?
_________________ Kiedyś się z NIEGO wyleczę.
Może nie na pstryknięcie palcami, może nie po tygodniu, ani miesiącu.
Czeka mnie wiele pustych dni, w których wciąż będzie pojawiać się JEGO twarz...
Informacje: Dołączyła 346 dni temu Posty: 636 Skąd: Pokaż na mapie
Profil: Imię: Karina
Wzrost: 158
Włosy: obecnie lekko ruda :)
Stan: panna
Partner: M ;)
Nastrój:
Wysłany: 2010-02-15, 19:03
anka1705 napisał/a:
starasz się z kimś o tym pogadać
Ja staram się wygadać po pierwsze że to daje ulgę a po drugie ktoś patrząc "z boku" może znaleźć jakieś rozwiązanie którego sama nigdy bym nie wymyśliła... Oczywiście ostateczną decyzje podejmuje sama
_________________ "Nie to ma wielkie znaczenie czy aktualnie osiągamy nasze najwyższe ideały, lecz to, że są one naprawdę wysokie..."
Czy jest jakaś rzecz której nie zrobiłabyś normalnie a zrobiłabyś za jakieś duże pieniądze??
jasne, że tak jest mnóstwo takich rzeczy
pyt. zdarza ci się czasami skłamać??
nigdy mi się nie zdarzyło, bo nie byłam w takiej sytuacji
czy miewasz czasem takie dni ze chcesz być zupełnie sama??
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum