Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 342 dni temu Posty: 570
Profil:
Wysłany: 2007-09-17, 22:10
Wbrałabym to pierwsze, bo uważam, że wazniejsze jest szczęście wywodzące sie z miłości do drugiego człowieka niż szczęście wynikające z posiadania dużej ilości pieniedzy. Poza tym łatwiej radzić sobie we dwójkę, zawsze mozna do czegoś dojść, również do większej liczby pieniędzy.
Może być?
A teraz czas na erotykę.
Gdybyś wygrała milion złotych na loterii i miałabyś tylko jeden dzień na wydanie całej kwoty, co byś za nie kupiła?
Gdybyś wygrała milion złotych na loterii i miałabyś tylko jeden dzień na wydanie całej kwoty, co byś za nie kupiła?
??
Moja odpowiedź: kupiłabym sobie domek/mieszkanie - jakąkolwiek nieruchomość, ze 3 samochody jakieś superowe ( w tym jedno terenowe), wycieczkę dla mnie i Piotrka na Bora Bora, dla siostry, szwagra i rodziców też jakieś wycieczki, jakie by chcieli i póxniej poszłabym z mamą i siostrą na zakupy i kupiła wszystko co byśmy tylko chciały: sprzęt do kuchni, nowości techniczne dla naszych facetów ( plazmowe tv, aparaty i kamerki cyfrowe) i reszta na ciuchy, buty, torebki itd Chyba dnia by mi zabrakło i tych pieniędzy, ale w takiej kolejności by to szło
No to czas na moje pytanie...
Gdyby Twój facet był bezpłodny to wolałabyś adoptować jakieś dziecko czy wybrać się na dziecko z próbówki ( jeśli decyzja należałaby do Ciebie, bo wiadomo, że normalnie to z facetem się w takich sytuacjach konsultuje) ?
Informacje: Dołączyła 401 dni temu Posty: 6472 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2007-09-17, 23:31
ja osobiscie wolałabym adoptowac po pierwsze nie jestem jakos przekonana do sztucznosci.... chociaz wiem ze dla niektorych par zapłodnienie invitro jest jedyna szansa..ale ja adoptowane kochałabym tak jak swoje nawet takie juz nieco wyrosniete (w realu oczywiscie mezu podejmowalby decyzje razem ze mna )
wiec teraz erotyki troszke
gdybys stała sie włascicielka baru z męskim stripteasem i miala zatrudnic 6 stripteaserow jak by musieli wygladac i jak bys ich poubierała (kazdego z osobna) zeby była roznorodnosc
Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 342 dni temu Posty: 570
Profil:
Wysłany: 2007-09-17, 23:33
Kociak napisał/a:
Moja odpowiedź: kupiłabym sobie domek/mieszkanie - jakąkolwiek nieruchomość, ze 3 samochody jakieś superowe ( w tym jedno terenowe), wycieczkę dla mnie i Piotrka na Bora Bora, dla siostry, szwagra i rodziców też jakieś wycieczki, jakie by chcieli i póxniej poszłabym z mamą i siostrą na zakupy i kupiła wszystko co byśmy tylko chciały: sprzęt do kuchni, nowości techniczne dla naszych facetów ( plazmowe tv, aparaty i kamerki cyfrowe) i reszta na ciuchy, buty, torebki itd Chyba dnia by mi zabrakło i tych pieniędzy, ale w takiej kolejności by to szło
Dalabyś radę w jeden dzień?
Wiesz co, bo na początku chcialam napisać coś dotydzącego erotyki, ale potem zmieniłam zdanie i zapomniałam tamtego wykasować.
ok. edit, Madae mnie wyprzedziła.
Musieliby być umięśnieni i lekko opaleni, skoro miałby to być striptiz i to dla wielu osób. Aha i tak, jeden miałby fartuszek i byłby nasmarowany bitą śmietaną. Dwóch miałoby mnóstwo czekolady na klacie-jeden mleczną, drugi białą. Czwarty miałby różę za uchem oraz sliczne czerwone majteczki. Piąty byłby przebrany za policjanta-z pałką. Szósty byłby nasmarowany jakimś nabłyszczaczem, taki typowy macho.
Informacje: Dołączyła 401 dni temu Posty: 6472 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2007-09-18, 00:16
Nimfetka napisał/a:
Piąty byłby przebrany za policjanta-z pałką.
nooo takiego to i ja bym oglądneła chetnie
500 tyś O.O to poł mln !!! jasne ze bym zagrała !!! ale tylko z moim misiem (czyli np obecnym chłopakiem...lub mezem zalezy kiedy to by było) no i dobrze by było gdyby film był przeznaczony do dystrybucjii za oceanem mimo to 1 scenka , czy epizod by sie tak strasznie w oczy chyba nie rzucil...a gdyby nawet to za 500 tys bym sie przeprowadziła gdzies indziej gdzie go nie widzieli
prawdziwa jasnowidzaca kobieta mówi ci ze spotkasz na swej drodze 2 ludzi kobiete i mezczyzne... i kazde z nich moze stac sie twoim najlepszym przyjacielem ...takim jekiego spotyka sie tylko 1 raz w zyciu, ktory oddal by za ciebie zycie i nigdy cie nie zdradzi. Jednak te 2 osoby znajduja sie po przeciwnych stronach drogi ktora idziesz...jedna na zachod od miejsca w ktorym stoisz a druga na wschod a spotkac sie mozesz z nimi tylko o wyznaczonej godzinie..inaczej sie miniecie i juz nigdy nie spotkacie wiecej. Kogo bys wolala Przyjaciela, czy przyjaciółke
Ide na wschód a kto tam stoi ??:P Przyjaciółka czy przyjaciel ??
co to za pytanie
Przyjaciel
co bys zrobiła gdyby porwało się UFO, a na statku było by pełno zielonych nagich ludków
_________________ Mówią że jeśli rodzi się człowiek, - z Nieba spada dusza. Rozpada się na dwie części, Jedna trafia do kobiety, druga do mężczyzny... Natomiast całe życie polega na odnalezieniu tej drugiej połowy, połowy swej duszy.... połowy samego siebie...
hmmmm. zdanie matury ustnej z polskiego, a to dlatego że uczyłam się dokładnie tydzień przed a idąc na nią zupełnie miałam pustke w glowie... ale zdałam i to na 75%
Co bys zrobiła gdybys znalazła się na bezludnej wyspie z zupełnie nagimi chłopcami z drużyny footbolowej ( ale mam głupie pytania)
_________________ Mówią że jeśli rodzi się człowiek, - z Nieba spada dusza. Rozpada się na dwie części, Jedna trafia do kobiety, druga do mężczyzny... Natomiast całe życie polega na odnalezieniu tej drugiej połowy, połowy swej duszy.... połowy samego siebie...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum