Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 572 dni temu Posty: 5524 Skąd: Sweden
Profil: Nastrój:
Wysłany: 2008-09-26, 12:27
a gra stoi w miejscu
no to lecimy
Kahela napisał/a:
Z kim masz lepszy kontakt z facetami, czy kobietami (w sensie koleżeństwa, przyjaźni)?
z facetami. lepiej mi sie z nimi gada, mozna pozartowac na wiele tematow, otrzymac rady widziane meskim okiem i w ogole... NIE SA ZAZDROSNI JAK BABY
Najwiekszym wrogiem kobiety jest...kobieta
co robisz kiedy idac po najwiekszym centum handlowym...pekaja ci spodnie na tylku, masa ludzi, nie masz sie czym zakryc...
Partner: L.
Nastrój:
Wysłany: 2008-09-26, 15:13
No cóż, jedyna opcja, to wpaść do pierwszego sklepu z ciuchami i kupić nowe spodnie...
Jesteś w dyskotece ze znajomymi, nagle widzisz, że dwóch facetów wyprowadza ledwo stojącą na nogach kobietę...
Nie znasz ich, więc nie wiesz czy są znajomymi, czy może panowie dosypali jej czegoś do szklanki...
Jak byś zareagowała/zareagował?
I czy w ogóle byś zareagowała.....?
_________________ Kryzys wartości, bankructwo idei - czyli ogólnie do dupy jest...
trudne pytanie pewnie rozmawiam, pytam czy znam powody zastanawiam sie co dalej. Gdyś wiedziała ze umrzesz a miałabys dziecko to wolałabyś aby trafiło do domu dziecka czy do pary kobiet homoseksualnych( zakładajac ze nie ma innej opcji)
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 59 dni temu Posty: 1126 Skąd: Tu i ówdzie :)
Profil: Wzrost: 165
Włosy: brunetka
Stan: panna
Nastrój:
Wysłany: 2008-10-22, 21:02
...do pary kobiet homoseksualnych. Rodzina to rodzina,dziecko czuło by ze jest kochane a to jest najważniejsze
Twój najleprzy przyjaciel nagle zaczoł okazywać coraz silniejsze zainteresowanie Tobą. Bardzo go lubisz,jest dla Ciebie ważny ale...nie ma szans na nic więcej bo masz już kogoś na oku. Przyjaciel wyznaje Ci miłość,co robisz? <wiesz,że gdy wyzna Ci swoje uczucia a ty powiesz ze nic z tego Wasza przyjaźń zawiśnie na włosku>.
_________________ Gdy na mnie patrzysz to wiem o czym myślisz, chcesz ze mnie czerpać słodkie korzyści!Wyluzuj koleś! Weź zimny prysznic! Nic nie kombinuj bo nic nie wymyślisz...! <Yo> ;p
Nastrój:
Wysłany: 2008-10-23, 16:20
mówię odrazu! Bez chwili zawahania!!!
Jesteś w publicznej toalecie <np. Toi Toi> . Siedzisz właśnie na ''tronie'' < >,gdy nagle ktoś otwiera drzwi,które zapomniałaś zamknąć No i w tak niezręcznej sytuacji,okazuje się że jest to mega przystojniak którego często widujesz na osiedlu...jak postarasz się wybrnąć z sytuacji??
_________________ Gdy na mnie patrzysz to wiem o czym myślisz, chcesz ze mnie czerpać słodkie korzyści!Wyluzuj koleś! Weź zimny prysznic! Nic nie kombinuj bo nic nie wymyślisz...! <Yo> ;p
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 281 dni temu Posty: 1399 Skąd: Kraków
Profil: Nastrój:
Wysłany: 2008-11-02, 21:08
Zalezy jak bardzo chore. Jeżeli wiązałoby się to z "byciem warzywem" dokońca życia, pewno rozważałabym aborcje... trudno odpowiedzieć na to pytanie, kiedyś stwierdziłam, że bez względu na wszystko urodze dziecko, a teraz gdy wczułam się w rolę matki, która musi patrzeć jak jej dziecko cierpi, nie może chodzić, mówić, nawet nie rozumie co się wokół niego dzieje, to nie wiem czy dałabym radę...
Wiesz, że osoba, której nienawidzisz z całego serca potrzebuję dawcy szpiku i dziwnym zbiegiem okoliczności tylko Ty możesz nim być. Jeśli się nie zgodzisz ta osoba umrze. Co robisz??
Nastrój:
Wysłany: 2008-11-03, 11:33
malenka napisał/a:
Wiesz, że osoba, której nienawidzisz z całego serca potrzebuję dawcy szpiku i dziwnym zbiegiem okoliczności tylko Ty możesz nim być. Jeśli się nie zgodzisz ta osoba umrze. Co robisz??
zależy czym by mi ta osoba zawiniła i jak bardzo bym jej nienawidzila.
Znajdujesz na ulicy portwel z kwota 3 tys. złotych. Bez sokumentów,czysta gotówka i nic więcej. Co robisz? Idziesz z tym na komisariat czy zabierasz pieniązki dla siebie?
Informacje: Dołączyła 97 dni temu Posty: 786 Skąd: z wody :P
Profil: Imię: Karolina
Nastrój:
Wysłany: 2008-11-04, 13:04
Jeśli był to 1 taki odskok w bok jestem w stanie z nim dalej być, ale jeśli zdarzenie było kilkurazowe to wyprowadza się do rodziców wraz z dziećmi,i szybko szukam pracy. Składam wniosek o rozwód i o alimnety na dzieci.
Atakuje cię pijany facet , okrada cię a ty widząc jego twarz przypominasz sobie że jest to twój dawny dobry znajomy, co robisz???
Miałam kiedyś dokładnie taką sytuację!Nie była ona przyjemna...okradł mnie...następnego dnia rzuciłam w eter znajomym i tak doszło to do niego. Po kilku dniach przyszedł do mnie z ogromnym bukietem róż i wszystkim co zwinął (cała torebka, a w niej dokumenty, kasa, klucze, telefon i kilka drobiazgów kosmetycznych).
Co byście zrobiły gdyby: idąc ulicą nagle facet klepie Was po tyłku i idzie dalej, jakby nigdy nic?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum