Informacje: Dołączyła 350 dni temu Posty: 6473 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2007-12-17, 19:48
w moim przypadku zbyt trafne i osobiste pytanie
mam takiego jakiego mam chłopak ma mało doswiadczenia ale szybko go ucze i nie zamieniłabym na zadnego a zonatego bym nie chciała jeszcze z tego powodu ze to nie jest zgodne z moimi zasadami nawet jakby mial granaty zamiast jaj to nie chce hahahahaha
to teraz cos a la fear factory
głowa w akwarium pełnym pająków które wchodza do nosa po włosach itp
czy... wyławianie zebami ( bez uzycia rąk) krowich racic z akwarium pełnym krowiej krwi ( oba takie zadania były )
Madae, no cóż, dobiłaś mnie tymi pytaniami, ale po długim zastanowieniu doszłam do wniosku, że wolałabym to drugie, bo pająkami się brzydzę!! na ich widok to mi się chce
a wiem, że takie zadania były, bodajże to było na kanale POLSAT ale tytułu programu nie pamietam...
ok
gdzie wolisz spędzać wakacje w górach czy nad morzem?
Informacje: Wiek: 34 Dołączyła 219 dni temu Posty: 1510 Skąd: Śląsk
Profil: Imię: Dorota
Wzrost: średni
Włosy: blond
Stan: panna
Wysłany: 2007-12-19, 08:10
prawie zawsze mam trupio zimne dłonie
Zdecydowanie dłonie bo przy zimnych stopach od razu pojawia się u mnie przeziębienie.
1. Pracodawca miły, inteligentny, spokojny + dobra atmosfera w pracy ale..............małe pieniądze.
2. Pracodawca furiat, holeryk, złośliwiec, ale dający dobrze zarobić?
_________________ Przyjacielem jest ten, kto wie o Tobie wszystko i nie przestaje Cię kochać
Informacje: Wiek: 19 Dołączyła 323 dni temu Posty: 5504 Skąd: Wrocław
Profil: Imię: Weronika
Wzrost: 165
Stan: jeszcze panna :)
Partner: Radzio
Wysłany: 2007-12-19, 20:52
Dorotea napisał/a:
prawie zawsze mam trupio zimne dłonie
oj jak ja nienawidzę jak mam zimne dłonie... nie mogę wtedy na gitarze nic zagrać bo mi drętwieją....
chyba to drugie wybieram... A jak bym już nie wyrobiła to do tego pierwszego bym się przeniosła
wyobrażasz sobie życie bez telewizora, komputera, komórki... ? byłoby ci dobrze w takim świecie żyć? <nie myślcie, że ja świata poza w/w nie widzę.... )
Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 224 dni temu Posty: 493 Skąd: ...
Profil: Imię: Pajunia
Wzrost: 178 cm (duuuża urosłam :P)
Włosy: Różnie, choć z przewagą czarnych:P
Stan: Zaręczona:)
Partner: Rafcio :*
Wysłany: 2007-12-22, 13:08
Bez tv sobie wyobrażam, bo od dłuższego czasu po prostu nie oglądam (nie mam polskiej tv- może to jest powodem), wolę sobie jakiś fajny film na kompie obejrzeć.
Bez kompa byłoby dużo trudniej, ale był ostatnio taki czas, że musiałam sobie bez niego radzić i w jakiś magiczny sposób zaczęłam mieć czas na wszystko więc gdybym musiała, to myślę, że by mi go brakowało, ale dałoby się znieść.
Jeśli chodzi o komę, to nie byłoby problemu, gdyby nie fakt, że byłabym wówczas za przywróceniem budek telefonicznych ! Jednak wolałabym mieć zawsze komórkę.
Wysłany: 2007-12-22, 23:32
""Wolisz ciemne, czy jasne kolory? ""
ciężko stwierdzić, zależy na czym, zależy jakie dzień, pora roku, jaki odcień itd
ale raczej wolę takie stonowane
Ale nie pastelowe...
Wysłany: 2008-01-04, 17:26
nie miałam na nogach ani jednego ani drugiego ale myślę, że na nartach byłoby mi łatwiej, ale snowboard byłby większym wyzwaniem.... więc wybieram snowboard
sylwester na super imprezie ale w ostatniej chwili zepsuty przez jakiś czyjś wybryk, czy sylwester nuuudny jak flaki z olejem ale spokojny?
Informacje: Wiek: 19 Dołączyła 220 dni temu Posty: 2629 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-01-13, 16:55
sylwester na super imprezie ale w ostatniej chwili zepsuty przez jakis czyjs wybryk poniewaz jestem taka osoba ze jak sie dobrze bawie to wali mnie to czy ktos zepsul impreze
co wolisz zloto czy srebro?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum