Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 523 dni temu Posty: 609 Skąd: to pytanie?
Profil: Imię: Anna
Wzrost: 170
Włosy: czarny
Wysłany: 2007-08-26, 12:45
lubie go, jest strasznie sympatycznym gosciem, nie popisuje sie i nie robi z siebie Bog wie kogo
Ale fizycznie nie odpowiada mi.. za duzo miesni jednak
_________________ Na forum zawsze się znajdzie jakiś smutny fajfus, który będzie mówił co trzeba
robić i jak trzeba żyć, bo akurat wstał lewą nogą albo zaczepił chu...em o
sprężynę w materacu.
też uważam że jest sympatyczny.. w telewizji pokazuje to jakim jest naprawde, nie wywyższa sie... a co do wyglądu... hmmm... osobiście nie podobają mi sie zbyt chudzi faceci ale też nie tacy przypakowani jak pudzian.. ehmmm bałabym sie ze gdyby mnie przytulił to połamałby mi kości.. wole normalnych lekko przypakowanych kolesi...
_________________ Mówią że jeśli rodzi się człowiek, - z Nieba spada dusza. Rozpada się na dwie części, Jedna trafia do kobiety, druga do mężczyzny... Natomiast całe życie polega na odnalezieniu tej drugiej połowy, połowy swej duszy.... połowy samego siebie...
Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 494 dni temu Posty: 318 Skąd: Łódz
Profil: Imię: Emilia
Wzrost: 175
Włosy: brunetka
Stan: panna
Wysłany: 2007-08-28, 11:59
cerrata napisał/a:
Może i jest sympatyczny, ale to sympatyczny wieśniOk... moim skromnym zdaniem
pamietam, był kiedyś w "Rozmowach w Toku" uśmiała sie, jak opowiadał,ze dziewczynę najchetniej zabrałby na kolację do McDonalda, bo tanio i szybko i że nie lubi całować sie, tylko od razu przechodzi do konkretów
Informacje: Dołączyła 553 dni temu Posty: 6460 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2007-08-29, 23:24
miałam okazje poznac osobiscie nawet autografa gdzies mamw tym swoim burdello jak znajde to zeskanuje i wkleje ( uroki posiadania bogatych znajomych ....) jest baaaardzo sympatyczny i wesoły, i inteligentny ...choc moze nie wyglada.... ale jesli chodzi o ciało ......nie moj typ
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum