Informacje: Wiek: 34 Dołączyła 367 dni temu Posty: 1509 Skąd: Śląsk
Profil: Imię: Dorota
Wzrost: średni
Włosy: blond
Stan: panna
Wysłany: 2008-02-29, 13:08
Z taką masą ciała na pewno nie jest mu łatwo tańczyć ale chłopak jest ambitny i na pewno będzie walczył.
Ja trzymam za niego kciuki bo chłopak jest na poziomie
_________________ Przyjacielem jest ten, kto wie o Tobie wszystko i nie przestaje Cię kochać
Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 485 dni temu Posty: 3314 Skąd: Łódź
Profil: Imię: Ania
Wzrost: 168
Wysłany: 2008-02-29, 13:20
zobaczymy jak mu będzie szło... jestem bardzo ciekawa ;]
bo on szczupły to nie jest, więc łatwo nie będzie
_________________ Jestem jeszcze trochę zakochana resztkami bezsensownej miłości i jest mi tak cholernie smutno teraz, że chcę to komuś powiedzieć. To musi być ktoś zupełnie obcy, kto nie może mnie zranić..
Wysłany: 2008-02-29, 13:38
śmiesznie razem wyglądają
_________________ Jestem jeszcze trochę zakochana resztkami bezsensownej miłości i jest mi tak cholernie smutno teraz, że chcę to komuś powiedzieć. To musi być ktoś zupełnie obcy, kto nie może mnie zranić..
Informacje: Dołączyła 249 dni temu Posty: 353 Skąd: Pokaż na mapie
Profil: Wzrost: 160 cm
Włosy: kręcone,ciemny blond
Wysłany: 2008-02-29, 14:30
nie ma co się śmiać ja tam podziwiam Pudziana za samo to że odważył się na udział w takim programie, bo na pewno wcześniej widział co nieco jak Saleta sobie radził
_________________ Pan Bóg mnie stworzył, szatan opętał- będę już zawsze i grzeszna, i święta...
Wysłany: 2008-02-29, 14:34
wiesz... kasa też robi swoje
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 337 dni temu Posty: 705
Profil:
Wysłany: 2008-02-29, 22:31
A ja lubię Pudziana..jest taaaki wielki a taki nieśmiały i skromny..
Jakoś tak darzę Go sympatią choć też nie lubię aż tak rozbudowanych mężczyzn..
Nie oglądam TV więc nie widziałam Jego dokonań ale kciuki mocno trzymam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum