Informacje: Wiek: 16 Dołączyła 90 dni temu Posty: 107 Skąd: Opole
Profil: Imię: I'm Sabina
Wzrost: 160
Włosy: blond
Stan: niech żyje wolność i swoboda ;P
Wysłany: 2008-03-16, 09:15
ja lubię podkłąd Lirene. Kolor mi odpowiada, dobrze się trzyma i matuje. MaM też podkład z Rimmela i też jest ok. Kupiłam niedawno puder w kamieniu z Joko i lipa... zciemniał jakoś na twarzy i zostawia plamy! niewypał. będę musiała się go pozbyć.
_________________ Droga do szczęścia jest ciemna i ciernista, ale rozświetla ją nadzieja
estee lauder - polecam - rewelacja bez problemu wytrzymuje 8 godzin w stanie nietkniętym - nawet po 10 godzinach jest jeszcze OK !!!!!! twarz jest gładka i aksamitna nic nie widać 100% krycia a przy tym nie daje wrażenia sztucznej maski na twarzy
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 174 dni temu Posty: 3068 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-03-16, 13:21
unifine napisał/a:
estee lauder - polecam - rewelacja bez problemu wytrzymuje 8 godzin w stanie nietkniętym - nawet po 10 godzinach jest jeszcze OK !!!!!! twarz jest gładka i aksamitna nic nie widać 100% krycia a przy tym nie daje wrażenia sztucznej maski na twarzy
ale który?ja ostatnio kupiłam Diorskin Icone i musze przyznac że jest super,a no i Diorskin Pure Light też bardzo lubie
Opis zdjecia:
Plik ściągnięto 0 raz(y) 13,33 KB
Opis zdjecia:
Plik ściągnięto 0 raz(y) 51,21 KB
_________________ "...There aint no ifs, buts, or maybes,
I'm gonna stay down and ride for you baby "
Ja poluje na kuleczki brązujące z Avonu Musze je mieć hehe, ale nie moge sie zebrać i zamówić hehe
a co do podkładu to jak dla mnie lirene rozświetlający !! :):)
_________________ Wzmacnianie włosów ...
Zapuszczanie paznokci ... coraz lepiej :)
unifine, znam krem który ma drobinki złota "soraya złocista pielęgnacja krem rozswietlająco-energizujący z drobinkami złota" to pisze na opakowaniu kremiku
Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 530 dni temu Posty: 1502 Skąd: Wałbrzych
Profil: Imię: Marzena
Wzrost: 155 cm.
Włosy: Brunetka
Stan: Na smyczy :)
Wysłany: 2008-03-20, 22:00
Wyprubowałam niedawno Maybelline superstay silky jest to baza wyglądzająco-nawilżająca i kryjący trwały podkład w jednym jak dla mnei rewelacja ! super wygładza skórę,dobrze kryje jest bardzo trwały i dosyć wydajny .
Teraz wziełam na sprubowanie podkład Astora mousse i nie jestem zadowolona szczegulnie jest nietrwały i nic a nic nie kryje będzie dobry dla mlodej cery bez wyprysków i sklonnej do przetluszczania a ja takiej nie mam.Jak tylko ten mi się skończy znowu kupię sobie superstay cena do przelknięcia ok 30-33zł
[ Dodano: 2008-03-20, 22:05 ]
A z pudrów prasowanych polecam Viperę jest niedrogi (ok 11 zl) a dobry ja używam odcienia rozświetlającego ożywiającego cerę(odcień lekko brązujący) i jestem zadowolona
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum