Informacje: Wiek: 17 Dołączyła 111 dni temu Posty: 9
Profil: Imię: Barbara
Wzrost: 157
Włosy: blondynka
Wysłany: 2008-02-06, 16:18
Dziewczyny doradźcie mam malutki problem.... Otóż zaczełam od czasu do czasu chodzic na solarium i moja cera troszeczke zmieniła odcien:) Puder którego uzywałam do tychczas jest za jasny a kiedy kupiłam kolor ciemniejszy to był az za ciemny.
Zastanawiam sie jak sobie dobrac puder. Pomóżcie....:):*
_________________ (...) miłość po prostu jest. Bez definicji. Kochaj i nie żądaj zbyt wiele. Po prostu kochaj.
Informacje: Wiek: 16 Dołączyła 91 dni temu Posty: 107 Skąd: Opole
Profil: Imię: I'm Sabina
Wzrost: 160
Włosy: blond
Stan: niech żyje wolność i swoboda ;P
Wysłany: 2008-02-16, 18:58
ja tam lubię podkłądy z Rimmela... mam ten Renew&Lift... i jestem happy. jeśli chodzi o Lirene to te podkłady są do niczego. wogóle nie kryją i nie matują... nie warto tego kupować
_________________ Droga do szczęścia jest ciemna i ciernista, ale rozświetla ją nadzieja
Informacje: Wiek: 27 Dołączyła 93 dni temu Posty: 140 Skąd: Pokaż na mapie
Profil: Wzrost: 170
Włosy: brąz
Stan: panna
Wysłany: 2008-02-22, 15:24
Ze swojej strony moge polecić wszelkie bazy pod podkład...jakoś nigdy niesądziłam, że to działa, a jednak....zupełnie inaczej rozsmarowuje się podklad, lepiej wygląda, dłużej się trzyma..polecam.
Informacje: Wiek: 27 Dołączyła 93 dni temu Posty: 140 Skąd: Pokaż na mapie
Profil: Wzrost: 170
Włosy: brąz
Stan: panna
Wysłany: 2008-02-26, 12:58
Roszpunka napisał/a:
Mija, słyszałam o tych bazach. Ale dużo tego wtedy na twarzy: krem-baza-podkład-puder? Skóra ma jak oddychać wtedy?
No pewnie, że ma Dodatkowo baza jak również podkład chronią naszą skórę przed negatywnymi czynnikami które czyhają na nas w powietrzu i w słońcu i naprawdę twarz wygląda genialnie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum