Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 196 dni temu Posty: 22 Skąd: Bielsko-Biała
Profil:
Wysłany: 2007-12-24, 00:06
ja ostatnio po kilku próbach przekonałam się jednak do Maybelline dream matte mousse (026 honey beige)... faktycznie matuje, przy codziennym stosowaniu może wysuszać cerę więc trzeba uważać... ale ogólnie dla mnie ok...
Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 580 dni temu Posty: 1505 Skąd: Wałbrzych
Profil: Imię: Marzena
Wzrost: 155 cm.
Włosy: Brunetka
Stan: Na smyczy :)
Wysłany: 2007-12-24, 07:28
smerfetkahh napisał/a:
Ja ogolnie nie uzywam czesto,ale znalazlam ten idealny tylko na specjalne okazje bo na codzien uzywam w sypce
L'Oreal-perfect match nr.34honey beige,jest super zakrywa niedoskonalosci i trzyma sie dlugo,a na codzien uzywam egiptische erde jest tylko jeden kolor wyglada na ciemny( absolutnie nie dla jasnej karnacji)ale wystarczy odrobina i twarz inaczej wyglada uzywam go od kilku jest drogi,ale starcza na pol roku.
Ja na zajęciach zostałąm pomalowana wodą egipską i przypudrowana ziemią egipską są super i pomino że mam jasną karnację wyglądałam jak naturalnie opalona ! nikt się nie skroił że to puder tylko cena też super od 100 wzyż
Sam puder troche wysusza skórę ale jak dobry krem nawilżający zapodasz najpierw to powinnaś być zadowolona. Ja tak od lat robię więc mam sprawdzoną metode.
Informacje: Wiek: 34 Dołączyła 268 dni temu Posty: 1509 Skąd: Śląsk
Profil: Imię: Dorota
Wzrost: średni
Włosy: blond
Stan: panna
Wysłany: 2008-02-05, 12:27
Roszpunka napisał/a:
Dorotea, to używaj na dzień kremów matujących pod makijaż.
używam i to mocnego ( z glinką i cynkiem).
Wiele godzin cera jest matowa ale nie cały dzień.
Choć może to i lepiej bo myślę, że tak ciągle wysuszana skóra szybciej się zestarzeje.
Ostatnio nałożyłam na ten krem puder w kamieniu do cery tłustej i trądzikowej i na drugi dzień na twarzy pojawiły się 3 ogromne pryszcze
Widać moja cera nie toleruje niczego na twarzy
_________________ Przyjacielem jest ten, kto wie o Tobie wszystko i nie przestaje Cię kochać
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum