Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 340 dni temu Posty: 318 Skąd: Łódz
Profil: Imię: Emilia
Wzrost: 175
Włosy: brunetka
Stan: panna
Wysłany: 2007-10-20, 07:42
również jestem zadowolona z tego podkładu matującego firmy liren, a teraz uzywam z oriflame, również matujący, do tego lekko opruszę twarz sypkim transparentnym, również z oriflame, kości policzkowe podkreślam własnie tymi kulkami z Avonu, polecam zainwestować, bo taki kosmetyk wystarcza na długo. próbowałam kiedyś również podkład matująy under20 Dr Ireny Eris, ale strasznie się po nim świeciłam.
Informacje: Dołączył: 360 dni temu Posty: 42 Skąd: Opole
Profil: Wzrost: 167
Stan: żoneczka
Wysłany: 2007-10-31, 15:15
Kociak napisał/a:
Ja mam obecnie taki dobry podkład z Avonu, ale w zasadzie to używam go rzadko - ogólnie staram się unikać wszelkich podkładów, fluidów i jedyne co używam na co dzień do puder w kulkach z Avonu, który mam już dobre kilka lat
Ja tez mam ten w kulkach, juz nawet zapomniałam kiedy go kupiłam taki jest wydajny , ja mam brazujacy.
Ja ostatnio odkryłam dla siebie swietne kosmetyki- Zepter. Ogolnie nie wiedzialam, ze ta firma zajmuje sie tez kosmetykami. Wracajac do tematu, zamowilam ostatnio podklad od nich i byl to strzal w dziesiatkę. Jest leciutki, wygladza i wyrownuje koloryt nie tworzac zarazem efekty maski. Zdecydowanie dla tych ,ktore lubia subtelny makijaz z klasa
Informacje: Wiek: 31 Dołączyła 289 dni temu Posty: 128
Profil:
Wysłany: 2007-11-06, 07:29
eli.bathory napisał/a:
Ja ostatnio odkryłam dla siebie swietne kosmetyki- Zepter. Ogolnie nie wiedzialam, ze ta firma zajmuje sie tez kosmetykami. Wracajac do tematu, zamowilam ostatnio podklad od nich i byl to strzal w dziesiatkę. Jest leciutki, wygladza i wyrownuje koloryt nie tworzac zarazem efekty maski. Zdecydowanie dla tych ,ktore lubia subtelny makijaz z klasa
Informacje: Wiek: 27 Dołączyła 318 dni temu Posty: 458 Skąd: Zabrze
Profil: Imię: kasia
Wzrost: malutki :) 158 cm
Włosy: brunetka
Stan: od 26.04.2003- mężatka :)
Partner: Artuś
Wysłany: 2007-11-07, 18:53
ja jeśli już używam podkładu to nakładam go tymi gąbeczkami do podkładów, a najlepiej jeszcze lekko zwilżoną gąbeczką- taką radę wyczytałam kiedyś w jakieś babskiej gazecie- i to naprawde pomaga rozprowadzić go równo
Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 269 dni temu Posty: 2629 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2007-11-08, 10:32
kasia1980 napisał/a:
gąbeczkami do podkładów
tak tylko taka gabeczke trzeba zmieniac co jakis czas lub jak nie chce sie kupowac nowej to mozna zamoczyc ja w plynie przeznaczonym do mycia pedzelkow lub gabeczek albo takze zamoczyc ja w wodzie z mydelkiem
Informacje: Wiek: 31 Dołączyła 289 dni temu Posty: 128
Profil:
Wysłany: 2007-11-08, 15:19
Ja też nakładam podkład zwilżoną gąbeczką. Tak mi podpowiedziała pewna wizażystka. Powiem szczerze,że była to trafiona podpowiedź, dzięki temu mój makijaż jest równo położony i tak szybko się nie ściera.
Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 277 dni temu Posty: 100 Skąd: Opolskie
Profil: Imię: Sandra
Wzrost: 170
Włosy: kasztanowe
Stan: zajęta lecz nie mężatka(naszczęście);-)
Partner: Marcin (skarbuś :-))
Wysłany: 2007-11-13, 22:33
a to dobre...musze wyprobowac...zawsze nakladalam sucha...
a co do podkladu jakiego uzywam,to lirene ten matujacy...ktorys raz z kolei go kupilam i zawsze bylam zadowolona...jednak ostatnio w ogole mi nie pasuje i musze go zmienic...tylko nie wiem jeszcze na jaki?? bo mam dziwna cere...latem mam tlusta...a zima teraz zrobila mi sie strasznie sucha i zrobily mi sie jakies liszaje
Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 347 dni temu Posty: 12 Skąd: Wrocław
Profil: Imię: Iza
Włosy: blond
Stan: zakochana:)!!!!!!!!!!!!
Partner: Przemuś
Wysłany: 2007-11-17, 21:40
nie wiem czy o tym słyszałyście , ale dzisiaj oglądałam program o nowościach kosmetycznych i jeden z reklamowanych produktów baaaardzo mnie zaintrygował.
Mianowicie puder GWIEZDNY PYŁ, opakowanie wygląda jak flakonik perfum z pompką (perfumy Naomi Cambell- kojarzycie? bardzo podobne zewnętrznie ).
NIESAMOWICIE SIE MIENI - chyba warto spróbować, tym bardziej,że już niedługo sylwester- ja na pewno się skusze
Nie widziałam firmy, ale w Duglasie na pewno będzie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum