Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 440 dni temu Posty: 193
Profil:
Wysłany: 2008-08-16, 16:00
kupilam ten "wibo" 11.99zł fajny;) fajne uczucie podczas rozprowadzania go na buzi, tak aksamitnie. szkoda tylko ze testerów nie bylo w drogerii i wziełam nr 2 pasuje mi. mysle ze 3 tez by uszlo;)
ja raczej podkładu nie używam tylko na wyjścia wieczorowe albo na specjalne okazje gdy robie makijaż oczu itp itd co jak co ale na podkładnie lepiej się makijaż trzyma no i przy makijażu okazjonalnym jest ładnyym wykończeniem
A tak to na codzien nie używam gdyż z cery jestem zadowolona bo mam gladką i bez przebarwień
Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 375 dni temu Posty: 2212 Skąd: zielona góra
Profil: Imię: sylwia
Wysłany: 2008-08-16, 17:28
depre, to spróbuj może podkłady z kremem. ja używam kremu tonującego z ziaji, naprawde jest bardzo fajny. to jest połączenie podkładu i kremu antybakteryjnego. nie jest tak "mocny" jak normalny podkład a naprawde ładnie wygląda i możesz go stosować codziennie. no i nakłada się szybciutko, bo smarujesz jak normalnym kremem i nigdy nie ma żadnych smug czy cuś
_________________ Gdy upadnę, wstanę dzielnie,
by przekazać to, co cenne
Widzieć to, co niewidzialne,
dotknąć to co nietykalne.
Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 268 dni temu Posty: 177 Skąd: Gdańsk
Profil: Imię: Karolina
Wzrost: 168
Włosy: blond
Wysłany: 2008-08-22, 20:48
Chyba znalazłam mój ideał
IsaDora
Podkład w kompakcie / Compact Foundation Powder 11 ml
cena ok 70 zł ale warto bo jest rewelacja a pozatym nie trzeba juz pudru kupować
* Polecany dla normalnej i suchej skóry.
* Podkład o kremowo-pudrowej konsystencji. W momencie rozprowadzania na skórze zmienia się w przejrzysty, aksamitnie delikatny puder.
* Równomiernie i łatwo się rozprowadza, pozostawiając gładką skórę.
* Zapewnia trwałe, matowe wykończenie.
* Tuszuje niedoskonałości skóry i drobne zmarszczki.
* Idealny do poprawek makijażu w ciągu dnia.
* Nie zatyka porów.
* Posiada wygodne, nieduże opakowanie z lusterkiem.
* Gąbka (do wielokrotnego prania) ułatwia rozprowadzenie pudru w okolicach oczu i skrzydełek nosa.
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 59 dni temu Posty: 10 Skąd: z Polski
Profil: Imię: Monika
Wzrost: 158
Włosy: szatynka
Partner: S.
Wysłany: 2008-09-23, 13:09
ja używam revlon buff lub nude(inne są dla mojej jasnej cery za ciemne) i jestem zadowolona , lepiej kryjacy niż maxfaktor( tez używałam)chociaż jeżeli któraś z Was znalazła coś lepszego chętnie wyprubuję:)
Informacje: Wiek: 26 Dołączyła 164 dni temu Posty: 534 Skąd: Dublin
Profil: Imię: Agatka
Włosy: czane/czerwone:)
Stan: panna
Partner: Jacek
Wysłany: 2008-10-01, 01:36
od wiek wiekow jedyny jaki uzywam, i nie zamierzam zmieniac bo jest wydajny i naprawde pieknie kryje i matuje buzke.
_________________ Your higher power may be God or Jesus Christ
It doesn't really matter much to me
Without each others help there ain't no hope for us
I'm living in a dream of fantasy...
Informacje: Wiek: 17 Dołączyła 82 dni temu Posty: 735 Skąd: Anglia
Profil: Wzrost: 170
Włosy: ciemny blond
Stan: panna ;)
Wysłany: 2008-10-01, 05:45
Miałam go kiedyś(najprawdopodobniej on), ale nie podchodził mi bo to było wtedy kiedy zaczynałam mieć problemy z cerą czyli jakieś 3-4 lata temu, ale chyba do niego powrócę, bo tutaj nie mogę spotkać swojego ukochanego Manhattana (dzięki, któremu też się nie błyszczę w ogóle). Black_Angel on też daje długotrwały efekt na wiele godzin ?
Informacje: Wiek: 26 Dołączyła 164 dni temu Posty: 534 Skąd: Dublin
Profil: Imię: Agatka
Włosy: czane/czerwone:)
Stan: panna
Partner: Jacek
Wysłany: 2008-10-01, 14:41
Jacqueline, powiem Ci ze jak okolo 17 sie wypudrowalam, oczywiscie uzylam tez podklad wczesniej, ale jakis byle jaki tam , do wrocilam do domu okolo 24 po tancach i calkiem spoko...
_________________ Your higher power may be God or Jesus Christ
It doesn't really matter much to me
Without each others help there ain't no hope for us
I'm living in a dream of fantasy...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum