Informacje: Wiek: 34 Dołączyła 267 dni temu Posty: 1509 Skąd: Śląsk
Profil: Imię: Dorota
Wzrost: średni
Włosy: blond
Stan: panna
Wysłany: 2007-10-18, 09:37
Ja niestety nie mogę używać podkładów, pudrów itp. Trądzik nasila mi się wówczas. Nawet jeśli są to kosmetyki do cery tłustej i trądzikowej. Moja cera nie lubi tego i już.
Na szczęście są kremy matujące.
Kiedyś używałam pudru matującego w kazmieniu z firmy Meybelline i moja cera przez cały dzień była całkowicie matowa.
_________________ Przyjacielem jest ten, kto wie o Tobie wszystko i nie przestaje Cię kochać
Informacje: Dołączyła 398 dni temu Posty: 4258 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2007-10-18, 13:52
a ja nie używam żadnego po co mam paćkać po buzi
a z niektórych dziewczyn to aż śmiać mi sie chce jak sobie nałożą 5 ton tapety i myślą że ładnie wygladają
a ja nie używam żadnego po co mam paćkać po buzi
a z niektórych dziewczyn to aż śmiać mi sie chce jak sobie nałożą 5 ton tapety i myślą że ładnie wygladają
Gratulację. Ja niestety podkładu potrzebuję. Gdybym nie musiała to też bym nie używała, no ale nie mam wyjścia. A to żeby dobrze wyglądać, to kwestia odpowiedniego dla naszej cery podkładu no i przede wszystkim dobrze dobranego odcienia. A sporo dziewczyn ma z tym problem niestety.
Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 286 dni temu Posty: 221 Skąd: Stolyca
Profil: Imię: Kasia
Wysłany: 2007-10-18, 14:59
Magdaru napisał/a:
wiesz, ja nie mówie, ze mam idealną cere, bo nie mam, ale wole sie nie paćkać niczym, bo wtedy skóra jest zdrowsza
Dokładnie.Jak posmaruje twarz podkładem mam wrażenie,że skóra nie oddycha i marzę tylko o tym by to zmyć.Czasami używam sypkiego pudru,żeby się nie świecić.Tyle.
_________________ "Każdy człowiek ma pewien określony horyzont myślowy.
Kiedy ten się zwęża i staje się nieskończenie mały, zamienia się w punkt.
Wtedy człowiek mówi: "To jest mój punkt widzenia"
Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 286 dni temu Posty: 221 Skąd: Stolyca
Profil: Imię: Kasia
Wysłany: 2007-10-18, 19:51
Plus róż w stylu 'wańka wstańka',ale to już insza inszość .
_________________ "Każdy człowiek ma pewien określony horyzont myślowy.
Kiedy ten się zwęża i staje się nieskończenie mały, zamienia się w punkt.
Wtedy człowiek mówi: "To jest mój punkt widzenia"
Ja na szczęście mam koleżankę makijażystkę, która doradziła mi co robić, żeby makijaż upiększał a nie oszpecał. Dobrała mi kolory, powiedziała czego unikać, jak nakładać kosmetyki. Polecam każdemu taką poradę specjalisty.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum