Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 281 dni temu Posty: 1399 Skąd: Kraków
Profil: Nastrój:
Wysłany: 2008-08-08, 16:56
Ja kupiłam sobie AA Make Up -matujący podkład kryjący ponoc bardzo dobry dla cery wrażliwej i skłonnej do alergii, oddcień-kośc słoniowa
Dziś pierwszy raz go użyłam i w sumie długo się trzyma, ale zobaczymy z czasem jak działa
Cena 16,50
Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 389 dni temu Posty: 2380 Skąd: Pokaż na mapie
Profil: Imię: sylwia
Wysłany: 2008-08-08, 23:41
a ja za namową jednej z forumowych koleżanek skusiłam się na puder manhattanu ten matujący i jest świetny! wystarczy delikatne pociągnięcie pędzla aby na wiele godzin przestała mi się świecić buzia (mam cere mieszaną)
_________________ Czasem łzy rozświetlą świat, w którym nikt nie chce cię znać...
a ile ten puder kosztuje? i dokładną nazwe poproszę. ja zmieniłam właśnie pracę i chyba powietrze w biurze na mnie działa destrukcyjnie bo co pójdę do łazienki i zerknę w lustro to normalnie jakbym jakiś łojotok miała dziwne, bo w domu tak nie mam...
Wysłany: 2008-08-10, 20:20
ja teraz mam "manhattan compact powder" (czarne kwadratowe pudełeczko z przezroczystym wieczkiem) ale jest jeszcze Manhattan - Clearface Compact Powder, podobno jeszcze lepszy (zdjęcie). kosztują 12-15zł
f541e6d9f569d7c9de1161c6e55337dc.jpg
Plik ściągnięto 148 raz(y) 12,6 KB
_________________ Czasem łzy rozświetlą świat, w którym nikt nie chce cię znać...
elfekt fajny ma super drbinki ktore fajnie się błyszczą
ale mało używam bo ja raczej nie mam kłopotu z cerą a po co mam ją jeszcze obciążac pudrem bez potrzeby:)?
Wysłany: 2008-08-15, 22:45
a ja właśnie odkryłam dwa rewelacyjne i tanie kosmetyki z firmy "wibo"
podkład w musie
puder brązujący
obydwa kosmetyki pięknie stapiają się ze skórą, nie tworząc efektu maski, świetnie kryją.
Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 454 dni temu Posty: 195
Profil:
Wysłany: 2008-08-16, 10:03
też oglądałam kosmetyki WIBO stoja obok maybeline, astor itp a sa duzo tańsze nic nigdy nie mialam z nich moze kupie sobie wlasnie ten muss, opakowania sa takie jak tych bardzo znanych marek i ceny bardzo przystępne chyba zaryzykuje w poniedziałek lecę do sklepu:)
[ Dodano: 2008-08-16, 11:11 ]
Tuptunio, a czy ten muss uwypukla suche skórki??? bo tak w komentarzach czytałam. używalas moze innych kosmetyków tej firmy? maja ich spory wybor i suzo kolorów cienie lakiery błyszczyki itp
a ja używałam - opakowanie jest mylne bo niby mala zawartośc ale ten mus jest bardzo wydajny i fajnie się rozprowadza jest delikatny :)
ale np mus typu kryjący nie dla mnie- dobrze kryje świetnie się trzyma (przez cały dzień) fajnie matuje, no ale bardziej poleciłabym go komuś kto ma problemy z tłustą cerą bo mi krycie jest zbedne i matowanie też
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum