Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 272 dni temu Posty: 3588 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-05-24, 19:51
ator mattitude-nie mam na niego uczulenia,nawet ładnie naturalnie wygląda na twarzy,raczej nie matuje na 16 godzin tak powinien ale obecnie to mój ulubiony
_________________ wiesz kto-tego czego szukasz ja już tu nie napisze,nie marnuj czasu!!!!!!!!!!!!!
revlon color stay to z tych droższych,lepiej kryjących i trwalszych- polecam na większe wyjścia jak dla mnie jest ok, ale zauważyłam że moja skóra nie czuje najlepiej we wszystkich fluidach które utrzymują się na skórze przez wiele godzin. Dlatego tego używam od święta a na codzień lekki podkład w kremie kolastyna z serii ,,satin''. Jest rewelacyjny, nie męczy skóry jednocześnie kryjąc niedoskonałości-to mój faworyt
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 140 dni temu Posty: 3843 Skąd: z malej osadki
Profil: Imię: Ola
Stan: zakochana
Partner: Tomek
Wysłany: 2008-05-29, 20:06
hmmm naprawde nie ma tego w Polsce? nawet nie wiedzialam wczoraj wlasnie sobie kupilam bo mi sie juz stary konczy i placilam 12 euro ale teraz chyba euro jest zan 3,40 zl takze nie iwem ile bo mi sie nie chcwe liczyc
(nie lubie przeliczac bo wtedy bym nic nie kupila za duzo mi wtedy wychodzi) ":P
_________________ Kobieta kochana zawsze odnosi sukces...
Wysłany: 2008-05-29, 22:45
anusek no w sumie ja na tutejsze ceny podkladow to jest przeciatna cena wlasciwie normalna
a jaki jest?
jak dla mnie super nie wiem jak ty ale ja zawsze najpierw po umyciu twarzy smaruje sie kremem i na to podklad i faktycznie jest matujacy jak dla mnie bardzo fajny ale nie jakis rewelacyjny zeby znowu nie bylo ze nie wiem jak zachwalam
(jak kupilam drugi to znaczy ze nie jest taki zlyy )
Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 66 dni temu Posty: 28
Profil: Wzrost: 172
Stan: wolny
Wysłany: 2008-06-17, 18:15
ja używałam mabeline pure-zone ale przezuciam się na lirena city-mat - uwazam że lirene lepszy. mam tłusta cere i on fajnie matuje. za to mabeline jest bardzo lekki - dobry na lato ale słabiej kryje
ja używałam mabeline pure-zone ale przezuciam się na lirena city-mat - uwazam że lirene lepszy. mam tłusta cere i on fajnie matuje. za to mabeline jest bardzo lekki - dobry na lato ale słabiej kryje
Własnie myślę o zakupie lirena Do tej pory miałam oceanic AA kolor czekolada, fajny ale mi się juz znudził
Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 60 dni temu Posty: 1183
Profil: Imię: fajna babka
Wzrost: 156
Włosy: brunetka
Stan: jeszcze panna ;)
Partner: Tomasz ;*
Wysłany: 2008-07-26, 20:18
ja uzywam podkładu MAYBELLINE fresh matte i sobie chwalę nie uzywam pudru tylko sam podkład i to mi wystarcza skóra mi się nie świeci i w moim przypadku mam o sto razy mniej pryszczy .... gdy używałam inne ciagle miała ropne zaksurniki, jakieś drobne pryszczyki ale kosmetyczka poradziła mi ten jako bardzo dobry i pozwalający skórze oddychać i jak na razie to sobie chwale i z czystym sumieniem mogę polecić innym bo cena też jest umiarkowana 30 zł...
Wysłany: 2008-07-26, 20:39
fajna babka, musze zobaczyc w sklepie jak kosmetyczka polecila to faktycznie no i ze tobie pomaga... no no moze sobie kupie jak mi sie ten nivea skonczy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum