Informacje: Dołączył: 51 dni temu Posty: 98 Skąd: nieistotne
Profil:
Wysłany: 2008-03-29, 22:37
Kryjący podkład Gosh'a dla mnie jest super i goraco polecam przy mieszanej cerze z jakimiś niedoskonałościami.Kosztuje 50zł ale starcza na pół roku przy codziennym uzywaniu.
Gorąco polecam
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 175 dni temu Posty: 3088 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-03-29, 23:31
a może któraś poleci taki żeby był bardzo lekki i nie za bardzo kryjący,najlepiej lekko rozświetlający bo ja szukam i wszystkie takie ciężkie,a ja to właściwie nie lubie podkładów,teraz kupuje diora ale ja sie tak żadko nim maluje że wolałabym coś tańszego
_________________ "...There aint no ifs, buts, or maybes,
I'm gonna stay down and ride for you baby "
Informacje: Dołączył: 51 dni temu Posty: 98 Skąd: nieistotne
Profil:
Wysłany: 2008-03-30, 12:28
Wiesz co Anusek ja robie:puder Gosh'a mieszam z balsamem avonu bronze, on ma mnoswto drobinek zlotych i dopiero nakaladam na twarz.Wyglada super,polecam.
Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 38 dni temu Posty: 56 Skąd: Poznań / okolice
Profil:
Wysłany: 2008-04-09, 21:57
ja jak juz mam uzyc podkladu to loreala infallible mialam kiedys z erisa ale mi nie przypasil :|
a co do ziemi egipskiej z bikora to mialam jak bylam opalona uzywalam i jak dla mnie super:)
z takich brazujacyhc to mam te kulki z avonu i czasami uzyje ale bardzo malutko btego sie bierze bo jak wiecej to jakis pomarancz na twarzy wychodzi:/
ja osobiście używam podkładu Oriflame z fioletową nakrętką zużyłam już jeden i bez zastanowienia kupiłam drugi bo po co zmieniać to co dobre mam do was kochane pytanie czy używałyście może pudru w kamieniu Cover z mabyline jest on podobno przeznaczony do skóry skłonnej do wyprysków. czy jest na prawdę skuteczny?
_________________ Cierpliwość...to spokój, że przecież się stanie!
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 175 dni temu Posty: 3088 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-05-06, 20:50
gruchapietrucha a nie chodzi ci o clinique?bo jak tak to dziwi mnie zapach...ich kosmetyki zazwyczaj są bezzpachowe,sama sporo ich używam są dobre do alergicznej skóry.
_________________ "...There aint no ifs, buts, or maybes,
I'm gonna stay down and ride for you baby "
gruchapietrucha a nie chodzi ci o clinique?bo jak tak to dziwi mnie zapach...ich kosmetyki zazwyczaj są bezzpachowe,sama sporo ich używam są dobre do alergicznej skóry.
hahaha, sama odopowiedzialas większośc z nich nie pachnie, bo firma clinique robi kosmetyki cos jakby lecznicze (wlasnie glownie dla alergików) podobnie jak VICHY, dlatego nie maja zapachu
w chwili obecnej dzięki codziennym spacerkom z moim synkiem odstawiłam podkłąd na górną półkę, buzie mam dośc opaloną ale chwalę sobie podkład mailbeline Ever Fresh chyba tak to się pisze... nie drogi a wg. mnie bardzo dobry.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum