czytalam o tym we wczorajszej gazecie, potwor i tyle i matka to samo Jak moglaby nie wiedziec o tym co sie dzieje? Uwazam,ze doskonale wiedziala co jest grane i jest tak samo winna jak i ojciec!!!!
Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 52 dni temu Posty: 275
Profil: Stan: dziewczyna mojego chłopaka
Wysłany: 2008-04-29, 13:55
angik1683 napisał/a:
potwor i tyle i matka to samo Jak moglaby nie wiedziec o tym co sie dzieje? Uwazam,ze doskonale wiedziala co jest grane i jest tak samo winna jak i ojciec!!!!
matka faktycznie nie wiedziala, ta piwnica była nie centralnie pod domem tylko pod ogrodem i policja stwierdziła, że matka mówi prawdę czytałam to chyba na onecie z godzinke temu
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 222 dni temu Posty: 744 Skąd: tu i tu... i tam
Profil: Imię: Marta
Włosy: blond
Stan: zakochana
Partner: Aruś
Wysłany: 2008-04-29, 15:40
Brak słów
_________________ Last night I asked my angel to watch over you but he came back soon.
I ask: Why?
He smile and said:
An angel doesn't watch over anotcher angel.
Jasne, matka nie wiedziała że ten psychol nosi ciuchy i jedzenie do piwnicy. Ciekawe
no wlasnie, a poza tym napewno spedzal tam duzo czasu i mysle,ze ktos musial tez byc przy tej biednej dziewczynie kiedy rodzila i wydaje mi sie,ze wlasnie matka doskonale o wszystkim wiedziala i pomagala wszytsko ukrywac Przypuszczam,ze to sie wkrotce wyjasni,ale naprawde potwory a nie ludzie!!!!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum