Boże, jak ja to słucham w wiadomościach i w faktach, to aż mi się nie dobrze robi.. jakbym mogła, to bym dała mu takie tortury, że poczułby, co to ból, upokorzenie i zniewolenie.. przecież takich jak on to powinno się nie wysyłać na 15lat więzienia, ale wysłać na publiczne chłosty i publiczne potępienie, przecież ten facet, jak dla mnie to on jest...p....ony!! nie normalny.. jak można dopuścić się do czegoś takiego, przecież... nie, no brak słów!!! jak dla mnie to on powinien być w celi z takimi, co by go co noc gwałcili i to ostro!!
Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 483 dni temu Posty: 1406 Skąd: wałbrzych
Profil: Imię: monika
Wzrost: 170
Włosy: blond
Partner: Michał :*
Wysłany: 2008-04-30, 17:40
ciekawe czym się kierował przy wyborze- tym dam wolnośc i wypuszczę ich na światło dzienne, a tamci niech sobie siedzą w piwnicy. perfidny ten ojciec, wszystko sobie zaplanował, obmyslił, więc juz długo się zabierał za córkę. a jeszcze wczesniej skazany za próbe gwałtu... i taka mała kara
_________________ Kobieta chce być kochana bez powodu, bez dlaczego, dobrych manier, wdzięku, inteligencji, ale dlatego, że ona jest.
Informacje: Wiek: 19 Dołączyła 323 dni temu Posty: 5504 Skąd: Wrocław
Profil: Imię: Weronika
Wzrost: 165
Stan: jeszcze panna :)
Partner: Radzio
Wysłany: 2008-04-30, 21:14
calineczka napisał/a:
I jak to możliwe , ze taka historia sie wczesniej nie wydała
jak się ma drzwi do piwnicy zastawione regałem, same drzwi zalane były betonem(znaczy się ruchome były, ale nie przepuszczały dźwięków) + kody dostępu...
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 38 dni temu Posty: 385 Skąd: Pasłęk
Profil: Imię: Asia
Wzrost: 160
Włosy: braz
Stan: panna
Partner: Andrzej
Wysłany: 2008-04-30, 21:42
cerrata napisał/a:
calineczka napisał/a:
I jak to możliwe , ze taka historia sie wczesniej nie wydała
wlasnie to dziwne ze nikt z siasiadow sie nie domyslal, nic nie podejrzewali dla mnie wogole to przechodzi ludzkie mozliwosci jak to mozna byc tak podlym i takim skurw......
_________________ Życie może istnieć tylko dzięki miłości.
dzis poczytalam o tym troche wiecej i z tego co podawala gazeta ktora czytalam poczatkowo on przetrzymywal corke na strychu w jakiejs kamienicy/bloku ktorego byl wlascicielem i wynajmowal ludziom mieszkania.Z czasem rozbudowywal ten strych i wkoncu polaczyl go z piwinica.Kilku sasiadow zeznalo,ze slyszeli czasem dzwieki dobiegajace ze strychu ale "tatus" straszyl ich,ze jesli tylko tam wejda to wyrzuci ich z mieszkan. Widzieli tez,ze nocami wnosil tam zakupy,bylo napisane ze widzieli jak wnosil tam zywnosc i ubrania.dziwi mnie to,ze nikt nie zaryzykowal i nie probowal sie dowiedziec co sie na tym strychu znajduje
Wysłany: 2008-05-01, 12:56
niki napisał/a:
to tego nikt nie widział?
a kto miał to widzieć?
żona? nie musiała tego widzieć
jak byłam mała też nie widziałam, że mama robi zakupy pod choinkę a nie mikołaj...
ja wiem, że to że ta kobieta niczego nie wiedziała jest mało prawdopodobne ale JEST. . .
Informacje: Dołączyła 285 dni temu Posty: 2999 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-05-01, 16:42
Że sąsiedzi nie wiedzieli, to wierzę. W takich psychopatach to jest chyba najgorsze, że sprawiają wrażenie zwykłych, normalnych ludzi.
Ale że żona nic nie wiedziała, to ciężko mi w to uwierzyć.
wlasnie w radio podawali,ze byc moze zamieszany jest w to jeszcze jeden mezczyzna - ktos widzial jak do pomieszczenia wchodzil jeszce inny mezczyzna i prawdopodobnie byl to jakis hydraulik, ale poki co to niepotwierdzone informacje.A wczoraj wieczorem w wiadomosciach pokazywali jest ten BYDLAK swietnie sie bawil na wakacjach w Tunezji podczas gdy jego corka z dziecmi siedziala w zamknieciu
Ja sie zastanawiam w jaki sposob dostawalo sie tam powietrze, bo wszystko bylo zabudowane, wiec musialyby byc jakies wentylatroy albo cos,a takie cos cicho nie chodzi wiec sasiedzi mogli cos slyszec
Czekam na dalsze wiadomosci,zdaje sobie sprawe ze ten potwor mogl wszytsko tak zaplanowac,ze nikt nie mial pojecia co sie dzialo, jak to chyba cerrata pisala "zbrodnia doskonala" ale przeraza mnie fakt ze to trwalo tyle lat 24
Wysłany: 2008-05-01, 21:54
Cytat:
Ja sie zastanawiam w jaki sposob dostawalo sie tam powietrze, bo wszystko bylo zabudowane, wiec musialyby byc jakies wentylatroy albo cos,a takie cos cicho nie chodzi wiec sasiedzi mogli cos slyszec
jacy sąsiedzi ? z bloku obok?
poza tym coś takiego musiało tam być bo straszył te swoje 'dzieci' że ich udusi, że gaz im tam wpuści
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 79 dni temu Posty: 124 Skąd: Kraków
Profil:
Wysłany: 2008-05-13, 18:26
W Superwizjerze wczoraj mówili, że ta matka z dziećmi większość czasu spędzli na siedząco i na leżąco żeby łatwiej im się oddychało.
Facet popełniał już wczesniej przestepstwa (na koncie miał juz gwałt i był podejrzewany o podpalenie) i policja nie wzięła po uwage ewentualności, że to on może się kryć za zniknięciem córki?? Poza tym tak po prostu zaadoptował tą trójke dzieci której pozwilił mieszkać na górze i nikt kompletnie nikt nic nie podejrzewał?? Dziwne to troche jak dla mnie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum