Informacje: Wiek: 26 Dołączyła 679 dni temu Posty: 243
Profil: Imię: Marta
Wzrost: Za malo :)
Włosy: Brunetka :P
Stan: zakochana :*
Wysłany: 2006-12-20, 20:28 przyszly tatus
no wiec tak zeby cos pogadac bo sie zastoj zrobil spytam sie was dziolszki
jak wam sie wydaje jakim tatusiem bedzie wasz partner ? bo wiadomo ze jestescie ze soba i mozecie po pewnych cechach i rozmowach juz cos wywnioskowac
_________________ nigdy nie przestane cie kochac ******* [`]
Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 680 dni temu Posty: 2961 Skąd: Wałbrzych
Profil: Imię: Ania
Włosy: blondi :P
Wysłany: 2006-12-20, 23:37
Xantia napisał/a:
jakim tatusiem bedzie wasz partner ?
slodkim jak bedzie dziewczynka, to tatus bedzie ja traktowal jak ksiezniczke a jak chlopak, to bedzie z nim gral w noge, ale bedzie dla niego surowy ogolnie wydaje mi sie,ze bedzie zakochany w dzieciach po uszy, ale nie da sobie wejsc na glowe tak przynajmniej mi sie wydaje a jak fajnie bedzie traktowal zonke w ciazy )) uhuhuhu
Informacje: Wiek: 26 Dołączyła 679 dni temu Posty: 243
Profil: Imię: Marta
Wzrost: Za malo :)
Włosy: Brunetka :P
Stan: zakochana :*
Wysłany: 2006-12-21, 12:08
Kociak napisał/a:
Xantia napisał/a:
jakim tatusiem bedzie wasz partner ?
slodkim jak bedzie dziewczynka, to tatus bedzie ja traktowal jak ksiezniczke a jak chlopak, to bedzie z nim gral w noge, ale bedzie dla niego surowy ogolnie wydaje mi sie,ze bedzie zakochany w dzieciach po uszy, ale nie da sobie wejsc na glowe tak przynajmniej mi sie wydaje a jak fajnie bedzie traktowal zonke w ciazy )) uhuhuhu
hehe a po czym to wnioskujesz ze dziewczynka bedzie jak ksiezniczka ? bo tak samo ciebie traktuje czy co ? bo ja nie moge rozgrysc jak przemek bedzie traktowal core
_________________ nigdy nie przestane cie kochac ******* [`]
cudownym czułym, opiekuńczym, będzie b. dużo czasu poświęcał dziecku, będzie się z nim bawił, kiedy mamusia będzie odpoczywać mam wrażenie jedynie, że będzie za bardzo rozpieszczał, ale od tego już będzie mama, żeby nad tym trzymała kontrolę. dziewczynkę ukocha do granic możliwości, a z chłopakiem będzie grał w piłę i uczył od podstaw budowy silnika samochodu
Wysłany: 2006-12-21, 22:56
Xantia napisał/a:
hehe a po czym to wnioskujesz ze dziewczynka bedzie jak ksiezniczka ?
sam tak mowi a poza tym jak widze, jaka ma do mnie slabosc, to juz sobie wyobrazam jaka bedzie mial slabosc jak taka mala piekna istotka siadzie mu na kolankach i z rozbrajajacym usmieszkiem powie: "tatusiu....a ja Cie tak kocham...a kupisz mi ta laleczke ...." itd
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 625 dni temu Posty: 77
Profil: Wzrost: 165
Stan: mężatka
Wysłany: 2007-02-05, 09:22
mój małż z pewnością będzie tatusiem zapracowanym ale też pełnym pomysłów, aktywnym, będzie chciał dziecku pokazac wszystko co możliwe i zabierac je wszędzie gdzie się da (narty, góry, basen, rower itd.). Jesteśmy zwolennikami tego aby dziecko poznało czym można się zajmowac/pasjonowac w życiu, żeby wiedziało, że nie istnieje tylko mama w kuchni, tata w pracy a potem nudy przed telewizorem
_________________ Optymista wierzy, że cały świat stoi przed nim otworem,
pesymista również, ale ...dobrze wie co to za otwór
Wysłany: 2007-02-05, 11:03
Little My napisał/a:
Jesteśmy zwolennikami tego aby dziecko poznało czym można się zajmowac/pasjonowac w życiu, żeby wiedziało, że nie istnieje tylko mama w kuchni, tata w pracy a potem nudy przed telewizore
moje podejście jest podobne.. wydaje mi się, że dużą rolę w tym, jaką teraz mamy "młodzież" mają niestety rodzice... Zapracowani, nie mający dla dziecka nigdy czasu, dają mu w rękę pilot od telewizora albo kupują komputer i są zadowoleni, że mają dziecko "z głowy" na kilka godzin.
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 601 dni temu Posty: 65 Skąd: Latsia
Profil: Imię: Beata
Wzrost: 162
Wysłany: 2007-02-15, 21:35
podoba mi sie ten temat
mysle ze moj Mariuszek tez bedzie cudownym tatusiem , obawiam sie tylko zeby za bardzo mu sie nie spodobalo to tatusiowanie bo jak sobie zarzyczy cala gromade to ja nie podolam...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum