Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 361 dni temu Posty: 239 Skąd: Płock
Profil: Imię: Zuzia
Wzrost: jak krasnal xD
Włosy: obecnie czarne :)
Stan: kiedy czujesz sie potrzebna, znasz go??
Partner: K. <3
Nastrój:
Wysłany: 2009-08-05, 11:28
ojej to straszne niezly ''dzieciak'' z niego ,widocznie nie byl dojrzaly tylko szkoda ze teraz zostaliscie z malym sami przez takiego .......nie powiem kogo....... ktory byl nieodpowiedzialny wspolczuje
_________________ ~~zaczynam nowy etap w moim życiu , w końcu zaczynam żyć , mam dla kogo ==> kocham Cię mamo, kocham Cię tato <3
kocham wszystkich którzy mi pomogli ~~
Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 625 dni temu Posty: 114
Profil:
Wysłany: 2010-01-31, 19:12
latarniczka bardzo mi przykro z Twojego powodu ale moze jeszcze zmadrzeje i przemysli ze ma wspaniala rodzinke ktora trzeba sie nalezycie zaopiekowac jak na prawdziwego mezczyzne przystalo. Moze po prostu to go wszystko przeroslo, ja wiem ze to sie tak tylko mowi i co ja moge wiedziec jak sama nie mam dziecka jeszcze ale wiem napewno jak przychodzi na swiat dziecko nie tylko przychodzi szczescie ale i zycie obraca sie o 180stopni wiec tak pisze bo mozliwe ze go to przeroslo. Naprawde jestem pelna podziwu dla Ciebie ze jestes silna bo musisz byc dla swojego maluszka:) glowa do gory!!!
Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 361 dni temu Posty: 239 Skąd: Płock
Profil: Imię: Zuzia
Wzrost: jak krasnal xD
Włosy: obecnie czarne :)
Stan: kiedy czujesz sie potrzebna, znasz go??
Partner: K. <3
Nastrój:
Wysłany: 2010-05-31, 09:46
moj mimo problemow jest cudowny dba o mnie tak bardzo ze az przesadza chwilami kaze pic mleko, jesc owoce ale to ja akurat wiem przypomina mi o foliku glaska , caluje poprostu chlopaczysko zwariowalo i koniecznie chce corke uwaznie patrzy zebym aby sie nie potknela nigdzie , po schodach nie chodzila za duzo no wariat ale kochany
_________________ ~~zaczynam nowy etap w moim życiu , w końcu zaczynam żyć , mam dla kogo ==> kocham Cię mamo, kocham Cię tato <3
kocham wszystkich którzy mi pomogli ~~
moj mimo problemow jest cudowny dba o mnie tak bardzo ze az przesadza chwilami kaze pic mleko, jesc owoce ale to ja akurat wiem przypomina mi o foliku glaska , caluje poprostu chlopaczysko zwariowalo i koniecznie chce corke uwaznie patrzy zebym aby sie nie potknela nigdzie , po schodach nie chodzila za duzo no wariat ale kochany
Pogratulować,mój M,kiedyś także się tak wczuwał w rolę.Pochlebiało mi to,myślałam ,że nawet do toalety będzie chodził ze mną .Dbał,aż do przesady.Teraz także nie narzekam.Tacy faceci to skarb.I należą im się za to komplementa(a oni lubią być chawleni,ale to już w innym temacie).
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum