Rejestracja Zaloguj  

Chat [0] Uzaleznione Rangi Mapa                   Kontakt SzukajAlbum Regulamin Reklama na forum

Poprzedni temat :: Następny temat
przyszly tatus
Autor Wiadomość
MISIULKA21 
szczesliwa.....

Informacje:
Dołączyła 361 dni temu

Profil:
Imię: Zuzia
Wzrost: jak krasnal xD
Włosy: obecnie czarne :)
Stan: kiedy czujesz sie potrzebna, znasz go??
Partner: K. <3
Nastrój:
zdolowana

Wysłany: 2009-08-05, 11:28   

ojej to straszne niezly ''dzieciak'' z niego ,widocznie nie byl dojrzaly tylko szkoda ze teraz zostaliscie z malym sami przez takiego .......nie powiem kogo....... ktory byl nieodpowiedzialny wspolczuje <pocieszacz>

REKLAMA

kaskuskaa 

Informacje:
Dołączyła 625 dni temu

Profil:

Wysłany: 2010-01-31, 19:12   

latarniczka bardzo mi przykro z Twojego powodu ale moze jeszcze zmadrzeje i przemysli ze ma wspaniala rodzinke ktora trzeba sie nalezycie zaopiekowac jak na prawdziwego mezczyzne przystalo. Moze po prostu to go wszystko przeroslo, ja wiem ze to sie tak tylko mowi i co ja moge wiedziec jak sama nie mam dziecka jeszcze ale wiem napewno jak przychodzi na swiat dziecko nie tylko przychodzi szczescie ale i zycie obraca sie o 180stopni wiec tak pisze bo mozliwe ze go to przeroslo. Naprawde jestem pelna podziwu dla Ciebie ze jestes silna bo musisz byc dla swojego maluszka:) glowa do gory!!!

Axsa 
pozytywnie zakręcona

Informacje:
Dołączyła 128 dni temu

Profil:
Imię: Anna
Stan: mężatka
Nastrój:
zakochana

Wysłany: 2010-03-27, 16:11   

Wyśmienity :mrgreen: bardzo fajnie się spisuje w swojej roli tatuś na 100000000% aż mnie zadziwia jestem dumna z niego :mrgreen:

desideriimarginis 

Informacje:
Dołączyła 67 dni temu

Profil:

Wysłany: 2010-05-25, 18:40   

Mój cudnie się spisuje - co prawda to dopiero 2 miesiące, ale już się rozkręca :)

MISIULKA21 
szczesliwa.....

Informacje:
Dołączyła 361 dni temu

Profil:
Imię: Zuzia
Wzrost: jak krasnal xD
Włosy: obecnie czarne :)
Stan: kiedy czujesz sie potrzebna, znasz go??
Partner: K. <3
Nastrój:
zdolowana

Wysłany: 2010-05-31, 09:46   

moj mimo problemow jest cudowny dba o mnie tak bardzo ze az przesadza chwilami ;-) kaze pic mleko, jesc owoce ale to ja akurat wiem :mrgreen: :mrgreen: przypomina mi o foliku ;-) glaska , caluje poprostu chlopaczysko zwariowalo i koniecznie chce corke :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: uwaznie patrzy zebym aby sie nie potknela nigdzie , po schodach nie chodzila za duzo no wariat ale kochany :mrgreen: :mrgreen:

viola 

Informacje:
Dołączyła 277 dni temu

Profil:

Wysłany: 2010-05-31, 09:54   

MISIULKA21 napisał/a:
moj mimo problemow jest cudowny dba o mnie tak bardzo ze az przesadza chwilami ;-) kaze pic mleko, jesc owoce ale to ja akurat wiem :mrgreen: :mrgreen: przypomina mi o foliku ;-) glaska , caluje poprostu chlopaczysko zwariowalo i koniecznie chce corke :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: uwaznie patrzy zebym aby sie nie potknela nigdzie , po schodach nie chodzila za duzo no wariat ale kochany :mrgreen: :mrgreen:

Pogratulować,mój M,kiedyś także się tak wczuwał w rolę.Pochlebiało mi to,myślałam ,że nawet do toalety będzie chodził ze mną <umieraam> .Dbał,aż do przesady.Teraz także nie narzekam.Tacy faceci to skarb.I należą im się za to komplementa(a oni lubią być chawleni,ale to już w innym temacie).

Odpowiedz do tematu