Wysłany: 2007-08-28, 13:49 Przystojny Tim Rozon...
Może mało go znacie bądź jeszcze o nim nie słyszałyście ale tylko zwróćcie uwage na tego przystojniaka.. czyż nie uroczy...
Jest aktorem... gra w sreialu "Gwiazda od zaraz".. mniam można sie zakochac nie..??
Informacje: Dołączyła 464 dni temu Posty: 6463 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2007-08-30, 00:17
a ja widziałam i słyszałam :Dciacho z niego fajne ma fajowe ciałko i spiewa ładnie hihi a jesli chodzi o serial to Alexz ma zajebisty (ze sie tak wyraze dobitniej ) głos i uwielbiam wprost z jej piosenek szkoda ze teledysk u nas tylko 1 jej puscili...
no i te włoski super miala takie rude a teraz zrobiła z siebie taka...blądi (bez urazy- po prostu ładniej jej było w tamtych nic do blondynek ni mam )
jesli chodzi o serial to Alexz ma zajebisty (ze sie tak wyraze dobitniej ) głos i uwielbiam wprost z jej piosenek
oja... normalnie uważam jak ty.. uwielbiam jej piosenki... ma super głos i ten film.. uwielbiam go.. ale wydaje mi się ze w blond jej lepiej...:-P i nie dlatego że tez jestem blondynka ale moim zdaniem tak jej lepiej... chociaż w rudym kolorku bardziej pasowała do swoich piosenek.. tych rockowych bardziej..
_________________ Mówią że jeśli rodzi się człowiek, - z Nieba spada dusza. Rozpada się na dwie części, Jedna trafia do kobiety, druga do mężczyzny... Natomiast całe życie polega na odnalezieniu tej drugiej połowy, połowy swej duszy.... połowy samego siebie...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum