Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 412 dni temu Posty: 5566 Skąd: London City ;)
Profil: Imię: Ania
Partner: Lukasz
Wysłany: 2008-08-18, 10:22
skinnybitch napisał/a:
Sean Connery jest najprzystojniejszy
nieee
Clooney to jest to
2.jpg
Plik ściągnięto 82 raz(y) 32,46 KB
Stan: zakochana
Partner: Tomek
Wysłany: 2008-08-18, 19:53
karyska napisał/a:
oj od razu kobieciarz... kazdy facet (no może nie każdy) lubi kobiety, my lubimy facetów czy coś w tym złego?:P
jakl wejdziesz sobie na pudelka i wpiszesz jego imie i nazwisko to zobaczysz jaki to on normalny ile juz mial zona ile kochanek i ciagle z jakas zaczyna jak sie z nia przespi to ja rzuca i tak caly czas
a nie ze mu sie podobaja....
PRZEPRASZAM ale dla mnie to normalne nie jest
_________________ Kobieta kochana zawsze odnosi sukces...
Profil: Imię: asia
Wzrost: 168
Włosy: brąz
Stan: singielka
Wysłany: 2008-08-18, 21:07
no dobra przyznaję ci rację, moje mylne zdanie o nim chyba wynika z tego że pudelka nie czytam i mało zorientowana jestem:)
w takim razie kto jeszcze Waszym zdaniem wart jest uwagi? oczywiście mowa o facetach "dojrzałych"
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 230 dni temu Posty: 6236 Skąd: z malej osadki
Profil: Imię: Ola
Stan: zakochana
Partner: Tomek
Wysłany: 2008-08-18, 21:09
karyska, szczerze mowiac ja nie lubie juz teraz takich starych moze i do popatrzenia popodziwiania ze niby stary ale jary
ale nie wyobrazam sobie isc z nim do lozka... obrzydzaja mnie tacy starzy faceci nie wiem czym sie zachwycac...
_________________ Kobieta kochana zawsze odnosi sukces...
Profil: Imię: asia
Wzrost: 168
Włosy: brąz
Stan: singielka
Wysłany: 2008-08-18, 21:11
hmm znowu muszę przynać Ci rację:) też wolę facetów raczej w moim wieku lub troszkę starszych, na takich wyjadaczy czasem fajnie jest popatrzeć zwłaszcza jak kojarzą się z fajną rolą...
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 412 dni temu Posty: 5566 Skąd: London City ;)
Profil: Imię: Ania
Partner: Lukasz
Wysłany: 2008-08-18, 21:45
Olciiia napisał/a:
ale nie wyobrazam sobie isc z nim do lozka.
no ja tez nie,to nie chodzi o to ze nim zachwycam,jest przystojnym facetem pomimo swojego wieku,a nie kazdy sie "pieknie starzeje"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum