och ile ja sie kiedys naszukalam w tym temacie Bardzo czesto spotykalam sie ze spagethii i kilka razy zastosowalam, albo dania z owocami morza (niestety nie lubimy) Najlepiej wyszedl mi jednak moj wlasny pomysl - piersi z kurczaczka nadziewane papryczka konserwowa i serkiem mozzarella owijane w boczek a do tego zielona salata z pomidorkami i ogoreczkami z sosem ziolowym, mniam... oczywiscie do tego winko,czasem szampan jak jakas wieksza okazja no i obowiazkowo swiece i muzyczka
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 348 dni temu Posty: 4016 Skąd: mam wiedzieć?
Profil:
Wysłany: 2008-04-15, 23:19
angik1683 napisał/a:
iersi z kurczaczka nadziewane papryczka konserwowa i serkiem mozzarella owijane w boczek a do tego zielona salata z pomidorkami i ogoreczkami z sosem ziolowym, mniam..
Proszę o przepisik.
_________________ "miłość jest ślepa dlatego lubi ciemność"
Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 252 dni temu Posty: 85
Profil:
Wysłany: 2008-04-19, 10:50
a ja dzis zrobie paluszki rybne do tego ryz polewany zestawem waryzwa na patelnie z jakims sosikiem i poloze obok rybek ogoreczka zielonego ipomidora-mniam
Ja lubię robic owoce morza.Mój facet wcina aż mu się uszy trzęsą.A poza tym podobno to dobry afrodyzjak .Ostatnio się zastanawiałam żeby sama zrobic sushi.robiła któraś?Może jakieś wskazówki?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum