Rejestracja Zaloguj  

Chat [0] Uzaleznione Rangi Mapa                   Kontakt SzukajAlbum Regulamin Reklama na forum

Poprzedni temat :: Następny temat
Przyjemnosci w zwiazku
Autor Wiadomość
Xantia 
wariatka

Informacje:
Dołączyła 679 dni temu

Profil:
Imię: Marta
Wzrost: Za malo :)
Włosy: Brunetka :P
Stan: zakochana :*
Wysłany: 2007-01-05, 23:37   Zaskakujace sytuacje

mam takie pytaneczko malutenkie
czy wasza druga polowa czasami was jeszcze zaskakuje ? czy robi cos czego sie nie spodziewacie czy zrobi ? a moze czy w pewnych sytruacjach zachowuje sie tak jakbyscie sobie tego wymarzyly a nie zdradzal ku temu wczesniej zadnych oznak

tak przykladowo mowie bo wczoraj mialam sytuacje kiedy moj przemus oaza spokoju wrecz prawie anemiczny misio zrobil awanture na pol stodoly i uderzyl 1 chlopaka

poszlo o to ze ladnie bylam ubrana spodniczka itd i pijane towarzystwo podczas gry w bilarda poczatkowo dosyc glosno zachecalo abym sie wyginala na co przemek im tylko cos powiedzial nie wiem co ale po kilkunastu minutkach jak se popili wiecej wrocili i staneli wszyscy obok nas i zaczeli palic 1 za drugim.. gdzie my nie znosimy dymu wtedy przemek wkoncu nie wytrzymal i zaczal do nich pyskowac a jak to nie poskutkowalo to jednego uderzyl i dobrze ze go kolega powstrzymnal bo by byla awantura..

zaskoczyl mnie w sumie i pozytywnie i negatywnie.. umial postawic sie komus zareagowac w sytuacji i pokazac tym ludziom ze nie sa sami w tej sali i nie kazdy znosi dym a z drugiej strony ten cios byl raczej zbedny... nie mniej jednak daje mi to do myslenia czym mnie jeszcze zaskoczy

REKLAMA

Kociak 

Informacje:
Dołączyła 680 dni temu

Profil:
Imię: Ania
Włosy: blondi :P
Wysłany: 2007-01-06, 12:54   

Hmmm... no czasami sie zdarza, nie moge sobie w tej chwili przypomniec konkretnej sytuacji, ale zdarzaja sie ;) najczesciej to sie zdarza, gdy spotyka mnie z Jego strony jakis romantyczny gest, ktore zdarzaja mu sie rzadko :) ale czasami sa to te zaskoczenia negatywne...gdy ujawnia sie Jego poglad na jakas sprawe, ktorego np ja za nic na swiecie nie potrafie zrozumiec ( o ktorych nie bede Wam tutaj pisac :P ) jak przypomne sobie cos konkretnego to napisze ;)

Madzia81 

Informacje:
Dołączyła 674 dni temu

Profil:
Imię: Madzia
Wzrost: niski
Włosy: czarna
Stan: szczęśliwa żonka :)
Partner: Marcin
Wysłany: 2007-01-10, 19:01   

Xantia napisał/a:
czy wasza druga polowa czasami was jeszcze zaskakuje ? czy robi cos czego sie nie spodziewacie czy zrobi ?

tak, zdarzają się takie sytuacje. na szczęście pozytywnie mnie mąż zaskakuje. zaplanuje wieczór w jakiś ciekawy sposób, ni stąd ni zowąd mnie gdzieś zabierze, zrobi coś dobrego do jedzonka, itp. nad konkretami muszę pomyśleć.

Xantia 
wariatka

Informacje:
Dołączyła 679 dni temu

Profil:
Imię: Marta
Wzrost: Za malo :)
Włosy: Brunetka :P
Stan: zakochana :*
Wysłany: 2007-01-16, 13:23   

no tak ale na przyklad nie boicie sie ze minie 10 lat i przestanie was zaskakiwac ? ze bedzie az do bolu przewidywalny ?

Kociak 

Informacje:
Dołączyła 680 dni temu

Profil:
Imię: Ania
Włosy: blondi :P
Wysłany: 2007-01-16, 22:00   

Ja sie nie boje :) wiem,ze to kiedys nastapi, ze te zaskoczenia beda bardzo rzadkie albo prawie wcale ich nie bedzie, ale taka jest kolej rzeczy chyba prawda? wiadomo,ze po jakims czasie w zwiazku ciezko jest czyms zaskoczyc,ale ja nie uwazam,zeby to bylo cos zlego :) zreszta patrzac po nas, to sadze,ze to nie nastapi predko ;)

Madzia81 

Informacje:
Dołączyła 674 dni temu

Profil:
Imię: Madzia
Wzrost: niski
Włosy: czarna
Stan: szczęśliwa żonka :)
Partner: Marcin
Wysłany: 2007-02-06, 22:23   

Xantia napisał/a:
no tak ale na przyklad nie boicie sie ze minie 10 lat i przestanie was zaskakiwac ? ze bedzie az do bolu przewidywalny ?

nie, jakoś się tym nie martwię.
tak jak Ania napisała - to naturalna kolej rzeczy, że związek i ludzie w nim będący się zmieniają...

Xantia,
to tak samo jakbym się miała bać, że za 30 lat nie będziemy dla siebie już tak atrakcyjni fizycznie jak jesteśmy dzisiaj. że Marcinowi nie będzie w głowie już wirowało jak mnie zobaczy w kostiumie kąpielowym. i czy to coś zmienia? wydaje mi się, że coś zniknie, ale cos się pojawi :-) Miłość się zmienia, co nie oznacza, że jest gorsza czy słabsza.

niki 

Informacje:
Dołączyła 627 dni temu

Profil:
Imię: monika
Wzrost: 170
Włosy: blond
Partner: Michał :*
Wysłany: 2007-02-07, 16:54   

kompletnie sie nie boje ze przestanie mnie zaskakiwac, w koncu bedac ze soba kilka lat wiadomo, ze kazdy sie pozna niemalze na wylot. przewidywalnosc za to daje poczucie bezpieczenstwa no i nie tylko za spontanicznosc sie kogos kocha.

Pasjonatka

Informacje:

Profil:
Wysłany: 2007-10-22, 12:48   Przyjemnosci w zwiazku

Kochane Kobietko powiedzcie mi dlaczego uwazacie, ze wasz zwiazek jest udany?
Co robia wasi Ukochani, jakie przyjemnosci wam sprawiaja, czy pielegnuja wasze zwiazki czy wszystko jest na waszej głowie?

klaudia20 

Informacje:
Dołączyła 379 dni temu

Profil:
Wysłany: 2007-10-22, 12:52   

Mój myślę, że jest udany, a raczej jestem tego pewna, bo inaczej nie bylibyśmy małżeństwem:)
A Krzysiek często robi mi rożne niespodzianki jak chociażby kwiat przyniesiony po pracy, czy po prostu porwanie na spacer...
Ja wiadomo zorganizuje jakąś kolację, ale często jest tak, ze on na coś wpada i gotowe :lol:

Agulllka 
Ich hab Dich lieb..

Informacje:
Dołączyła 362 dni temu

Profil:
Imię: Agnieszka
Wzrost: 158
Stan: panna
Partner: Rico
Wysłany: 2007-10-22, 13:17   

Zaskakiwanie. Potrafi zaskoczyc wyjsciem do restauracji, nad jezioro, spacerem, gotuje mi i w ogole. Jest udany.. Choc jak wiadomo wszystko moze sie jeszcze zdazyc, ale wierze w niego :) A i przede wszystkim on wierzy we mnie, wspiera w moich ambicjach, planuje ze mna...Chce mojego szczescia.. Oby tk bylo juz na zawsze.. Zaufanie da sie odbudowac!

psychophazuś:* 

Informacje:
Dołączyła 400 dni temu

Profil:
Stan: Zaświergolona ;)
Partner: Bartuś ;*
Wysłany: 2007-10-22, 22:02   

A mój mi nie robi niespodzianek :( ((((((( <beczy>

No, ale i tak jest cudownie =)
Uwielbiamy spedzac razem czas, Misiak rozpieszcza mnie 'czekoladkami bąboladkami' :P ... =) Czesto podróżujemy, umiemy ze soba rozmawiac. Nie kłocimy sie, nie szczelamy fochów- wolimy kompromis. Miś dba o mnie, żeby mi sie nic nie stało, zebym nie zmarzła etc. Myzia mnie, mowi że kocha ... Ufamy sobie. Jest najlepiej jak mogłoby być ...

Tylko gdzie te kwiaty ? ;]

Sześć miliardów ludzi na świecie.
Sześć miliardów dusz.
A czasami...
...wszystkiego czego potrzebujesz jest jedna."

smerfetkahh 

Informacje:
Dołączyła 356 dni temu

Profil:
Wysłany: 2007-10-22, 22:24   

Moj mezus mnie bardzo czesto zaskakuje,przynosi kwiatki bez zadnej okazji,jakas czekoladke jak wroci ze sklepu.
Po prostu sam od siebie cos przyniesie-to jest takie mile :-> :->
Ostatnio jak mialam urodziny to po poludniu przyniosl mi kwiatki i poduszke ze slodkim napisem ;-) ucieszylo mnie to,poniewaz zawsze musialm przypominac moim bylym o takich rzeczach :-/ ale gdy przyszli goscie to dostalam jeszcze jeden prezent sliczna branzoletke ktora mi sie marzyla :-)

Po drugie zawsze jestm na pierwszam miejscu,dba o mnie a w szczegolnosci teraz jak spodziewam sie dzidzi :-D pomaga mi we wszystkim o nic sie nie musze prosic,sam wie ze potrzebuje pomocy.
Gdy przychodzi dzien sprzatania,zawsze robimy to razem :-D po prostu jest cudownym mezem!Zrobilby dla mnie wszystko a co najwazniesze kocha mnie co mi dziennie udowadnia :-D

_eta 
eta

Informacje:
Dołączyła 499 dni temu

Profil:
Imię: EdyTA
Wzrost: wysoki?
Włosy: ni to braz ni to blad..
Stan: PannA
Partner: Grzegorz
Wysłany: 2007-10-23, 12:55   

a mój to taki zwyczajny.. raz gorzej raz lepiej...

NK->Edyta Zamojska-Kraków

smerfetkahh 

Informacje:
Dołączyła 356 dni temu

Profil:
Wysłany: 2007-10-23, 12:57   

eta nikt nie jest zwyczajny ;-) kazdy z naszym partnerow jest nadzwyczajny :-D

Pasjonatka

Informacje:

Profil:
Wysłany: 2007-10-23, 15:09   

Uwielbiam jego piekne, wrażliwe oczy i ramiona, ktore dodaja mi poczucia bezpieczenstwa.
Uwielbiam nasze wspolne podróże (ostatnio Tunezja), to ze prawie codziennie przynosi mi sniadanie do łóżka. I to ze co noc przytula sie do mnie jak zasypiamy, i tak samo przytuleni sie budzimy.
Kiedys jak bylismy nastolatkami, pisał mi piosenki, wiersze, jak wyjezdzal na dluzej niz tydzien na wycieczki szkolne potrafil mi wyslac kartke kazdego dnia (dostawalam ich 7 i listonosz sie dziwil). Przez tyle lat byl czuły i kochany i nigdy nie powiedzial na mnie zlego slowa.
Teraz jak przechodzimy kryzys, wazne jest zebym pamietala jak bardzo bylismy zakochani. Nikt nie jest idealem, ale mowienie sobie od ponad 8 lat "kocham" jest pieknym darem. Nie wyobrazam sobie zycia z kims innym, znam bardzo dobrze jego rodziców, dziadkow, mamy wspolnych znajomych... I pomimo tego bolu i niepewnosci jaki ostatnio przezywalam dziekuje Bogu ze dal mi szanse przezyc taka miłośc.

Odpowiedz do tematu