Rejestracja Zaloguj  

RSS Uzaleznione Rangi Mapa                       Kontakt SzukajAlbum Regulamin Reklama na forum

Poprzedni temat :: Następny temat
Przyjemnosci w zwiazku
Autor Wiadomość
smerfetkahh 

Informacje:
Dołączyła 317 dni temu

Profil:
Wysłany: 2007-10-23, 15:58   

Piekne slowa,az sie rozczulilam :-)

REKLAMA

katty727 

Informacje:
Dołączyła 317 dni temu

Profil:
Imię: Katarzyna
Wzrost: 172 cm
Włosy: ciemny brąz
Stan: panna
Partner: Jarek
Wysłany: 2007-10-23, 16:09   

mój związek jeszcze jest za krótki zeby mówić czy jest udany. jak na razie wszystko jest na dobrej drodze do tego aby było naprawde cudownie. oczywiście wieczorne spacery czy rozmowy są na porządku dziennym. w soboty to On wstaje wcześniej aby zrobić śniadanko a później zabiera mnie na wycieczke w miejsce które ma być dla mnie niespodzianką. ostatnio taką zrobił i byłam bardzo szczęśliwa mianowicie-wie dobrze o tym że lubie szybka jazdę dlatego zabrał mnie na tor gokartowy. wrażenia niesamowite. i mimo iż miałam lekkie pretensje ze wydał na to duzo kasy, byłam bardzo zadowolona z jego pomysłu.

oOmikuniaOo 

Informacje:
Dołączyła 371 dni temu

Profil:
Imię: Kamila
Wzrost: 171
Włosy: blond
Stan: mam chlopaka..:P
Partner: mój Damianek..
Wysłany: 2007-10-24, 13:04   

hmmm mój kochany łobuz zaskakuje mnie prawie zawsze... nawet głupimi gadkami.. :mrgreen: hehe wyobrazcie sobie że ostatnio pojechaliśmy do jego pracy, no i zamiast zapytac się w recepcji czy może wejść ze swoją dziewczyna on rzucił " dziewucha może wejść" wiecie przez pewien moment stałam jak wryta z oczami wielkimi jak 5 zł :-P gdy weszliśmy pytam się go co to było a on zaczał się śmiać.. no to było smieszne ale zaskoczył mnie tym.. :-P :-P jest kochany i sam z siebie lubi mnie zaskakiwac miłymi niepsodziankami :mrgreen:
Czy nasz związek jest udany?? hmm myśle że jest... :mrgreen: sa kłotnie, jak to prawie w każdym zwiazku, ale bardzo się kochamy i nie wyobrażamy sobie życia bez siebie...
Mówią że jeśli rodzi się człowiek, - z Nieba spada dusza. Rozpada się na dwie części, Jedna trafia do kobiety, druga do mężczyzny... Natomiast całe życie polega na odnalezieniu tej drugiej połowy, połowy swej duszy.... połowy samego siebie...

Odpowiedz do tematu