Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 525 dni temu Posty: 3312 Skąd: Łódź
Profil: Imię: Ania
Wzrost: 168
Wysłany: 2007-08-31, 14:09
ja mialam bardzo fajnego kumpla z ktorym mozna bylo konie krasc... rozumielismy sie naprawde świetnie do czasu, gdy grzesiek wyznal mi, ze mnie kocha... nie wiedzialam co mam zrobic gdyz ja nic do niego nie czulam, traktowalam go jak brata...
przez to rozpadla sie nasza przyjazn, widujemy sie czasami ale juz nic nie jest tak jak bylo kiedys
_________________ Jestem jeszcze trochę zakochana resztkami bezsensownej miłości i jest mi tak cholernie smutno teraz, że chcę to komuś powiedzieć. To musi być ktoś zupełnie obcy, kto nie może mnie zranić..
Informacje: Wiek: 17 Dołączyła 448 dni temu Posty: 3
Profil:
Wysłany: 2007-08-31, 19:18
istnieje, pewnie, że przyjaźń między kobietą a mężczyzną istnieje i nie musi się to przeradzać w miłość!, może kiedyś tam być chwila uniesienia i dojść do czegoś więcej między przyjaciółmi, ale nie psuje przyjaźni.. ja uważam, że przyjaźń to bardzo silna więź między ludźmi... jeżeli się czuje coś takiego do faceta.. to czemu, by się z nim nie przyjaźnić.. )
_________________ _usiądź obok mnie i razem sprawdźmy, że naprawdę chcieć to móc )
Mężczyźni są z Marsa, Kobiety z Wenus. Przyjaźń międzypłciowa owszem istnieje, ale zawsze ma lekkie podłoże seksualne. Chyba, że przyjaciele się nawzajem nie pociągają.
Informacje: Wiek: 19 Dołączyła 444 dni temu Posty: 383 Skąd: z nibylandi...
Profil: Stan: Zaświergolona ;)
Partner: Bartuś ;*
Wysłany: 2007-09-03, 21:31
Istnieje!
I jestem tego dowodem wraz z moim kumplem
Jest genialnie =)
Żadnych romansów ani nic z tym stylu nie było, wrecz przeciwnie Oboje mamy swoich partnerów, którzy sa zazdrosni o to, no ale cuż ...
_________________ "W tej chwili, jest 6, 470, 818, 671 ludzi na świecie.
Sześć miliardów ludzi na świecie.
Sześć miliardów dusz.
A czasami...
...wszystkiego czego potrzebujesz jest jedna."
Przyjaźń międzypłciowa owszem istnieje, ale zawsze ma lekkie podłoże seksualne. Chyba, że przyjaciele się nawzajem nie pociągają.
ja się z tym nie zgadzam... nie zawsze przyjaźń miedzy chłopakiem a dziewczyna ,a podłoże seksualne... nie muszą sie nawzajem pociągać.. nawet jeśli oboje są atrakcyjni.. wcale nie muszą sie sobie podobać.. jedyne co może łączyć to przyjaźń, nie miłóść czy pożądanie.... owszem sa sytuacje kiedy przyjaciel zakocha się w przyjaciółce czy na odwrót.. ale nie zawsze..
_________________ Mówią że jeśli rodzi się człowiek, - z Nieba spada dusza. Rozpada się na dwie części, Jedna trafia do kobiety, druga do mężczyzny... Natomiast całe życie polega na odnalezieniu tej drugiej połowy, połowy swej duszy.... połowy samego siebie...
Jesteśmy TYLKO ludźmi. To tylko moje skromne zdanie.
prawda twoje zdanie, nikt nie ma pretensji, każdy ma prawo do wyrażenia własnej opini..
_________________ Mówią że jeśli rodzi się człowiek, - z Nieba spada dusza. Rozpada się na dwie części, Jedna trafia do kobiety, druga do mężczyzny... Natomiast całe życie polega na odnalezieniu tej drugiej połowy, połowy swej duszy.... połowy samego siebie...
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 406 dni temu Posty: 198 Skąd: Krakow
Profil: Imię: Agnieszka
Wzrost: 158
Stan: panna
Partner: Rico
Wysłany: 2007-10-29, 18:02
JA mam 3 cudnych przyjaciol facetow. zawsze moge liczyc na ich pomoc i wzajemnie. z 2 z nich bylam kiedys, ale nie wyszlo, zostalismy dalej swietnymi przyjaciolmi, choc jeden z nich podobno dalje mnie kocha. z drugim ra mialam uklad, poniewaz jego rodzina mnie lubi bylam jego dziewczyna przej jeden wieczor a trzeci, tez sie podkochiwal ale tez zrozumial ze to nie to i poszedl dalej,szukac szczescia, choc dalje lubimy se wzajemnie przytulac i poprawiac nastroj. taka przyjazn jak najbardziej mozliwa, jesli jej warunki sa od poczatku do konca jasne
Informacje: Dołączyła 473 dni temu Posty: 2990 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2007-10-29, 21:52
No cóż, jak dla mnie to właśnie z tego powodu przyjaźnie damsko - męskie nigdy nie są do końca fajne... bo są takie niejasne... W każdym razie ciężko mi sobie wyobrazić "poprzytulanie " się do innego faceta
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 406 dni temu Posty: 198 Skąd: Krakow
Profil: Imię: Agnieszka
Wzrost: 158
Stan: panna
Partner: Rico
Wysłany: 2007-10-30, 17:07
jak do przyjaciolki. My wiemy co nas laczy i nie przakraczamy tego, bo przerobilsmy to na samym poczatku. A nie rozumeim co dziwnego widzicie wprzytulaniu sie do siebie... Spotykamy, na wieczorach jak damskich, tylko mieszanych, ogladamy filmy, smiejemy sie, jest nam dobrze tak jak jest, a kazdy czasem potrzebuje opcieszenia. A przyjazn nie wyklucza przytulania sie, rany z przyjaciolkami sie nie przytulacie? to ne tak ze sobie lezymy przytuleni. ale jak potrzebuje mnie moj przyjaciel to jestem! moze zle zrozumialyscie?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum