Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 108 dni temu Posty: 375 Skąd: Polska
Profil: Imię: Ania
Wzrost: 174 cm
Włosy: Czarne
Stan: Panna
Partner: Krzysiu
Wysłany: 2008-10-06, 16:44
Ale widzicie ja zawsze miałam kolegów od rozmów . I mój chłopak zawsze to akceptował. Tylko , że ja bardzo bym chciała. Nie wiem czmu sie tak uparłam. Ale chcę.
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 225 dni temu Posty: 3492
Profil: Nastrój:
Wysłany: 2008-10-06, 16:47
Anulka, uparlas sie bo on Ce fascynuje. No dobra, sytuacja gdy on jest cudowny, super wam sie gada itd. I nagle on chce czegos wiecej.. Myslisz ze latwo bedzie zerwac ta znajomosc?
[ Dodano: 2008-10-06, 17:48 ]
Bedzie chcial wiecej i to Ci sie wlasnie podoba. Bo to jest kobiece. Podobac sie facetom, kokietowac ich. To uwielbiamy..
Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 79 dni temu Posty: 937 Skąd: Okup City xD
Profil: Imię: Justyna
Wzrost: 180cm
Włosy: brąz
Partner: Michał
Nastrój:
Wysłany: 2008-10-06, 16:48
Mirabelka__22 napisał/a:
Wiesz ze chcesz byc ze swoim facetem, ale szukasz odmiany. Nagle wydaje Ci sie ze inni tez sa fajni, chcialabys od nich tylko rozmowy..teraz. A co pozniej?
Nie wydaje mi się. Poprostu chce mieć dobrego kumpla i nic więcej. A kumpel miał nadzieje na coś więcej i relacja się rozsypała... Jedyne dobre rozwiązanie w tym przypadku to "dopaść" kumpla i z nim szczerze porozmawiać. Z jednej strony rozumiem go, bo pewnie ciężko mu z tym jest, że ktoś inny zajął oczekiwane przez niego miejsce. Ale z drugiej strony jak kumpel wszystko przetrawi jest szansa na poprawę stosunków
Informacje: Dołączył: 78 dni temu Posty: 296 Skąd: Pokaż na mapie
Profil: Włosy: Blond
Partner: Mary Jane
Nastrój:
Wysłany: 2008-10-07, 10:00
Anulka, Ja tam się wogóle nie dziwię. Mimo że fajnie Wam się gadało( z tego co piszesz to nawet super), Ty od razu chcesz go wrzucić do szufladki przyjaciel. On ewidentnie chciał czegoś więcej, a wiedział że jeżeli raz zostaniesz przyjacielem kobiety, to ona już zawsze będzie Cie traktowała jak koleżankę z penisem(zero szans na związek). Po prostu to jest bardzo męczące wkręcić się w kogoś i słuchać o tym jak cudowny jest jej chłopak. Lepiej jest nawet zerwać kontakt. Masz prosty wybór albo dlugoletni chłopak, albo fascynujący "przyjaciel". BTW widać że Ty też sie wkręciłaś
_________________ "Nie ma kobiet nie do zdobycia, są jedynie mężczyźni do dupy."
Andrzej Klawitter
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum