Ale nie każdy musi do każdego pasować. Miłość przeważnie nie pojawia się od razu, a związek to powinna być przemyślana decyzja. Nie wyobrażam sobie bycia z dziewczyną, która by mi się kojarzyła z ladacznicą i budziła we mnie kontrowersje moralne
Niestety ten temat mi się nie nudzi, a szukać nikogo nie zamierzam póki co. Nie jestem na to gotowy. Na dzień dzisiejszy czuję się jak nieudacznik życiowy - nie mam ani dobrej pracy, ani prawa jazdy. Zbyt wiele jeszcze pracy nad sobą mnie czeka, by czuć się gotowym do zdobycia kobiety. To jest dość stresujące, a ja lubię mieć święty spokój. Nawet jak mi się jakaś podoba, to wolę poczekać aż mi przejdzie. Tego kwiatu pół światu. Nie jestem żadnym rarytasem i do szczęścia nie jestem nikomu potrzebny, ale też nie jestem na tyle zdesperowany, żeby na siłę szukać kobiety. Najlepiej mają faceci, którzy spali z tyloma kobietami, że sami nie wiedzą - przeszłość mało której kobiety ich przeraża i mało która kobieta ma przeszłość od nich bujniejszą. A takie szaraczki to często mają żony, które pod względem przeszłości seksualnej dużo więcej nagrzeszyły od swoich mężów. Dziewczyna dzisiaj za łatwo ulegają pożądaniu i zbyt często popełniają tzw. błędy młodości. Dla mnie to myślenie narządami rodnymi i kierowanie się chucią
Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 716 dni temu Posty: 6021 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2010-02-28, 18:34
prawiczek sam, znowu zaczynasz? dopraszasz się o kolejny zakaz pisania? przestań w kółko maglować to samo. a reszte forumowiczów znów prosze o nie danie się sprowokować to dyskusji dokładnie o tym samym i z tymi samymi argumentami co na 5 poprzednich stronach
ponieważ pomimo upomnień prawiczek dalej kontynuuje dyskusje i dalej nie wnosi nic nowego do tematu (post usunięty), aby uniknąć kolejnych stron dokładnie o tym samym i utrzymanych na podobnym poziomie, zostaje on zamknięty
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum