Rejestracja Zaloguj  

Chat [0] Uzaleznione Rangi Mapa                   Kontakt SzukajAlbum Regulamin Reklama na forum

Poprzedni temat :: Następny temat
Zamknięty przez: nie(d)oceniona
2010-02-28, 19:15
Przeszlosc seksualna kobiet
Autor Wiadomość
prawiczek sam 

Informacje:

Profil:

Wysłany: 2010-02-28, 18:20   

Ale nie każdy musi do każdego pasować. Miłość przeważnie nie pojawia się od razu, a związek to powinna być przemyślana decyzja. Nie wyobrażam sobie bycia z dziewczyną, która by mi się kojarzyła z ladacznicą i budziła we mnie kontrowersje moralne

REKLAMA

viola 

Informacje:
Dołączyła 277 dni temu

Profil:

Wysłany: 2010-02-28, 18:22   

prawiczek sam napisał/a:
Nie wyobrażam sobie bycia z dziewczyną, która by mi się kojarzyła z ladacznicą i budziła we mnie kontrowersje moralne
To poszukaj sobie cnotliwą Zuzannę i nie podnoś ludziom ciśnienia.W koło Wojtek piszesz to samo. :-/

prawiczek sam 

Informacje:

Profil:

Wysłany: 2010-02-28, 18:32   

Niestety ten temat mi się nie nudzi, a szukać nikogo nie zamierzam póki co. Nie jestem na to gotowy. Na dzień dzisiejszy czuję się jak nieudacznik życiowy - nie mam ani dobrej pracy, ani prawa jazdy. Zbyt wiele jeszcze pracy nad sobą mnie czeka, by czuć się gotowym do zdobycia kobiety. To jest dość stresujące, a ja lubię mieć święty spokój. Nawet jak mi się jakaś podoba, to wolę poczekać aż mi przejdzie. Tego kwiatu pół światu. Nie jestem żadnym rarytasem i do szczęścia nie jestem nikomu potrzebny, ale też nie jestem na tyle zdesperowany, żeby na siłę szukać kobiety. Najlepiej mają faceci, którzy spali z tyloma kobietami, że sami nie wiedzą - przeszłość mało której kobiety ich przeraża i mało która kobieta ma przeszłość od nich bujniejszą. A takie szaraczki to często mają żony, które pod względem przeszłości seksualnej dużo więcej nagrzeszyły od swoich mężów. Dziewczyna dzisiaj za łatwo ulegają pożądaniu i zbyt często popełniają tzw. błędy młodości. Dla mnie to myślenie narządami rodnymi i kierowanie się chucią

nie(d)oceniona 
Not an angel

Informacje:
Dołączyła 716 dni temu

Profil:

Wysłany: 2010-02-28, 18:34   

prawiczek sam, znowu zaczynasz? dopraszasz się o kolejny zakaz pisania? przestań w kółko maglować to samo. a reszte forumowiczów znów prosze o nie danie się sprowokować to dyskusji dokładnie o tym samym i z tymi samymi argumentami co na 5 poprzednich stronach :roll:

ponieważ pomimo upomnień prawiczek dalej kontynuuje dyskusje i dalej nie wnosi nic nowego do tematu (post usunięty), aby uniknąć kolejnych stron dokładnie o tym samym i utrzymanych na podobnym poziomie, zostaje on zamknięty

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi