Nie wiedzialam gdzie załozyc temat,wiec zdecydowałam sie tutaj.
słuchajcie, jesli ktos ma moj numer konta, imie, nazwisko, ulice na ktorej mieszkam(ale bez numeru mieszkania/klatki), i jesli robi przelew do mnie / i na odwrot to pieniazki dojdą?
słysząłam , ze numer konta jest najwazniejszy...
wiecie jak to jest?
_________________ Kobiety mają przynajmniej stroje, a czym swoją pustkę mogą przykryć mężczyzni...??
a jeszcze jedno.. długo idą? wczoraj wysłała, chyba bankiem, pocztą wiem ze idą dłuzej..
calineczko, dzieki, uspokoiłaś mnie troszke.
Czekam na te pieniadze jak na zbawienie, bo jestem spłukana
_________________ Kobiety mają przynajmniej stroje, a czym swoją pustkę mogą przykryć mężczyzni...??
Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 289 dni temu Posty: 2629 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2007-10-23, 14:38
Ananas napisał/a:
Nie wiedzialam gdzie załozyc temat,wiec zdecydowałam sie tutaj.
słuchajcie, jesli ktos ma moj numer konta, imie, nazwisko, ulice na ktorej mieszkam(ale bez numeru mieszkania/klatki), i jesli robi przelew do mnie / i na odwrot to pieniazki dojdą?
słysząłam , ze numer konta jest najwazniejszy...
wiecie jak to jest?
pewnie ze dojdzie czasem mi sie zdarzy ze jak wysylam pieniazki na kogos konto w tytule przelewu pisze tylko imie nazwisko i nr konta
[ Dodano: 2007-10-23, 14:39 ]
i na odwrot tez tak dziala tak samo
[ Dodano: 2007-10-23, 14:41 ]
Ananas napisał/a:
a jeszcze jedno.. długo idą? wczoraj wysłała, chyba bankiem, pocztą wiem ze idą dłuzej..
calineczko, dzieki, uspokoiłaś mnie troszke.
Czekam na te pieniadze jak na zbawienie, bo jestem spłukana
np.tatko wczoraj przelewal na konto a dzisiaj juz rano je mialam
Informacje: Wiek: 26 Dołączyła 291 dni temu Posty: 744 Skąd: tu i tu... i tam
Profil: Imię: Marta
Włosy: blond
Stan: zakochana
Partner: Aruś
Wysłany: 2007-10-23, 15:08
Dużo zależy od Pani w okienku, bo jedna przyjmie polecenie przelewu bez adresu inna już nie. Jeśli natomiast przez internet to zależy od formularza banku, bo może mieć wymagane podanie adresu. W tym samym banku dziś wysłane przed południem powinnaś móc jutro rano wypłacić, z innego chyba do 2dni. Ale na pewno dojdą Ananasku.
A masz usługę elektroniczną uruchomioną? Bo będziesz mogła zobaczyć czy są już zaksięgowane, czyli możesz wypłacać.
Wpłacać i wypłacać kiedy chcesz - upsss reklama mi się włączyła
_________________ Last night I asked my angel to watch over you but he came back soon.
I ask: Why?
He smile and said:
An angel doesn't watch over anotcher angel.
nie wiem jak były wplacane, wiem ze numer konta i imie i nazwisko było dobre
chyba ze zle spisała z okienka gg ale watpie
mam konto netowe- sprawdzam, ale narazie nie ma. Pewnie beda dzis pod wieczor albo jutro
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum