Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 261 dni temu Posty: 295 Skąd: Włocławek/Galway
Profil: Imię: Katarzyna
Wzrost: 172 cm
Włosy: ciemny brąz
Stan: panna
Partner: Jarek
Wysłany: 2007-11-27, 10:59
ja inspiracje czerpie z zesytów które są wypełniane przepisami przez wszystkie kobiety w naszej rodzinie.taki pokoleniowy zeszycik bardzo mi sie przydaje.czasami jak znajde cos w gaetkach typu Pani Domu czy Naj to tez prygotowuje.
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 221 dni temu Posty: 338 Skąd: 3city
Profil: Wzrost: 164,5
Włosy: Rude
Wysłany: 2007-11-29, 10:34
katty: swietny zwyczaj...ja mam nadzieje ze dorwe sie kiedys do zeszytu mojej mamy:)) bo ma grubasny no ale licze na to ze nie szybko:P
hm.. a ja ogladam czesto kulinaria w tv. Potem te przepisy przerabiam. Teraz czekam na nowy kanal kobiecy BBC Lifestyle. Do Polski ma wejsc 2 grudnia. Duzo programow o gotwaniu i nie tylko:)
Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 352 dni temu Posty: 5536 Skąd: Leeds
Profil: Imię: Monika
Wzrost: 170
Włosy: blond
Stan: panna
Partner: Paweł
Wysłany: 2007-11-29, 12:08
Ja teraz tylko z netu, albo na żywioł idę i sama eksperymentuje Jak byłam w Polsce to z przepisów mamuśki lub tez z takiej starej księgi z przepisami ,,Kuchnia Polska" ( nowe wydania tez są, ale moja jest taka fajowa z pożółkniętymi juz stronicami )
Informacje: Wiek: 31 Dołączyła 289 dni temu Posty: 128
Profil:
Wysłany: 2007-12-11, 07:55
Przepisy zazwyczaj biorę z netu strona nazywa się moje gotowanie. Jest rewelacyjna. Wiele przepisów z tej strony stały się moimi ulubionymi. Poza tym korzystam z książki: Nigella gryzie.
stronka "pychotka" jest świetna! podoba mi sie że są na niej komentarze dodawane przez czytelników i możemy również sami oceniać dany przepis. ja zawsze szukam przepisów z najwyższymi notami dlatego praktycznie za każdym razem dania wychodzą fantastyczne
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum