Rejestracja Zaloguj  

Chat [0] Uzaleznione Rangi Mapa                   Kontakt SzukajAlbum Regulamin Reklama na forum

Poprzedni temat :: Następny temat
Przepis na udany związek
Autor Wiadomość
Madae 

Informacje:
Dołączyła 538 dni temu

Profil:
Wysłany: 2008-03-01, 01:29   

hehehehe jesli bedziesz zył jak zyjjesz to nawet nie zauwazysz ze ja spotkałes :P bo nie poswiecisz chwili zeby sie jej blizej przyjrzec i lepiej poznac :P

REKLAMA

Jaro 

Informacje:

Profil:
Imię: Jarek
Wzrost: 185
Włosy: brąz
Stan: zajety i wolny zarazem :)
Wysłany: 2008-03-01, 01:36   

Mysle ze jak spotkam taka to poprostu gdzies w srodku będe czuł ze to ona ;)

film obrazujacy mnie w pewnym sensie... :)

Madae 

Informacje:
Dołączyła 538 dni temu

Profil:
Wysłany: 2008-03-01, 01:56   

to napewno :D ale wierz mi :P nie zawsze sie to czuje od razu :) ja jestem tego najlepszym przykładem :) znam swojego obecnego chłopaka od prawie 10 lat :P mieszkam z nim juz prawie 4 :D a sprawe z tego ze go kocham zdałam sobie mniej niz rok temu..... i nigdy z nikim nie było mi tak dobrze jak z nim.... a byłam w kilku zwiazkach juz z czego 2 były o wiele dłuzsze :P

czasami po prostu to co czujemy do danej osoby, przyslania nam uczucie do innej, lub jakies wyobrazenie tego uczucia :D i nie zawsze jestesmy w stanie odróznic to prawdziwe cos ...w srodku...od tego ktore sami sobie wyobrazamy :P

Ninka 

Informacje:
Dołączyła 327 dni temu

Profil:
Wysłany: 2008-03-01, 02:54   

Jaro, no wlasnie ostatnio po tym jak wykrzyczalam jemu ze mam dosyc tych ciaglych awantur, ze nie ufam jemu nie wierze i nie chce z nim wiecej zyc i ze w tej chwili moge jego spakowac i odwiezdz na lotniswko to tak jaky sie cos zmienilo i jak narazie jest spokoj?Nie wiem czy terapia szokowa zadzialala czy cos przemyslal nie wiem......

Madae, ps . jejku w glowie mi sie kreci jak patrze na ten twoj avarcik :oops: biedny ten gostek :lol:

SpryCiulaaa 
Rakieta :D

Informacje:
Dołączyła 471 dni temu

Profil:
Wzrost: Stanowczo za mało ;)
Stan: panna.. jeszcze ;)
Wysłany: 2008-03-01, 09:37   

Ninka napisał/a:
twoj avarcik biedny ten gostek
a dobrze tak mu ! widac zasłuzył.. ;D

Myśleli, że jak będe mała to będzie mniejszy problem :)

Nymphadora 

Informacje:
Dołączyła 473 dni temu

Profil:
Wysłany: 2008-03-01, 12:36   

Madae napisał/a:
nie zawsze sie to czuje od razu :)

Dokładnie ;-) My z Piotrkiem znaliśmy się trzy lata i przez ten czas nawet nam w głowach się nie pojawiła myśl, że moglibyśmy być razem ;-)

YourImagination 

Informacje:
Dołączyła 325 dni temu

Profil:
Włosy: ciemne blond
Partner: co tydzien inny:P
Wysłany: 2008-03-01, 13:29   

u mnie z moim bylym to byla milosc od pierwszego wejzenia... od kiedy sie poznalismy zaczelismy byc ze sobą.. ale.. bylo i minęło.. :-(

Jaro 

Informacje:

Profil:
Imię: Jarek
Wzrost: 185
Stan: zajety i wolny zarazem :)
Wysłany: 2008-03-01, 14:29   

Ninka napisał/a:
Jaro, no wlasnie ostatnio po tym jak wykrzyczalam jemu ze mam dosyc tych ciaglych awantur, ze nie ufam jemu nie wierze i nie chce z nim wiecej zyc i ze w tej chwili moge jego spakowac i odwiezdz na lotniswko to tak jaky sie cos zmienilo i jak narazie jest spokoj?Nie wiem czy terapia szokowa zadzialala czy cos przemyslal nie wiem......

Madae, ps . jejku w glowie mi sie kreci jak patrze na ten twoj avarcik :oops: biedny ten gostek :lol:

Więc sama widzisz mja droga zeterapia wstrząsowa dziala,teraz udawaj lub bądz obojętna co do niego,jakis czas wytrzyma ale wkoncu zmięknie-zobaczysz,jeszcze bedzie z rózyczkami kładł ci sie do stóp :) głowa do góry ;)

film obrazujacy mnie w pewnym sensie... :)

Ninka 

Informacje:
Dołączyła 327 dni temu

Profil:
Wysłany: 2008-03-01, 15:17   

Jaro, :mrgreen: he dzieki za rade ale widzisz ja nie chce nic udawac :-( nie chce na tym budowac zwiazku zeby przed kims cos udawac.... grac...... mowie co czuje ( no czasami sie zacinam i wszystkie zale dusze w sobie i wtedy mi jest zle ...... ale wtedy przychodze tutaj i jak tak sie wyzale i wyplacze to mi troche lepiej :roll: biedne te dziewczyny z forum ze :mrgreen: )

Dzieki za rady POZDRO

calineczka 

Informacje:
Dołączyła 510 dni temu

Profil:
Imię: Alina
Wzrost: niziutki :))
Stan: narzeczona :)
Partner: Krzysztof
Wysłany: 2008-03-01, 15:40   

Rozstac mozna sie po miesiącu roku lub 20 latach i czasami nie mozna tego przewidziec bo ludzie sie zmieniają i tak naprawde nie sposobu na zagwarantowanie sobie , ze ten Zwiazek obecny będzie tym do końca życia pomimo wielkiej miłości

Kociak 

Informacje:
Dołączyła 724 dni temu

Profil:
Imię: Ania
Włosy: blondi :P
Wysłany: 2008-03-01, 15:41   

eeee.... <offtopic>

Sayuri 
Sayuri

Informacje:
Dołączyła 264 dni temu

Profil:
Wzrost: wg dowodu 168, naprawdę trochę mniej:P
Włosy: kasztanowobrązowe
Wysłany: 2008-03-02, 12:21   

Ninka napisał/a:
Jaro, :mrgreen: he dzieki za rade ale widzisz ja nie chce nic udawac :-( nie chce na tym budowac zwiazku zeby przed kims cos udawac.... grac...... mowie co czuje ( no czasami sie zacinam i wszystkie zale dusze w sobie i wtedy mi jest zle ...... ale wtedy przychodze tutaj i jak tak sie wyzale i wyplacze to mi troche lepiej :roll: biedne te dziewczyny z forum ze :mrgreen: )

Dzieki za rady POZDRO

Moja mama wciąż mi powtarza, że żaden związek nie może się opierać na absolutnej szczerości i, że czasem trzeba trochę udawać i być na dystans, a nie dawać z siebie tak dużo jak ja daję :-|
Mój związek wchodzi chyba właśnie w fazę docierania się. Nagle zaczęliśmy widzieć swoje wady i rzeczy, które nas wcześniej nie wkurzały teraz irytują na maksa. Nigdy jeszcze nie byłam z nikim tak długo i czasami trochę się gubię w tym wszystkim :-(

Pisałyście, dziewczyny, że dobrze jest dużo rzeczy robić razem - zgadzam się, ale dodam przy tym, że ważne jest aby każde z partnerów miało swoją własną przestrzeń. Bo inaczej zaczną się dusić.

SpryCiulaaa 

Informacje:
Dołączyła 471 dni temu

Profil:
Wysłany: 2008-03-02, 18:49   

Sayuri napisał/a:
ważne jest aby każde z partnerów miało swoją własną przestrzeń. Bo inaczej zaczną się dusić.
dobrze powiedziane.. wspolne zainteresowania czy robienie roznych rzeczy razem wzmacnia zwiazek i zbliza ludzi do siebie. Kazdy z partnerow musi miec jednak czasem dojscie do swojego własnego azylu.. czasem takie odciecie jest potrzebne :)

impresja 
CukiereczeQ

Informacje:
Dołączyła 412 dni temu

Profil:
Imię: Pajunia
Wzrost: 178 cm (duuuża urosłam :P)
Włosy: Różnie, choć z przewagą czarnych:P
Stan: Zaręczona:)
Partner: Rafcio :*
Wysłany: 2008-03-03, 15:02   

Zgadzam się. Jeśli nie ma tej przestrzeni to zaczynamy na siłę jej szukać i unikać kochanej osoby (nawet nieświadomie)

A udany przepis na związek? PRAWDZIWA MIŁOŚĆ (w każdym znaczeniu tego słowa :mrgreen: )

SpryCiulaaa 

Informacje:
Dołączyła 471 dni temu

Profil:
Wysłany: 2008-03-03, 15:12   

impresja napisał/a:
PRAWDZIWA MIŁOŚĆ
Nie zawsze.. zycie pokazuje niejednokrotnie, ze ... czasami nawet najszczersze uczucie i najszczersze checi nie wystarczaja.. Choc nie ukrywam, ze w jakis 80 % sie udaje :)

Odpowiedz do tematu