Rejestracja Zaloguj  

RSS Uzaleznione Rangi Mapa                       Kontakt SzukajAlbum Regulamin Reklama na forum

Poprzedni temat :: Następny temat
Przełamywanie barier
Autor Wiadomość
Jewel 
I'm In Love

Informacje:
Dołączyła 401 dni temu

Profil:
Wysłany: 2007-10-13, 22:45   

Poza załatwianiem potrzeb fizjologicznych na siebie na wszystko się godzę ;-)

REKLAMA

Majusz 

Informacje:
Dołączyła 157 dni temu

Profil:
Wysłany: 2008-02-04, 15:46   Granicy w oddaniu się, w imię miłości

Może nie potrafię tak dokładnie w tej chwili określić mojego pytania; ale chodzi raczej (na pewno) o sferę
seksu, intymności itd....jak bardzo jesteście w stanie oddać się i zrobić coś na co normalnie nie miałyście by ochotę, dlatego że to może być ważne dla twojego faceta w jakimś sensie, np jakieś ostre i wyuzdane fantazje erotyczne, lub rożne przejawie perwersji...
jest jakaś granica? czy to tylko rzecz gustu i osobistego wyboru....?
Może która z was miała podobną sprawę, dylemat...?

SpryCiulaaa 
Rakieta :D

Informacje:
Dołączyła 336 dni temu

Profil:
Wzrost: Stanowczo za mało ;)
Włosy: brąz
Stan: panna.. jeszcze ;)
Wysłany: 2008-02-04, 16:01   

Osobiscie nie mialam takiej sytuacji.. chłopak na nic nie nalegał choc od jakiegos czasu namawia mnie na trojkaty .. jak sadze w zartach :P bo na nic innego nie ma mowy i wie o tym doskonale :) . Mysle, ze granica jest porsta do zlokalizowania. Ty sama ja ustalasz.. jesli cos Ci nie pasuje, nie masz na cos ochoty to mowisz o tym otwarcie. Jesli Cie kocha i zalezy mu na Tobie to to zrozumie. Jesli nie to... pusc go kantem bo to egoista :)

Myśleli, że jak będe mała to będzie mniejszy problem :)

Majusz 

Informacje:
Dołączyła 157 dni temu

Profil:
Wysłany: 2008-02-04, 16:08   

no tak. ale może być tak że facet ma na tym punkcie obsesje, od jakiegoś czasu...
może być że to dla niego w jakiś sposob zaczyna być ważne....dlatego myślę że można o tym pomyśleć ale z drugiej strony, jak na coś raz się zgodzisz potem nie masz pewności że nie wymyśli coś nowego jeszcze...

anusek 

Informacje:
Dołączyła 228 dni temu

Profil:
Wysłany: 2008-02-04, 16:15   

nie miałam takiego problemu ale napewno nie zrobiłabym niczego co mi wydawałoby sie zbyt dziwne :-/

Roszpunka 

Informacje:
Dołączyła 215 dni temu

Profil:
Wysłany: 2008-02-04, 16:25   

Ja tak jak anusek, nie zrobiłabym niczego wbrew sobie i swoim zasadom.

SpryCiulaaa napisał/a:
Jesli Cie kocha i zalezy mu na Tobie to to zrozumie. Jesli nie to... pusc go kantem bo to egoista

Dokładnie. Jeśli facet nie potrafi uszanować Twojego zdania to nie jest Ciebie wart!

katti 
zagubiona w sobie

Informacje:
Dołączyła 236 dni temu

Profil:
Imię: K.
Wzrost: 164
Włosy: brunetka
Stan: hmm... zawieszony....
Wysłany: 2008-02-04, 17:17   

Nie zrobie niczego wbrew sobie, swoim przekonaniom.

martula 
[*][*][*]

Informacje:
Dołączyła 275 dni temu

Profil:
Imię: Marta
Włosy: blond
Stan: zakochana
Partner: Aruś
Wysłany: 2008-02-04, 18:17   

Ja najpierw muszę wrócić do podstawówki, bo temat przeczytałam tak: "Granice w oddalaniu się w imię miłości :oops:
Nie byłam w takiej sytuacji, że mój partner chciał czegoś, czego ja nie chcę, że muszę się zmiuszać do jakiejś sytuacji czy coś. I dziwne to dla mnie trochę, i jak napisała:
Roszpunka napisał/a:
Dokładnie. Jeśli facet nie potrafi uszanować Twojego zdania to nie jest Ciebie wart!

Nic dodać, nic ująć.

Last night I asked my angel to watch over you but he came back soon.
I ask: Why?
He smile and said:
An angel doesn't watch over anotcher angel.

basienka 

Informacje:
Dołączyła 164 dni temu

Profil:
Imię: Barbara
Wzrost: 157
Włosy: blondynka
Wysłany: 2008-02-04, 20:13   

Gdybym kochałam swojego partnera i byłabym pewna jego miłosci, to oczywiscie mogłabym spróbowac róźnych eksperementów jakie by mi zaproponował mój facet. Jeśli jednak bym sie do nich nie przekonała to nigdy w brew swojej woli nie zrobie!!! Napewno nie zgodziłabym sie na trójkacik.

Zielonooka 

Informacje:
Dołączyła 235 dni temu

Profil:
Wzrost: 170
Włosy: brązowe
Wysłany: 2008-02-04, 20:28   

Myslę, jak basienka, bo wierząc w miłość partnera moglabym spróbować czegoś nowego o ile nie kolidowałoby to moimi zasadami.

SpryCiulaaa 
Rakieta :D

Informacje:
Dołączyła 336 dni temu

Profil:
Wzrost: Stanowczo za mało ;)
Włosy: brąz
Stan: panna.. jeszcze ;)
Wysłany: 2008-02-04, 20:34   

Dokładnie. Jesli zas po sprobowaniu cos nie podeszło by mi.. nie zgadzala bym sie wiecej. Proste

Myśleli, że jak będe mała to będzie mniejszy problem :)

psychophazuś:* 

Informacje:
Dołączyła 310 dni temu

Profil:
Stan: Zaświergolona ;)
Partner: Bartuś ;*
Wysłany: 2008-02-04, 21:44   

Raczej na nic dziwnego bym sie nie zgodzila... no chyba ze mialabym ochote :D Bo mam takie dni... :)

Sześć miliardów ludzi na świecie.
Sześć miliardów dusz.
A czasami...
...wszystkiego czego potrzebujesz jest jedna."

Kociak 

Informacje:
Dołączyła 590 dni temu

Profil:
Imię: Ania
Włosy: blondi :P
Ostrzeżeń: [4]
Wysłany: 2008-02-05, 12:07   

Przeniosłam temat tutaj, bo tematyka podobna :)

Ja powiem tak. Kiedyś dla mnie seks oralny w moim wykonaniu był taką sprawą. Wiedziałam, że Piotrek bardzo lubi, ja nie mogłam się przemóc. Ale kiedyś się przemogłam,ale sama z siebie - myślę, że jakby on mnie do tego namawiał to bym sie jeszcze tylko bardziej zniechęciła. Tak samo myślę byłoby z innymi rzeczami ;) Chociaż na szczęście my mamy podobne gusta w tych sprawach i jak mamy na coś ochotę to oboje. Nie zdarzyło się jeszcze tak, żeby jedne z nas naciskało na coś, na które drugie nie ma w ogóle ochoty i musi się poświęcać.

Majusz 

Informacje:
Dołączyła 157 dni temu

Profil:
Wysłany: 2008-02-05, 12:31   

faktycznie temat tu juz byl albo bardzo podobny...sorry za umieszczenia go gdzie indziej, ale moze dokladniej napisze o mojej situacji...nie win=em jak wy, ale ja nie znalam tego forum, i nie znam tu nikogo z reala (tak sadze) wiec czuje swobodnie zeby sie wygadac..

jest jedna sprawa o ktorej moj facet nic nie wie, kiedys jak mialam z 12-13 lat bylam lekko molestowana prez faceta (mowie lekko bo to nie bylo jednoznaczne, tylko cos dziwnego bylo, az moja starsza cos zauwazyla i dalej juz jakos nigdy wiecej w domu goscia nie bylo, nie wiem wlasciwie jak) no potem ja o tym wszytkim zapomnialam, ale z czasem te wspomnienia zaczeli domnie wracac, jak juz mialam z 16, od tego czasu, i jakby te wspomnienia razem z dojrzewaniem pozostwaly mi w glowie rozn takie glupie skojarzenia na temat seksu itd, jesli wiecie o co mi chodzi....potem sie wszystko unormowalo jakos, i jeszcze lepiej bylo jak zaczelam chodzic zmoim obecnym, az do czasu.....od pewnego czasu nzasz eks wyraznie sie pogarsza, a tym samym u niego sie pojawiaja, albo zaczyna ujawniac takie rozne nietypowe upodobania, powiedzialabym dosc perwersyjne, co niektore sa ciekawe, ale inne mnie przerazaja, i wprost sprawiaja ze domnie powracaja i te wspomnienia z dziecinstwa...narazie mu nic nie mowilam..on uwaza ze byc szczery i otwarcie w naszym zwiazku to klucz do naprawy naszych spraw w sferze intymnej, narazie nie chce go rozczarowac, ani tymbardziej jeszcze bardziej go do siebie zniechecac.....ciekawe czy ktora z waz miala chociazby podobne situacje.......

sorry za pisanie i brak polskich znakow ale ta klawiatura jes do dupy....mam nadzieje ze ie za mocno ws znudzilam....

Dorotea 
Zapach lata:)

Informacje:
Dołączyła 272 dni temu

Profil:
Imię: Dorota
Wzrost: średni
Włosy: blond
Stan: panna
Wysłany: 2008-02-05, 12:44   

Majusz nie możesz robić w związku czegoś co Ci aż tak nie odpowiada aby zadowolić partnera.
Jeśli Cię kocha i nie myśli tylko o sobie, to kiedy mu powiesz, że nie chcesz tego robić, to nie będzie nalegał.
Perwersja w sexie to nie woda-można bez tego żyć a wprowadzać różne ciekawe i urozmaicone pozycje.
Ja osobiście obawiam się osób, które lubią perwersję w sprawach intymnych. Wydaje mi się, choć mogę mylić, że z ich psychiką jest coś nie tak.
Zależy też o jaką perwersję chodzi?
Dla jednych to pejczyk i kajdanki a dla drugich zadawanie prawdziwych ran, mocne bicie itp.
Spotkałam kiedyś kogoś kto powiedział,że lubi ostrą perwersję w sexie.
Pewnie chciał mnie uprzedzić to to jest fair ze strony takiej osoby.
Nie spotkałam się nigdy więcej z tą osobą, bo to nie dla mnie.
Nie ma sensu marnować swojego i jego czasu a niestety dla takich osób sex to przeważnie nr. 1 i lepiej wycofać się póki można

Odpowiedz do tematu