Informacje: Wiek: 19 Dołączyła 392 dni temu Posty: 8056 Skąd: Wrocław
Profil: Imię: Weronika
Stan: jeszcze panna :)
Partner: Radzio
Wysłany: 2007-11-20, 13:09
Dorotea napisał/a:
Ostatnio upomniałam pana w autobusie aby ustąpił miejsca ciężarnej kobiecie. Nie ustąpił " bo zapłacił za bilet nie po to by stać"
Nikt mnie nie poparł a ciężarna powiedziała " prosił ktoś panią o zabranie głosu?"
i dziad i ciężarna nienormalni z lekka...
babka powinna ci podziękować w ogóle! pomijając to, ze koleś powinien wstać, bez gadania...
co za ludzie...
Informacje: Wiek: 17 Dołączyła 210 dni temu Posty: 593 Skąd: Zawiercie
Profil: Imię: Paulina
Wzrost: 165 cm
Włosy: szatynowy
Partner: Igor
Wysłany: 2007-12-30, 20:12
Co do tego biednego pieska:
Takiego czlowieka zabilabym normalnie i to nie jest przenosnia!
Jego tak ku** przywiazemy i zobaczymy jak sobie radzi zwyrodnialec jeden!!
_________________ Łapie chwile ulotne jak ulotka...
podpisałabym się z wielką chęcią, ale nie wiem gdzie i jak to zrobić
A tego artystę, to ja bym urządziła, poczułby co to znaczy umierać z głodu.. Boże, okrucieństwo!! skandal!!! tego nie można komentować, to już nie jest ludzkie!! ludzie robią się coraz gorsi!!!
Normalnie płakać się chce...ale jak ludzie mogli pozwolić na taką sztukę?Obrazy,rzeżby -rozumiem,ale umierające z głodu zwierzę??????Debilizm!!!!!
Podpisałam petycje...........
Przykre jest to w jakim świecie żyjemy, ten "człowiek" wiedział, że dla zyskania rozgłosu musi zrobić coś co będzie szokować, bo prawda jest taka, że otacza nas rzeczywistość, w której zainteresowanie wzbudza się skandalem. Prawdziwa sztuka nie wywołałaby takiego rozgłosu... Szkoda tylko, że posłużył się żywą istotą... jego też należałoby przywiązać do drzewa, tak choćby na tydzień, żeby poczuł choć namiastkę tego co przeżywał ten piesek, może wtedy by coś zrozumiał...
Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 294 dni temu Posty: 546 Skąd: ...
Profil: Imię: Pajunia
Wzrost: 178 cm (duuuża urosłam :P)
Włosy: Różnie, choć z przewagą czarnych:P
Stan: Zaręczona:)
Partner: Rafcio :*
Wysłany: 2008-01-26, 16:39
Ja nie rozumiem tylko- czy tacy ludzie nie mają w ogóle wyższych uczuć? Czy nie mają sumienia?
Ja nie moge na takie rzeczy patrzeć. już Ptyś na mnie naburczał trochę, bo się popłakałam... Nie rozumiem ludzi. A tutaj w Londynie z takimi czasem dziwami i okropnościami się spotykam, że... ehhh. Wszystko jest nie tak jak być powinno
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum