Informacje: Dołączyła 1102 dni temu Posty: 2603 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2007-11-01, 22:10
OKROPNE!! Jak to ak można. Niech jego tak przywiązą i zrobią z nim to samo co zrobił z pieskiem
REKLAMA
Kociak [Usunięty]
Informacje: Wiek: 13
Profil:
Wysłany: 2007-11-02, 12:44
Tak, jeśli chodzi o wypełnianie... spójrzcie na banerek w moim podpisie tam podpisujemy sie pod petycją, która dotyczy stworzenia takiego uniwersalnego prawa - prawa zwierząt do życia w dobrobycie, do braku cierpienia i do wolności. Gdy podpisze ją milion osób, zostanie przedstawiona w ONZ Całej akcji patronuje WSPA czyli taka światowa organizacja ochrony zwierząt.
Informacje: Dołączyła 1216 dni temu Posty: 6645 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2007-11-03, 09:29
Kociak, zrobione
_________________ Ja jako pierwsza pod sercem Cie nosze. Ja o Twe zdrowie najgoręcej proszę.
Jestem przy Tobie od pierwszego grama. Tyś moje dziecko...a ja Twoja mama
W ważniejszych sprawach dotyczących forum, szybciej odpowiem na PW
Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 1183 dni temu Posty: 2860 Skąd: Łódź
Profil: Imię: Ania
Wzrost: 168
Wysłany: 2007-11-03, 11:58
Wiecie co wczoraj przeczytałam w gazecie (Łódzki Express) , że jakieś kobiety znalazły psa, który miał obciętą głowę i ona leżała obok ciała tego psa... Jedna z kobiet dotknęła ciała psa i było jeszcze ciepłe Za to inna widziała mężczyznę który szedł z tasakiem
Ja to samo bym zrobiła temu człowiekowi... Po prostu nie rozumiem ludzi... Ten człowiek popełnił morderstwo i... jak było napisane w gazecie może dostać najwyżej 2 lata więzienia
To znacznie za mało
_________________ Jestem jeszcze trochę zakochana resztkami bezsensownej miłości i jest mi tak cholernie smutno teraz, że chcę to komuś powiedzieć. To musi być ktoś zupełnie obcy, kto nie może mnie zranić..
Informacje: Dołączyła 1033 dni temu Posty: 4281 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2007-11-13, 14:47
ludzie to co zrobił ten człowiek to sie w głowie nie mieści, ale równie winni są ludzie którzy to wszystko "podziwiali". jak można było nie zareagować?!?!
Informacje: Wiek: 36 Dołączyła 1065 dni temu Posty: 1481 Skąd: Śląsk
Profil: Imię: Dorota
Wzrost: średni
Włosy: blond
Stan: panna
Wysłany: 2007-11-16, 12:19
Ja na każdym kroku spotykam się niestety ze znieczulicą. A nawet jeśli zareaguję na jakiś przejaw zła to nikt mnie nie popiera.
Ostatnio upomniałam pana w autobusie aby ustąpił miejsca ciężarnej kobiecie. Nie ustąpił " bo zapłacił za bilet nie po to by stać"
Nikt mnie nie poparł a ciężarna powiedziała " prosił ktoś panią o zabranie głosu?"
Przez to ludzie boją się reagować lub poprostu się wstydzą. To przykre ale to prawda.
Przez takie "coś" które doprowadziło do straszenej głodowej śmierci tego psa wstyd mi,że jestem człowiekiem
_________________ Przyjacielem jest ten, kto wie o Tobie wszystko i nie przestaje Cię kochać
PRAWDZIWI KRETYNI!!!!!!!! normalnie jak bym takiego człowieka spotkała który tak traktuje te biedne zwierzęta to bym.... hmmm.. lpeiej ni pisać..!!!
_________________ Mówią że jeśli rodzi się człowiek, - z Nieba spada dusza. Rozpada się na dwie części, Jedna trafia do kobiety, druga do mężczyzny... Natomiast całe życie polega na odnalezieniu tej drugiej połowy, połowy swej duszy.... połowy samego siebie...
Informacje: Dołączył: 1027 dni temu Posty: 48 Skąd: Kraków
Profil: Imię: Katarzyna
Wzrost: 172
Włosy: ciemny blond
Partner: Marcin
Wysłany: 2007-11-20, 12:34
JA TEZ JUZ PODPISALAM!!!!!!!!!!!!!!!!TO MASKRA NA SZUBIENICE TAKIEGO POZAL SIE BOZE ARTYSTE....MARNY Z NIEGO POPIS...TUMAN...NIE WIEM JAK TAK MOZNA....ALBO PRZYKUC GO TAK JAK TEGO PIESKA DLA SZTUKI!
_________________ słowa niewypowiedziane
niesie w milczeniu czas
boli mnie , że nasza miłość
napotyka na przeszkód las
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum