Rejestracja Zaloguj  

RSS Uzaleznione Rangi Mapa                       Kontakt SzukajAlbum Regulamin Reklama na forum

Poprzedni temat :: Następny temat
Problemy z wejściem :(
Autor Wiadomość
ana 

Informacje:
Dołączyła 161 dni temu

Profil:
Wysłany: 2008-02-11, 21:12   Problemy z wejściem :(

Jak w temacie...Dziewczyny, miałyście przy pierwszym razie (pierwszych kilku razach) problemy takie,że on nie mógł w was wejść? Jeśli tak, to jak to rozwiązałyście i jak długo to trwało?... W moim przypadku niestety to się zdarzyło... On nie może we mnie wejść. Czy to jest wina tego,że jestem tam za wąska? Co może być przyczyną? Martwie się tym bardzo... Atmosfera była ok, byliśmy sami, nie denerwowałam się, byłam zabezpieczona i dość nawilżona. Myślę, że dobrze się przygotowaliśmy, dlatego nie było mowy o stresie. Niestety on napotykał opór i chociaż byłam gotowa na ból, to on i tak nie mogł wejść..Próbowaliśmy wiele razy, kilka nocy.
Czytałam też o tym, że to wina zbyt wąskiego wejścia i bardzo silnych mięśni... i lekarze radzą nacinanie :shock:
Proszę odpowiedzcie! Pozdrawiam.

REKLAMA

anusek 

Informacje:
Dołączyła 224 dni temu

Profil:
Wysłany: 2008-02-11, 21:23   

ja też podobno mam takie silne mięśnie :oops: chociaż jak już sie uda wejśc to jest to nawet pomocne :-P miałam takie problemy,jeżeli piszesz że byłaś nawilżona i rozluźniona to nie pozstaje ci nic innego jak powoli próbowac,po kilku minutach już jest lepiej,albo spróbuj z większą ilością jakiegoś nawilżającego żelu bo to też pomaga

ana 

Informacje:
Dołączyła 161 dni temu

Profil:
Wysłany: 2008-02-11, 21:33   

Anusek, dzięki za odp! A długo czekaliście na ten pierwszy raz, "opóźniony" z powodu problemów z wejściem, jeśli mogę spytać?
Ja właściwie nie używałam żadnego środka nawilżającego... byłam nawilżona "naturalnie" :oops: i to bardzo mocno. My próbowaliśmy naprawdę długo bez skutku :-( boję się, że tak zostanie. I ja i on czujemy opór, coś przez co nie da się "przebić" nawet kawałeczek... w ogole nie może wejść.
W takich chwilach wkurza mnie, że jakieś dzieciaki robią to czasem zupełnie przypadkowo, a ktoś kto świadomie i odpowiedzialnie podchodzi do seksu nie może tego zrobić w ogóle :-/

[ Dodano: 2008-02-11, 21:34 ]
aaa, a co do silnych mięśni Anusek, to podobno faceci to lubią, bo sprawia im to większą przyjemność. Więc trzeba spojrzeć na to tak,że jesteś szczęściarą :-D

anusek 

Informacje:
Dołączyła 224 dni temu

Profil:
Wysłany: 2008-02-11, 21:53   

przy 3 próbie już sie udało :-D to może kup sobie jakiś żel nawilżający,zawsze troche pomoże.a jakby nadal sie nie udawało to do ginekologa idź,napewno coś ci więcej poradzi.a co do tych mięśni,to ja do tej pory zawsze na początku mam problemy,chociaż już sie przyzwyczaiłam i wiem że jakoś ten opór przebic i tyle.

ana 

Informacje:
Dołączyła 161 dni temu

Profil:
Wysłany: 2008-02-11, 22:10   

Przy 3 próbie to szybko...Mój partner także jest niedoświadczony. Pytanie, które teraz zadam zabrzmi głupio... czy mam mu pozwolić "wbijać się na chama" ?... :oops: mimo tego strasznego bólu?

Kociak 

Informacje:
Dołączyła 586 dni temu

Profil:
Imię: Ania
Włosy: blondi :P
Ostrzeżeń: [4]
Wysłany: 2008-02-11, 22:13   

ana napisał/a:
My próbowaliśmy naprawdę długo bez skutku :-( boję się, że tak zostanie.
Raczej nie zostanie :) U mnie był podobny problem, byłam bardzo wąska. I też próbowaliśmy wiele razy, zanim sie udało.
Radziłabym Ci kupić środek nawilżający - powinno pomóc. Mi też się wydawało, że moje naturalne nawilżenie jest wystarczające - a tu się okazało, że z pomocą żelu było o wiele lepiej ;)

Jeśli nadal nie będzie wychodzić - przejdź się do ginekologa. Wiem, że są takie przypadki kiedy faktycznie trzeba nacinać błonę bo jest ona tak mocna....

anusek 

Informacje:
Dołączyła 224 dni temu

Profil:
Wysłany: 2008-02-11, 22:16   

na chama nie,raczej tak powoli po kawałku-to działa i nie boli aż tak bardzo.a ten żel nawilżający naprawde bardzo pomaga,ból jest dużo mniejszy

Madzia81 

Informacje:
Dołączyła 579 dni temu

Profil:
Imię: Madzia
Wzrost: niski
Włosy: czarna
Stan: szczęśliwa żonka :)
Partner: Marcin
Wysłany: 2008-02-11, 22:35   

znam przypadek, że dziewczyna miała nacinaną błonę dziewiczą, bo nie dało rady inaczej. trudno powiedzieć jak będzie w Twoim przypadku. próbowałabym jeszcze troszkę, powoli, ze środkami nawilżającymi, jak dalej będzie tak bardzo boleć, to radzę wizytę u lekarza.

impresja 
CukiereczeQ

Informacje:
Dołączyła 273 dni temu

Profil:
Imię: Pajunia
Wzrost: 178 cm (duuuża urosłam :P)
Włosy: Różnie, choć z przewagą czarnych:P
Stan: Zaręczona:)
Partner: Rafcio :*
Wysłany: 2008-02-11, 22:54   

ana co do tych problemów z "wejściem" to dziewczęta (hyhy) miały rację. Najlepiej byłoby kupić jakiś żel nawilżający a nawet zwykłą wazelinę (tak mi się wydaje). No i próbować. Długa gra wstępna z pettingiem powinna także pomóc...

Co do tej ginekolożki to radzę zmienić !

Madae 

Informacje:
Dołączyła 399 dni temu

Profil:
Wysłany: 2008-02-11, 23:09   

co do wazeliny :P to tylko jesli sie nie zabezpieczacie kondomami :P w przeciwnym wypadku ODRADZAM :P tłuszcze powoduja rozpuszczanie lateksu i gumka najnormalniej peknie :P

ana 

Informacje:
Dołączyła 161 dni temu

Profil:
Wysłany: 2008-02-11, 23:15   

dzieki za porady, na pewno skorzystam, jeśli chodzi o to dodatkowe nawilżenie! a jak nam się uda, to się pochwale :-> pozdrawiam!!! :-)

Martha 

Informacje:
Dołączyła 221 dni temu

Profil:
Wzrost: 164,5
Włosy: Rude
Wysłany: 2008-02-12, 16:37   

3mamy kciuki!
Rowniez mialam ten problem, ale nie bede sie powtarzac bo dziewczyny wyzej juz wszystko napisaly.

brooke 

Informacje:
Dołączyła 185 dni temu

Profil:
Wzrost: 172
Włosy: brunetka
Stan: wolna jak nigdy ;)
Wysłany: 2008-02-12, 22:02   

Mialam dokladnie to samo... nie dosc ze napotykalismy na "opor" to jeszcze ja odczuwalam przy tym nieziemski bół. Prob podejmowalismy wiele, za kazdym razem udawalo sie wejsc coraz glebiej, ja po prostu przemoglam ten bol, a jednoczesnie za kazdym razem bylam coraz bardziej rozluzniona. Chyba po okolo 4-5-ciu probach bylo juz cacy :) ale w sumie to do dzis przy kazdym wejsciu na poczatku odczuwam lekki dyskomfort ale juz po kilku sekundach jest ok, wiec moze Ty tez musisz po prostu probowac, no i tak jak dziewczyny wczesniej pisaly... Powodzenia, trzymam kciuki !

calineczka 

Informacje:
Dołączyła 371 dni temu

Profil:
Imię: Alina
Wzrost: niski
Włosy: blond
Stan: zaręczona :)
Partner: Krzysiek
Wysłany: 2008-02-13, 12:30   

Moje początki byly tez trudne .może nie tyle z wejsciem ale to wejscie powodawało ból dzis podejrzewam , że było za slabe nawilżenie no tez trochę z racji poczatku stres ... bo od kiedy jestem z innym partnerem czytaj Krzys nie ma takich sytuacji

Dorotea 
Zapach lata:)

Informacje:
Dołączyła 268 dni temu

Profil:
Imię: Dorota
Wzrost: średni
Włosy: blond
Stan: panna
Wysłany: 2008-02-14, 15:57   

Piszesz Kuko, że nie było stresu podczas Waszego pierwszego razu ale trudno mi w to uwierzyć.
Może go sobie nie uświadamialiście?
Byłaś spięta i przez to pojawił się problem a teraz kiedy dalej Wam się nie udaje tym badziej będziecie spięci.
Żel to dobre rozwiązanie ale polecam wizytę u lekarza.
Sprawdzi czy Twoja budowa jest prawidłowa.
A może to problem także partnera?
Wiesz..............on musi być naprawdę gotowy aby coś z tego wyszło.
Nie martwo się.......powolutku i bez stresu

Odpowiedz do tematu