Informacje: Dołączyła 152 dni temu Posty: 28 Skąd: warszawa
Profil:
Wysłany: 2008-02-15, 23:09
Moj podłozyl mi poduszke pod biodra zeby nie bolalo i nie bolalo nic a nic! dziwne uczucie jak pierwszy raz wchodzi ci cos do pochwy ale byl taki delikatny z reszta wszytko nie trwalo dlugo...przyjemnosc zaczelam czerpać z seksu dopiero za 4 razem...aha i tabletki antykoncepcyjne powoduja suchoty w pochwie (nie zwilza sie) jak sa zle dobrane.
Mam ogromny problem, dlatego prosze Was o radę!!! Mam 30 lat, moj facet 37. Uwielbiamy sie ze soba kochac, ale pojawil sie problem, z ktorym nie wiemy jak sobie poradzic. Otoz moj Marek od pewnego czasu ma problem z erekcja! Znacie jakis dobry sposob lub lek, ktory pomoglby nam w tej sytuacji?
wizyta u lekarza specjalisty. ja tam nie ryzykowałabym takich leków na własną rękę. lekarz stwierdzi dlaczego M. ma problemy, może obejdzie się bez leków?
Dziewczyny mają rację, ale uwierz mi, że ja tesh kiedyś miałam ten sam problem, a raczej mielismy. Moge Ci polecic lek o nazwie PERMEN, który okazał sie naprawdę skuteczny. Może Wam tez pomoże. Życze Wam tego bo wiem z doświadczenia, że to naprawde niemiła sytuacja.
dziewczyny maja rację - że wizyta u lekarza najlepsza - tylko zanim w panikę wpadniesz pomyśl o poniższych punktach:
- seks z zaskoczenia ( nie koniecznie w domu ) - my z moim Kochanie go bardzo lubimy.......
- wprowadź nowe igraszki miłosne, nowe pozycje - coś co będzie dla niego nowe a może nawet trochę szokujące.....
- czy Twój partner nie ma "stresa" - może wyślij go na urlop i odpocznijcie od siebie, np: tydzień wakacji każdy osobno - spotkanie po takim odpoczynku skutkuje bardzo dobrym seksem
trudno cos doradzać - bo nikt z nas nie zna Twojej sytuacji - ale może coś dla siebie wybierzesz........
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum