Jestem od niego 400 km. wiec tak bardzo go kocham ! nawet podczas tych wakacji jak był z tamta mielismy chwile...............uniesien 3 razy.To wszystko z miłosci.On potrzebuje pieniedzy i ma wszystko gdzies.
Informacje: Wiek: 17 Dołączyła 88 dni temu Posty: 8 Skąd: Elbląg
Profil: Imię: Aga
Wzrost: 160
Włosy: brązowy
Stan: wolna
Wysłany: 2008-08-25, 20:59
chyba macie racje laski..!!dzieki!:) zawsze razniej jak sie pogada o tym z kimś kto ma lepsze doświadczenie....eh....bede twarda i sie nie dam!:D
[ Dodano: 2008-08-25, 22:13 ]
"na tym twoim babskim forum pisza jak zerwac z dziewczyna bez placzu i nienawisci ??:(" pytanie mojego przyjaciela....kocha swoja dziewczyne ale ma juz jej dosyc ...co powinien zrobic zeby jej az tak niezranic....?czy to wogole mozliwe...?
_________________ Najbardziej odczujesz brak jakiejś osoby gdy usiądziesz obok niej i będziesz wiedzieć,że ona już nigdy niebędzie Twoja...
Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 370 dni temu Posty: 2843
Profil: Imię: Kasia
Wzrost: średni
Włosy: brunetka
Stan: panna
Wysłany: 2008-08-26, 07:11
baby22 strasznie mi przykro, ze spotaklo Cie takie cos to straszne......... w dodatku tuz przed waszym slubem gnojek
O milosci do niego zapomnij jak najszybciej wiem, nie łatwo ale co to mza facet, ktory tak postepuje ze swoja narzeczona jescze do sadu Cie pozywa nie no shock co kasa robi z ludzmi.
Badz silna Trzymam kciuki za Ciebie.
_________________ ..... Nie wystarczy pokochać, trzeba jeszcze umieć wziąć tę miłość w ręce i przenieść ją przez całe życie .....
Nikt go nie poznaje.Zmienił sie bardzo,na złe oczywiście ! ja nie rozumiem tego.Wyrwałam go z biedy z goła za przeproszeniem dupa i zamieszkał u mnie ! A on sie teraz tak odwdzięcza,nie jestem w stanie tego pojac ! tamta pewnie nie chce go bez niczego To wszystko jest jakies porabane,ale i tak go kocham ! jak mozna nawazc "dziewczyne",która idzie do łozka z facetem,który ma sie za kilka dni żenic !!
baby22, przykro mi ...... na pewno bardzo to przeżywasz bo to normalne kiedy świat Ci się wali pod nogami i wszystkie plany nagle staja takie nierealne....ale pomysl chwilke obiektywnie o ile to teraz mozliwe:czy nie lepiej , że teraz okazał sie takim ..... nawet trudno słowa dobrać ? a nie po slubie ? to chyba jedyny plus tego wszystkiego.
Musisz teraz znaleźć w sobie tyle siły aby to przetrwać ....czas pomaga bądź dzielna
baby22 Maleńka nie załamuj sie Z tego co przeczytałam ten facet ma jakis problem ze sobą! a teraz powinnas się cieszyć i skakać pod sufit, że to sie stało nawet godzine PRZED ślubem niz juz po ślubie.. Po tym byłoby jeszcze gorzej.. a to, że chce żebys mu oddała laptopa i aparat to naprawde.. nie wart jest nawet Twojej jednej łzy i tych nerwów.. Wiem, że mi sie tak łatwo pisze a Ty teraz pewnie jesteś cała zapuchnięta od płaczu bo go kochasz Ale jak taki cham (przepraszam za wyrażenie może nie powinnam ale tak sie zachowuje) zrobił to raz to zrobi i nastepny raz.. i ta dziewczynę z którą teraz jest najprawdopodobniej też potraktuje tak jak Ciebie
Ta dziewczyne z która jest teraz juz zdradził trzy razy ..............ze mna On nic odemnie nie chciał,ale ona go nabuntowała,zeby mi wszystko odebrał ! Przez moje wakacje,które miały byc najcudowniejsze na swiecie a stały sie niczym koszmar z ulicy wiazów schudłam 7 kg.Pozostało mi do zrzucenia jeszcze 10,które przy nim mi sie przyplątały Najgorsze jest to,ze jak staralismy sie o dziecko to nic z tego nie wychodziło,a teraz jak nastał koniec to.....jestem w piatym tygodniu
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum