Rejestracja Zaloguj  

Chat [0] Uzaleznione Rangi Mapa                   Kontakt SzukajAlbum Regulamin Reklama na forum

Poprzedni temat :: Następny temat
problemy w związkach
Autor Wiadomość
Kahela 

Informacje:
Dołączyła 231 dni temu

Profil:
Imię: Mila
Partner: L.
Wysłany: 2008-08-25, 10:56   

princess napisał/a:
Co ja mam robić??????????????????????
kup broń...

Oczywiście żartuję, a na poważnie, jesteś młoda, ciesz się, że wyszło tak na początku waszego małżeństwa...
Wiem, że boli, ale musisz wziąć się w garść i działać...

Jeśli zdarzyłoby mu się raz, to uważam, że można jeszcze próbować coś sklejać...
Ale on to robił częściej, jak piszesz
princess napisał/a:
Od razu po ślubie zaczął interesować się innymi, wciąż odkrywałam coś nowego, a to drugą karte sim od telefonu , z numerami i sms-ami do jakichś panienek ( o ktorej istnieniu wcześniej nie miałam pojęcia ). Innym razem wyszło na jaw , że daje ogłoszenia przez kanał sms, że pozna fajna dziewczyne. No i nie wracanie na noc do domu itp.

Więc, o ile możesz sobie na to pozwolić - męża spakuj i wystaw walizki, przyjaciółkę olej i nie zwracaj uwagi i tyle.
Nie pokazuj, że cierpisz, nie daj im satysfakcji.

Głowa do góry, bierz życie w swoje ręce i wal do przodu...

Za jakiś czas będziesz się śmiać z tej sytuacji i będziesz szczęśliwa - być może u boku PRAWDZIWEGO faceta...
Tego Ci życzę i trzymam kciuki :-)

REKLAMA

Ismail 

Informacje:
Dołączyła 101 dni temu

Profil:
Imię: Ania
Wzrost: malutka
Włosy: czarne
Stan: Panienka
Partner: Dawid
Wysłany: 2008-08-25, 10:56   

princess, każda zdrada jest niewyobrażalnym cierpieniem, ale ono chyba jeszcze bardziej się potęguje gdy zdradza dwie bliskie osoby, którym ufałaś i byłaś ich pewna.
Nie wiem jak ona mogła spojrzeć Ci w oczy, tym bardziej ze cały czas się jej zwierzałaś ze swych rozterek związanych z mężem.
a już kompletnie nie rozumiem facetów którzy zdradzają swoja zonę, narzeczona dziewczynę z kimś zupełnie nieatrkacyjnym a przynajmniej mniej atrakcyjnym od swojej połówki. nie mam pojęcia co oni widzą w tych kobietach.
przykre to bardzo.
Ale chyba tylko oni sami czasami mogą siebie zrozumieć....

trzymaj się cieplutko.
bądź dzielna i zacznij myśleć o sobie.
nie jest on warty twoich łez.
z czasem ból minie i sama do tego dojdziesz.
jednak początkowo cierpnie jest nieuniknione:-(
nie jesteście już razem?

kasiatoja 
złośnica

Informacje:
Dołączyła 113 dni temu

Profil:
Imię: Kasia
Włosy: brązowe
Stan: panna
Wysłany: 2008-08-25, 11:09   

Toksyczny facet :-/ Ciężko jest zapomnieć ale na Twoim miejscu wolalabym pocierpiec teraz niż wrócić do niego i za jakiś czas przeżywać to na nowo.. pojdziesz do szkoły, pokaż mu jaka jestes szczęsliwa, smiej sie.. nawet nie wiesz jak im to działa na nerwy ;-)

cerrata 

Informacje:
Dołączyła 510 dni temu

Profil:
Wysłany: 2008-08-25, 12:06   

co za gnój..........

tyle..

Mirabelka__22 

Informacje:
Dołączyła 210 dni temu

Profil:
Wysłany: 2008-08-25, 13:28   

princess, ciezka historia...
Dla mnie tym bardziej bo u mnie ten sam poczatek.. Nasze sacrum, wielka milosc.. I wielka wiara ze bedzie dobrze. Jak narazie mnie nie zdradzil. Ale kazdy tak pieknie zaczyna.. Tylko ciekawe jaki bedzie koniec.
Ale i ja jemu i on mi powiedzielismy ze jesli pojawi sie zdrada to jest koniec, bez wyjasnien. Bo co mozna wtedy tlumaczyc..

kasia4 

Informacje:
Dołączyła 129 dni temu

Profil:
Wysłany: 2008-08-25, 13:38   

Ja nigdy bym nie zdradziła i podobnie mój M. I wiem, że nie wybaczyłabym zdrady. Ale różnie w życiu bywa, są pary po " takich zajściach" i nadal są ze sobą. Trudno jest zaufać po zdradzie i człowiek się zastanawia czy taka sytuacja się powtórzy czy nie. Uważam że skoro dwoje ludzi się kocha to nie ma miejsca na zdradę.

Ismail 

Informacje:
Dołączyła 101 dni temu

Profil:
Imię: Ania
Wzrost: malutka
Stan: Panienka
Partner: Dawid
Wysłany: 2008-08-25, 13:50   

kasia4 napisał/a:
Uważam że skoro dwoje ludzi się kocha to nie ma miejsca na zdradę.

zgadzam się z tym.
jeśli ktoś zdradza lepiej od razu się rozstać.

Mirabelka__22 

Informacje:
Dołączyła 210 dni temu

Profil:
Wysłany: 2008-08-25, 13:59   

Jesli sie zdradza to chyba czegos brakuje w zwiazku.. Nie wierze w texty w stylu ona nic dla mnie nie znaczy..

sweet camilla 

Informacje:
Dołączyła 157 dni temu

Profil:
Wzrost: 170cm
Włosy: brązowe
Wysłany: 2008-08-25, 14:49   

dokładnie najlepszą zemstą będzie to że znów bedziesz szczesliwa jak zobaczy że Cię to boli to będzie tylko czuł satysfakcje taki typ faceta jest paru takich kretynów na świecie;/

princess 

Informacje:
Dołączyła 88 dni temu

Profil:
Imię: Princess
Wzrost: 164
Wysłany: 2008-08-25, 15:39   

Hmm... wiem napewno , że ona dla niego nic nie znaczy, bo znam dobrze i ją i jego i wiem , że to ona go sprowokała, ale nic go nie tłumaczy, bo faceta nie można zmusić ani zgwałcić!!!!!!!!!! żeby doszło do stosunku facet też musi chcieć .żal...

malenka 

Informacje:
Dołączyła 267 dni temu

Profil:
Wysłany: 2008-08-25, 16:22   

princess, nie dziwię sie że ta "przyjaciółka" go sprowokowała. Założę się, że była o Ciebie zazdrosna (uroda itp) i chciała w jakiś sposób sobie udowodnic, że stac ją na to samo co Ciebie, że jest lepsza, bo podkradła Ci faceta :/
Jak czytam te historie to aż mi się płakac chce, jak mężczyźni moga tak podle traktowac swoje kobiety... czy wiernośc naprawdę musi byc aż takim luksusem w dzisiejszych czasach?? :-x

baby22 
zraniony motyl

Informacje:
Dołączyła 413 dni temu

Profil:
Imię: Dominika
Wzrost: 165
Włosy: blond
Stan: samotna ;(
Wysłany: 2008-08-25, 18:32   

A jednak zostawił mnie ! :cry: Miał mnie juz dosc i wcale tyle nie pracował,tylko był u innej.Tak strasznie mnie okłamywał a ja nadal tak bardzo go kocham,ze serce mi peka ! Pojechałam sama na wakacje a on dojechal na drugi dzien pociagiem.Nie poszłam z nim na ognisko do jego rodzinki bo ich nie trawie.Na drugi dzien poszłam po niego jakby nigdy nic z wiara w zmiany,a tu grom z jasnego nieba ! nie kocham Cie mam inna ! Dwa dni przed slubem ! ja wróciłam z wakacji on tam został,porzucił prace i szlaja sie z ............ kolegami ! Nie wiem co mam robic ! dwa lata wspolnego mieszkania i miał byc slub :cry: <bezradny> pomozcie

malenka 

Informacje:
Dołączyła 267 dni temu

Profil:
Wysłany: 2008-08-25, 18:49   

baby22, niestety w takich wypadkach nie ma lepszego lekarstwa jak czas...
nie mam pojęcia co teraz przeżywasz, to co opisałaś jest okropne facet zachował się jak ostatni gnojek :evil:
żeby kogoś na dwa dni przed ślubem zostawic... coś nieprawdopodobnego.
baby22, najlepiej jak o nim jak najszybciej zapomnisz (wiem, że to łatwe nie będzie), zdaje sobie sprawę, że go kochasz i w ogóle uczucia nie da się zgasic ot tak w ciągu sekundy, ale za każdym razem jak najdzie Cię chęc powrotu do niego, dania mu drugiej szansy przypomnij sobie jakie cierpienie teraz przezywasz i powiedz: nigdy więcej!!
kochana życie nie jeden raz udowodniło mi, że człowie musi się oparzyc by poznac czym jest prawdziwe szczęście... ty oparzyłaś się teraz a mam nadzieje już niedługo poznasz prawdziwe szczęście u boku prawdziwego faceta, a nie bezmózgiego imbecyla. :evil: :evil:
całuje z oddali i nie poddawaj się :* <przytul>

baby22 
zraniony motyl

Informacje:
Dołączyła 413 dni temu

Profil:
Imię: Dominika
Wzrost: 165
Włosy: blond
Stan: samotna ;(
Wysłany: 2008-08-25, 19:00   

Ja bym mu dała szanse bo on tez mi dał,ale on tego nie chce ! jeszcze do sadu mnie podaje,bo jeden prezent(laptopa) mu oddałam a aparatu nie. To strasznie boli bo wyciagnełam go z bagna,gdy nic nie miał a teraz do tego bagna powraca !

malenka 

Informacje:
Dołączyła 267 dni temu

Profil:
Wysłany: 2008-08-25, 19:04   

baby22, nie gadaj, że prezenty masz oddawac, bo jak nie to do sądu!!?? :shock:
Nie widzisz jaki to gnój??!!! niech się wpakuje w to bagno i w nim zostanie widac tam jego miejsce!! A Ty dziewczyno się otrząśnij i uciekaj od niego jak najdalej, bo to jakiś psychol!! :shock: :shock:

Odpowiedz do tematu