Informacje: Dołączyła 156 dni temu Posty: 274 Skąd: Pokaż na mapie
Profil: Imię: Kasia
Włosy: brąz
Partner: Łukasz
Wysłany: 2008-08-24, 12:41
Myślę, że załatwianie spraw za pomocą bicia to akcja na bardzo niskim poziomie! Zasłużyła, czy też nie, zawsze można to załatwic inaczej, po ludzku, bo mi przynajmniej bijące się dziewczyny przypominają zwierzątka Bez obrazy, po prostu myślę, że najlepsza rzeczywiście będzie rozmowa i wyjaśnienie sobie całej tej sytuacji. Może spotkajcie się w trójkę Chyba najważniejsze są relacje między Tobą a Twoim facetem, a innymi chyba nie warto się przejmowac...
Wzrost: średni
Włosy: brunetka
Stan: panna
Wysłany: 2008-08-24, 12:44
justa napisał/a:
że skoro mnie to boli to możemy to skonczyc
Ciebie boli , a Jego, nie To ze cierpisz, ze jest jak jest...... Facety sa z reguly malo pojetni hehe
justa napisał/a:
zapytałam czy skonczy tą znajomość odpowiedział że nie
Dlaczego niby "nie" Ale jak on sie tlumaczy Ze to kolezanka, czy ze kto ze co
Ja rozumiem miec "kolezanki", jasna sprawa, ale jesli jest podejrzenie jak w waszym przypadku czegos wiecej to sprawa jest jasna i prosta zerwanie przez niego kontaktu z ta panna
A to ze nie chce.......... jest martwiace...... i to ze jak sie "meczysz' to mozecie skonczyc....
Czy On wykazuje jescze jakies checi
justa napisał/a:
za jakiś czas przysłal smsa że przeprasza
Moze se dziala na dwa fronty skubaniec
_________________ ..... Nie wystarczy pokochać, trzeba jeszcze umieć wziąć tę miłość w ręce i przenieść ją przez całe życie .....
Informacje: Wiek: 31 Dołączyła 231 dni temu Posty: 2907 Skąd: Pokaż na mapie
Profil: Imię: Mila
Partner: L.
Wysłany: 2008-08-24, 12:45
kashira napisał/a:
Myślę, że załatwianie spraw za pomocą bicia to akcja na bardzo niskim poziomie! Zasłużyła, czy też nie, zawsze można to załatwic inaczej, po ludzku, bo mi przynajmniej bijące się dziewczyny przypominają zwierzątka Bez obrazy, po prostu myślę, że najlepsza rzeczywiście będzie rozmowa i wyjaśnienie sobie całej tej sytuacji. Może spotkajcie się w trójkę Chyba najważniejsze są relacje między Tobą a Twoim facetem, a innymi chyba nie warto się przejmowac...
zgadzam się w 100% z tym co napisała kashira, nie ma co dodawać, ale dodam jedną rzecz - bicie..? To nie przystoi kobiecie
Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 90 dni temu Posty: 4 Skąd: łomza
Profil: Imię: Justa
Wysłany: 2008-08-24, 14:14
powiedział ze nie chce konczyć ze mną ale ze z nia skonczy też nie pwoiedział,napisałam ze to koniec i czy podzie na esele(za tydz mamy,odpowiedział że pewnie że pojdzie i musimy poważnie porozmawiać jak przyjedzie)pewnie też zechce skonczyć ja w zasadzie podjełam ta decyzje,ta dziewczyna ma chłopaka więc jeśli działają na dwa fronty to oboje,cięzko mi ale nie zniose tego dłużej ,nie rozumiem tej dziewczyny jak na początku dowiedziałam sie o tym ze piszą napisałam do niej,od[pisała że gdyby wiedziałą ze paeł ma dziewczyne nigdy bo nie zaczepiała,kłamała i kłamie bo zaczepia go cały czas,nie wiem powalone to wszystko,tłumaczy że koleżanka i nic ich nie łaczy a co dziwne nie chce mnie poznac z tą koleżanką?minął miesiąc nie bede dłużej czekac,boli to wszystko
Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 370 dni temu Posty: 2843
Wysłany: 2008-08-24, 15:19
justa napisał/a:
,napisałam ze to koniec
napisalas mu ze to koniec z wami co on na to
justa napisał/a:
i musimy poważnie porozmawiać jak przyjedzie
to jedyne wyjscie najlepsze dla was obojga bardzoooo szczera rozmowa
justa napisał/a:
a co dziwne nie chce mnie poznac z tą koleżanką
jesli to "tylko " kolezanka to nic nie powinno stac na przeszkodzie, abys ja poznala.....
justa napisał/a:
od[pisała że gdyby wiedziałą ze paeł ma dziewczyne nigdy bo nie zaczepiała,kłamała i kłamie bo zaczepia go cały czas,
Kobiety potrafia byc okrutne i bezlitosne, wiec akurat jej bym wogole nie wierzyla nawet przez sekunde
Musicie z chlopakiem szczerze pogadac On musi powiedziec Ci prawde, nawet jesli mialaby byc najgorsza i najciezsza prawda zawsze jest najlepsza mimo wszystko
Trzymam kciuki za Ciebie
_________________ ..... Nie wystarczy pokochać, trzeba jeszcze umieć wziąć tę miłość w ręce i przenieść ją przez całe życie .....
no tak co do bicia sie z inna tez przyznaje wam racje
wiesz mysle ze skoro facet ukryl przed toba ze ja zna to pewnie dlatego ze bal sie ze uwierzysz jej a nie jemu. Pogadajcie sobie powaznie Powiedz mu, że wolisz się o takich rzeczach dowiadywac od niego wtedy nie będziesz miała głupich podejrzen a jeszcze lepiej bedzie jezelki wytlumaczysz mu ze powinien postawic sie w twojej sytuacji. Skoro ten spacer sie odbyl to niech on pomysli sobie co poczulby gdybys to ty spacerowala z jakims przystojniakiem, nic mu nie powiedziala. Pozniej z tego wyszlyby jakies glupoty. masz prawo byc zazdrosna i to calkiem normalna reakcja w zwiazku
Informacje: Wiek: 17 Dołączyła 88 dni temu Posty: 8 Skąd: Elbląg
Profil: Imię: Aga
Wzrost: 160
Włosy: brązowy
Stan: wolna
Wysłany: 2008-08-24, 20:01
mam problem....rzucił mnie chłopak...zdradził mnie z kilkoma dziewczynami...okłamywał mnie....:/ będę chodzić z nim do szkoły...i chce zeby załował tego iż mnie rzucił!tylko ze ja nie bardzo jestem dobra w takich sprawachc czyli "zmeście" ...co mozna zrobic zeby koleś znowu na Ciebie leciał...?PROSZE O POMOC!
Wysłany: 2008-08-24, 20:16
tylko co ja mam zrobic w szkole...?bo raczej jestem kiepska w nieokazywaniu uczuć...i będzie po mnie widać ze ejstem zazdrosna i ze nadal go kocham chociaż okazał sie takim dupkiem...:/
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 412 dni temu Posty: 5563 Skąd: London City ;)
Profil: Imię: Ania
Partner: Lukasz
Wysłany: 2008-08-24, 20:25
arsena17 napisał/a:
co mozna zrobic zeby koleś znowu na Ciebie leciał...
ale po co chcesz,zeby on ciebie lecial?chcialabys do niego wrocic po tym jak cie potraktowal?
po co ci zainteresowanie faceta,ktory jest jak pies na suke ,za przeproszeniem,
bo skoro zdazyl cie zdradzic z kilkoma tzn.ze nie wiele dla niego rzadna z tych dziewczyn wlacznie z toba znaczyla
wiec pytam po co?
ja na twoim miejscu bym go poprostu olala - jesli boisz sie,ze nie bedziesz umiala udawac,ze nic juz do niego nie czujesz to go poprostu unikaj - szkoly sa dosc duze,wiec na pewno dasz rade
może Go coś ruszy i to on będzie zazdrosny o Ciebie
_________________ Ci, których kochamy - nie umierają. Bo miłość to nieśmiertelność... Serce ma tylko ten, kto go ma dla innych
Wysłany: 2008-08-24, 20:36
do klasy na szczęście nie...
zawsze byłomi łatwiej bo miałam kolesi w innych miastacha teraz...nie chce nigdy więcej przy nim płakać...i marze o tym zeby on był o mnie zazdrosny żebym miała satysfakcje...!!a wrócić bym do neigo nie wróciła...bo po co?znowu bym cierpiała i by mnie zdradził...eh...cięzko mi i nie wiem czy napewno dam sobie rade...bo w tej szkole cóz...nie mam takich prawdziwych przyjaciołek od serca....pierwszy raz mnie ktoś zdradził i to tak boli...i nie wiem już co ze sobą zrobic...bo boje sie wychodzić...ze go spotkam na ulicy...
Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 370 dni temu Posty: 2843
Wysłany: 2008-08-24, 20:38
arsena17 ja bym kolesia "olala" mowiac nie ladnie zdradzil Cie z kilkoma widac mu az tak na Tobie nie zalezalo. Ja bym wogole nie zwracala na niego uwagi. Facet co zdradzil z kilkoma na dodatek Nie bylby wart mojego powtornego zainteresowania.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum