Rejestracja Zaloguj  

Chat [0] Uzaleznione Rangi Mapa                   Kontakt SzukajAlbum Regulamin Reklama na forum

Poprzedni temat :: Następny temat
problemy w związkach
Autor Wiadomość
kashira 

Informacje:
Dołączyła 156 dni temu

Profil:
Imię: Kasia
Włosy: brąz
Partner: Łukasz
Wysłany: 2008-08-24, 12:41   

Myślę, że załatwianie spraw za pomocą bicia to akcja na bardzo niskim poziomie! Zasłużyła, czy też nie, zawsze można to załatwic inaczej, po ludzku, bo mi przynajmniej bijące się dziewczyny przypominają zwierzątka ;-) Bez obrazy, po prostu myślę, że najlepsza rzeczywiście będzie rozmowa i wyjaśnienie sobie całej tej sytuacji. Może spotkajcie się w trójkę :?: Chyba najważniejsze są relacje między Tobą a Twoim facetem, a innymi chyba nie warto się przejmowac...

Kiedy patrzy się razem w górę, niebo się przybliża...

REKLAMA

katti 
butterfly

Informacje:
Dołączyła 370 dni temu

Profil:
Wzrost: średni
Włosy: brunetka
Stan: panna
Wysłany: 2008-08-24, 12:44   

justa napisał/a:
że skoro mnie to boli to możemy to skonczyc

:shock: Ciebie boli , a Jego, nie :?: To ze cierpisz, ze jest jak jest...... :roll: Facety sa z reguly malo pojetni hehe

justa napisał/a:
zapytałam czy skonczy tą znajomość odpowiedział że nie

Dlaczego niby "nie" :?: Ale jak on sie tlumaczy :?: Ze to kolezanka, czy ze kto :?: ze co :?:

Ja rozumiem miec "kolezanki", jasna sprawa, ale jesli jest podejrzenie jak w waszym przypadku czegos wiecej to sprawa jest jasna i prosta :!: zerwanie przez niego kontaktu z ta panna :evil:
A to ze nie chce.......... jest martwiace...... i to ze jak sie "meczysz' to mozecie skonczyc....
Czy On wykazuje jescze jakies checi :?: :roll:

justa napisał/a:
za jakiś czas przysłal smsa że przeprasza

Moze se dziala na dwa fronty skubaniec :evil:

Kahela 

Informacje:
Dołączyła 231 dni temu

Profil:
Imię: Mila
Partner: L.
Wysłany: 2008-08-24, 12:45   

kashira napisał/a:
Myślę, że załatwianie spraw za pomocą bicia to akcja na bardzo niskim poziomie! Zasłużyła, czy też nie, zawsze można to załatwic inaczej, po ludzku, bo mi przynajmniej bijące się dziewczyny przypominają zwierzątka ;-) Bez obrazy, po prostu myślę, że najlepsza rzeczywiście będzie rozmowa i wyjaśnienie sobie całej tej sytuacji. Może spotkajcie się w trójkę :?: Chyba najważniejsze są relacje między Tobą a Twoim facetem, a innymi chyba nie warto się przejmowac...
zgadzam się w 100% z tym co napisała kashira, nie ma co dodawać, ale dodam jedną rzecz - bicie..? To nie przystoi kobiecie ;-)

kashira 

Informacje:
Dołączyła 156 dni temu

Profil:
Włosy: brąz
Partner: Łukasz
Wysłany: 2008-08-24, 12:59   

Kahela napisał/a:
bicie..? To nie przystoi kobiecie

a ja się biję :-P ale tylko na treningach :-D
racja, racja, w takich sytuacjach rzeczywiście nie przystoi...

Kiedy patrzy się razem w górę, niebo się przybliża...

justa 

Informacje:
Dołączyła 90 dni temu

Profil:
Imię: Justa
Wysłany: 2008-08-24, 14:14   

powiedział ze nie chce konczyć ze mną ale ze z nia skonczy też nie pwoiedział,napisałam ze to koniec i czy podzie na esele(za tydz mamy,odpowiedział że pewnie że pojdzie i musimy poważnie porozmawiać jak przyjedzie)pewnie też zechce skonczyć ja w zasadzie podjełam ta decyzje,ta dziewczyna ma chłopaka więc jeśli działają na dwa fronty to oboje,cięzko mi ale nie zniose tego dłużej :-| ,nie rozumiem tej dziewczyny jak na początku dowiedziałam sie o tym ze piszą napisałam do niej,od[pisała że gdyby wiedziałą ze paeł ma dziewczyne nigdy bo nie zaczepiała,kłamała i kłamie bo zaczepia go cały czas,nie wiem powalone to wszystko,tłumaczy że koleżanka i nic ich nie łaczy a co dziwne nie chce mnie poznac z tą koleżanką?minął miesiąc nie bede dłużej czekac,boli to wszystko

katti 
butterfly

Informacje:
Dołączyła 370 dni temu

Profil:
Wysłany: 2008-08-24, 15:19   

justa napisał/a:
,napisałam ze to koniec
napisalas mu ze to koniec z wami :?: co on na to :?:
justa napisał/a:
i musimy poważnie porozmawiać jak przyjedzie

to jedyne wyjscie najlepsze dla was obojga :!: bardzoooo szczera rozmowa :!:

justa napisał/a:
a co dziwne nie chce mnie poznac z tą koleżanką

jesli to "tylko " kolezanka to nic nie powinno stac na przeszkodzie, abys ja poznala..... :roll: <bezradny>

justa napisał/a:
od[pisała że gdyby wiedziałą ze paeł ma dziewczyne nigdy bo nie zaczepiała,kłamała i kłamie bo zaczepia go cały czas,

Kobiety potrafia byc okrutne i bezlitosne, wiec akurat jej bym wogole nie wierzyla nawet przez sekunde :evil:

Musicie z chlopakiem szczerze pogadac :!: On musi powiedziec Ci prawde, nawet jesli mialaby byc najgorsza i najciezsza :!: prawda zawsze jest najlepsza mimo wszystko

Trzymam kciuki za Ciebie <pocieszacz> <pocieszacz> <pocieszacz>

AgA08 
kocham życie

Informacje:
Dołączyła 89 dni temu

Profil:
Imię: Agnieszka
Wysłany: 2008-08-24, 19:51   

no tak co do bicia sie z inna tez przyznaje wam racje ;-)
wiesz mysle ze skoro facet ukryl przed toba ze ja zna to pewnie dlatego ze bal sie ze uwierzysz jej a nie jemu. Pogadajcie sobie powaznie ;-) Powiedz mu, że wolisz się o takich rzeczach dowiadywac od niego wtedy nie będziesz miała głupich podejrzen a jeszcze lepiej bedzie jezelki wytlumaczysz mu ze powinien postawic sie w twojej sytuacji. Skoro ten spacer sie odbyl to niech on pomysli sobie co poczulby gdybys to ty spacerowala z jakims przystojniakiem, nic mu nie powiedziala. Pozniej z tego wyszlyby jakies glupoty. :-/ masz prawo byc zazdrosna i to calkiem normalna reakcja w zwiazku ;-)

arsena17 

Informacje:
Dołączyła 88 dni temu

Profil:
Imię: Aga
Wzrost: 160
Włosy: brązowy
Stan: wolna
Wysłany: 2008-08-24, 20:01   

mam problem....rzucił mnie chłopak...zdradził mnie z kilkoma dziewczynami...okłamywał mnie....:/ będę chodzić z nim do szkoły...i chce zeby załował tego iż mnie rzucił!tylko ze ja nie bardzo jestem dobra w takich sprawachc czyli "zmeście" ...co mozna zrobic zeby koleś znowu na Ciebie leciał...?PROSZE O POMOC!

Donn 
PerFekcjoniStka

Informacje:
Dołączyła 272 dni temu

Profil:

Wysłany: 2008-08-24, 20:10   

arsena17 jeżeli Ci zdradził z kilkoma dziewczynami...to wątpie żeby teraz na Ciebie leciał ;-)

arsena17 

Informacje:
Dołączyła 88 dni temu

Profil:
Wysłany: 2008-08-24, 20:16   

tylko co ja mam zrobic w szkole...?bo raczej jestem kiepska w nieokazywaniu uczuć...i będzie po mnie widać ze ejstem zazdrosna i ze nadal go kocham chociaż okazał sie takim dupkiem...:/

angik1683 

Informacje:
Dołączyła 412 dni temu

Profil:
Imię: Ania
Partner: Lukasz

Wysłany: 2008-08-24, 20:25   

arsena17 napisał/a:
co mozna zrobic zeby koleś znowu na Ciebie leciał...
ale po co chcesz,zeby on ciebie lecial?chcialabys do niego wrocic po tym jak cie potraktowal?
po co ci zainteresowanie faceta,ktory jest jak pies na suke ,za przeproszeniem,
bo skoro zdazyl cie zdradzic z kilkoma tzn.ze nie wiele dla niego rzadna z tych dziewczyn wlacznie z toba znaczyla :-/
wiec pytam po co?
ja na twoim miejscu bym go poprostu olala - jesli boisz sie,ze nie bedziesz umiala udawac,ze nic juz do niego nie czujesz to go poprostu unikaj - szkoly sa dosc duze,wiec na pewno dasz rade

Jeśli któregoś dnia ktoś zarzuci Ci, że Twoja praca nie jest profesjonalna powiedz sobie, ze Arkę Noego zbudowali amatorzy a Titanica profesjonaliści......

Donn 
PerFekcjoniStka

Informacje:
Dołączyła 272 dni temu

Profil:

Wysłany: 2008-08-24, 20:25   

arsena17 do tej szkloły samej do klasy tez?
daj mu odczuć to że go olewasz..nie zwracaj uwagi...rozmawiaj z innymi chłopakami na jego oczach, smiej sie do nich...
może Go coś ruszy ;-) i to on będzie zazdrosny o Ciebie :-)

arsena17 

Informacje:
Dołączyła 88 dni temu

Profil:
Wysłany: 2008-08-24, 20:36   

do klasy na szczęście nie...
zawsze byłomi łatwiej bo miałam kolesi w innych miastacha teraz...nie chce nigdy więcej przy nim płakać...i marze o tym zeby on był o mnie zazdrosny żebym miała satysfakcje...!!a wrócić bym do neigo nie wróciła...bo po co?znowu bym cierpiała i by mnie zdradził...eh...cięzko mi i nie wiem czy napewno dam sobie rade...bo w tej szkole cóz...nie mam takich prawdziwych przyjaciołek od serca....pierwszy raz mnie ktoś zdradził i to tak boli...i nie wiem już co ze sobą zrobic...bo boje sie wychodzić...ze go spotkam na ulicy...

katti 
butterfly

Informacje:
Dołączyła 370 dni temu

Profil:
Wysłany: 2008-08-24, 20:38   

arsena17 ja bym kolesia "olala" mowiac nie ladnie ;-) zdradzil Cie z kilkoma :!: widac mu az tak na Tobie nie zalezalo. Ja bym wogole nie zwracala na niego uwagi. Facet co zdradzil z kilkoma na dodatek :!: Nie bylby wart mojego powtornego zainteresowania.

arsena17 

Informacje:
Dołączyła 88 dni temu

Profil:
Wysłany: 2008-08-24, 20:47   

no właśnie...zależało...tylkoże kiedy pojechał do pracy...zmienił się....:( i to też boli...bo był zakochany po uszy...a teraz....eh;(

Odpowiedz do tematu