a wiec widze ze Ty równiez sadzisz ze koles tylko zalicza i nie ma w tym nic złego jak ma panne a na boku zaliczy inna tak?was dziewczyny to nie wkurza ze tak sie uwaza ze kobieta to odrazu zdzira a facet tylko zalicza przeciez w tym nie ma róznicy oprocz takiej ze facetów orazu sie z tego tłumaczy
tez ak uwazam bo i tak tu sie tłumaczy facetów jak zawsze a rady i tak mi nie daliscie tylko odrazu zlinczowaliscie zero obiektywizmu a potem sie dziwicie ze jedne odchodza z forum
Informacje: Dołączyła 233 dni temu Posty: 2492 Skąd: w krainie marzen...
Profil: Imię: S.
Wzrost: malutka
Włosy: czarnulka
Stan: szczęśliwa żonka:)
Partner: P.
Wysłany: 2008-04-30, 13:43
kazdy zyje wedlug wlasnego sumienia i zasad... skoro twoje zycie ci odpowieada megan to tak zyj.. mnie nic do tego.. mnasz prawo do wlasnego zdania;.. ale my tez...
a wy i tak wyrazacie opinie nie obiektywnie i nikomu pomoc nie pomozecie
nie dziwie sie ze tamte odeszły a jedna to juz wogole odeszła po tych radach
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum