Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 54 dni temu Posty: 57 Skąd: Skierniewice
Profil: Imię: Ania
Wzrost: 164
Włosy: obecnie-trudno określić---był balejaż :)
Stan: panna :)
Partner: Michał
Wysłany: 2008-05-16, 15:03
właśnie i boję się tego że to co piszecie może okazać się prawdą!Sama obstawiam taką wersję i dlatego nie wiem...Michał mowi ze ona za nim od zawsze latala ale to bardzo dziwne.
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 228 dni temu Posty: 3548 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-05-16, 15:39
z mieiąc,dwa to bym mu uwierza ale nie tyle czasu,no chyba że ona jakaś desperatka ale nie sądze.chociaż może robi to specjlanie żeby was rozdzielic-to też bardzo możliwe
_________________ wiesz kto-tego czego szukasz ja już tu nie napisze,nie marnuj czasu!!!!!!!!!!!!!
Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 423 dni temu Posty: 4272
Profil:
Wysłany: 2008-05-16, 15:47
sissi, wez ty ich posadz na przeciwko siebie daj im telefony i niech sobie puszczaja "strzalki" caly dzien no to jakas dziecinada...kurde. zobacza wtedy jak to wyglada.
jak cos mam do kogos to dzwonie i mowie a nie zawracam tylek...
czemu maja sluzyc takie sygnalki?
Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 54 dni temu Posty: 57 Skąd: Skierniewice
Profil: Imię: Ania
Włosy: obecnie-trudno określić---był balejaż :)
Stan: panna :)
Partner: Michał
Wysłany: 2008-05-16, 15:52
macie racje...ale jej nie odpuszcze tak latwo,dam jej spokoj telefonicznie ale jak tylko ja spotkam to sobie pogadamy od serca.Mam nadzieje ze teraz sie nie przejade na zaufaniu do faceta.
sissi zrób tak jak doradzają dziewczyny, porozmawiaj z nim i z nią i załatw to raz na zawsze, tak nie może być..ale jednej rzeczy nie mogę zrozumieć..
zmienił numer telefonu i mimo to poszczał jej strzały?? i nadal do siebie pisali esemesy?? to jest bardzo dziwne, ( przypuszczam ) ale mogę się mylić oczywiście.. że Twój chłopak, chce chyba wrócić do byłej, skoro utrzymuje z nią kontakt..
no i druga dla mnie bardzo dziwna rzecz, to jest jego dziwne zachowanie jeśli chodzi o te jego wychodzenie na imprezy bez Ciebie.. czyli wychodzi wszystko na to, że chce flirtować z innymi dziewczynami, za Twoimi plecami.. mnie się to nie podoba...
dlatego bardzo poważnie porozmawiałabym przede wszystkim z nim.. dlatego najpierw porozmawiaj ze swoim chłopakiem..
powodzenia i pisz, jak to załatwiłaś, a jak nadal nic nie będziesz wiedziała, co i jak to pytaj, pomożemy!!
Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 236 dni temu Posty: 1404
Profil: Imię: K.
Włosy: brunetka
Stan: hmm... zawieszony....
Wysłany: 2008-05-16, 21:20
Uzyskalam dzis zgode na widzenie......... jutro jade sie z nim zobaczyc
Moze nie powinnam, moze jest za wczesnie......... moze, moze, moze......... a ja czuje ze musze sie z nim zobaczyc zeby to jakos zakonczyc.......... musze podniesc sie psychicznie....... a poki z nim nie porozmawiam to nie dojde do pionu...........
Trzymajcie kciuki.
_________________ ...Losing you is like livin in a world with no air...
Informacje: Wiek: 31 Dołączyła 96 dni temu Posty: 674 Skąd: Pokaż na mapie
Profil: Wzrost: 168
Włosy: brąz
Stan: zaobrączkowana
Partner: L.
Wysłany: 2008-05-16, 21:55
Trzymamy kciuki katti, jeśli taka jest Twoja decyzja, to mimo wszystko uważam, że jest dobra, bo jest TWOJA!
Wbrew pozorom ta wizyta może wiele pomóc w tej sytuacji, głównie dla Twojej psychiki...
Będzie dobrze!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum