Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 265 dni temu Posty: 44 Skąd: Szczecin
Profil: Imię: Milena
Wzrost: 160
Włosy: szatynka
Stan: prawie żona :)
Partner: Arkadiusz
Wysłany: 2008-02-04, 21:40 Problem z zebami
Witajcie dziewczynki.
Moze i moj problem wyda Wam sie blahy ale ja sie zaczynam martiwc.
Otoz od kilku dni mam wrazenie jakby mi sie lekko ruszal zab (prawa jedynka). Zastanawiam sie od czego. A moze to tylko moje zludne wrazenie,ale troche sie denerwuje.
Ostatnio w pracy zjadlam cale opakowanie sucharkow,troche poranilo mi to dziasla. I nie wiem czy moze przez to mam wrazenie ze mi sie ri=usza ten zab albo rzeczywiscie tak jest.
Ale czy to mozliwe zeby w wieku 25 lat same zaczely sie ruszac zeby?? Wiem ze to pewnie indywidualna sprawa ale co o tym myslicie.
Poobserwuje jeszcze troche ten zab i zobacze jak bedzie dalej.Ale jesli sie okaze ze sie rusza to co ja zrobie?? Za 4 miesiace i kilka dni mam slub a tu taki problem.
Informacje: Dołączyła 350 dni temu Posty: 6473 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-02-04, 21:55
moze to przez poranione dziąsła czasami gdy mamy jakis stan zapalny lub cos w tym rodzaju i dziąsła sa lekko opuchnięte to mozna miec uczucie jakby ząb lekko sie kiwał lub moze nawet tak być na razie nie ma co panikowac odczekaj kilka dni zeby dziąsła Ci wydobrzały jesli uczucie zniknie to OK a jesli nie to radziłabym skonsultowac sie z dentystą
Wysłany: 2008-02-04, 21:58
Tez myslalam ze to moze byc od poranionych dziasel....i mam nadzieje,ze tak wlasnie jest. Pierwszy raz mi sie w sumie takie cos zdarzylo a moze po prostu wczesniej nie zwracalam na to uwagi. Hmmmm mam nadzieje,ze bedzie ok.
Informacje: Dołączyła 350 dni temu Posty: 6473 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-02-04, 22:02
ja miałam kilka razy taka sytuacje własnie od poranionych dziaseł lub zapalenia byłam u dentysty i kazał mi czekac czekałam i jak opuchlizna zeszła zabek juz sie nie ruszał
Informacje: Dołączyła 285 dni temu Posty: 2999 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-02-04, 22:10
Też mi się zdarzało takie uczucie od poranionych dziąseł właśnie. Ale ja się przyznam, że nic z tym nie robiłam... Nawet u dentysty nie byłam Po prostu czekałam, aż samo przejdzie... i przechodziło, zazwyczaj nie trwało to długo.
Wysłany: 2008-02-04, 22:15
Troche mnie uspokoilyscie:) Ja rzeczywiscie bardzo sobie poranilam dziasla tymi sucharkami. W sumie jadlam je przez dwa dni. Teraz czuje taz jakbym mnie wlasnie dziasla bolaly.
Wysłany: 2008-02-04, 22:22
Nymphadora teraz to juz mnie naprawde uspokoilas Skoro Ty tez tak mialas po sucharkach Teraz juz nie chce widziec na oczy sucharkow bo znow bede pozniej sie martiwc ze cos mi dolega
Nie dosc ze mam juz stresa przed slubem to jeszcze jakies problemy ze zdrowiem Koszmar
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum