paulcia ja tez tak czasem mam bylam juz u gina, ale kobieta wogole nie zna sie na rzeczy i powiedziala, ze to normalne, nawet mnie nie zbadala teraz sprobuje wybrac sie do kogos innego, bo tez mnie niepokoja te plamienia
Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 101 dni temu Posty: 412
Profil: Stan: dziewczyna mojego chłopaka
Wysłany: 2008-03-29, 16:48
Madzik napisał/a:
bylam juz u gina, ale kobieta wogole nie zna sie na rzeczy i powiedziala, ze to normalne
ja też miałam wrażenie, ze się na rzeczy nie zna. Ale chyba faktycznie to normalne jak tak mówią, bądz co bądz one sa troche bardziej obeznane w tych tematach
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 340 dni temu Posty: 318 Skąd: Łódz
Profil: Imię: Emilia
Wzrost: 175
Włosy: brunetka
Stan: panna
Wysłany: 2008-03-30, 14:09
Zauważyłam u siebie niepokojące objawy, a mianowicie wydzielinę z pochwy w kolorze krwi(nie podobne do okresu), moze trochę ciemniejszym. Biorę tabletki antykoncepcyjne Novynette, to jest moje drugie opakowanie, w wczesniej brałam Diane. Od kilku dni odczuwam dodatkowo lekkie pieczenie i o podejrzewam, ze mam jakąs infekcje, do lekarz idę dopiero w piątek. Nie wiem co do tego czasu robić;/ czy te dziwne upławy wywołane są własnie tą infekcją, czy moze mój organizm nie za dobrze reaguje na te tabletki, poradzcie coś miałyście kiedyś podobny problem??
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum