Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 171 dni temu Posty: 321 Skąd: 3city
Profil: Wzrost: 164,5
Włosy: Rude
Wysłany: 2008-01-24, 13:52 prison break
Ruszyla dalsza czesc Prisona... czekalam z niecierpliwoscia bo juz nie mialam co ogladac do obiadu...i wiecie co zauwazylam ogladajac 9 odc 3 serri.. ze Michael sie zmienil... chyba scenarzysci stwierdzili ze bohater musi ewoluowac.. widac zycie i reality wplynely troche na niego. Wc zesniej mialam wrazenie ze chociaz minelo 2,5 serii Glówny bohater sie nie zmienia - ciagle zyczliwy dobry itd...pelen determinacji. czy to tylko moje odczucia?
Powiem szczerze że lubiłam ten serial.Pierwszą serię oglądałam z zapartym tchem po 7 odcinków dziennie (wszystkie serie mam zgrane na dvd). Druga seria zaczęła mnie trochę nudzić,nawet bardziej niż troche bo jak już zaczynało być ok to znów się schrzaniło wszystko. Trzecia seria zaczęła się ciekawie- ale znów powtarza się to co w drugiej. Już można przewidzieć że jak coś się układa to i tak się zawali. Także mnie to denerwuje i w sumie nie wiem dlaczego czekam na kolejny odcinek. Będą to przeciągać jak nowele brazylijską.
Martha, w sieci jest już 10 odcinek 3 serii
Wysłany: 2008-01-25, 11:27
Roszpunka: no wlasnie wczoraj ogladalam..:)) wg mnie wlasnie dopiero teraz w 3 serii robi sie coraz ciekawiej ( 1 seria byla rewelacyjna).. ale wyglada to tak jakby konczyly sie pomysly na to: co dalej...
Nawet glowny bohater Went jakos coraz mniej przyciaga mnie przed kompa..:(
Wysłany: 2008-01-25, 11:49
no! w ogole poczatek 3 seriii na maxa mnie rozczarowal:(( tak ze nie chcialam ogladac. hihii...dopiero te 3 ostatnie odcinki sprawily ze jakby cos drgnelo..ale to juz nie jest to.
Jak ja to oglądam to wszystko jest takie do przewidzenia. I to pesymistycznie oczywiście. Śmieję się z mężem że chyba najlepiej 1 i ostatni odcinek obejrzeć żeby nerwów nie tracić
Informacje: Wiek: 18 Dołączyła 256 dni temu Posty: 366 Skąd: z nibylandi...
Profil: Stan: Zaświergolona ;)
Partner: Bartuś ;*
Wysłany: 2008-01-25, 11:54
A ja oglądam z ciekawoscia Podoba mi sie 3 seria Z moim bojem ogladamy ... i fajniejest Z niecierpliwoscia czekam nakazdy odcinek, mimo iz Went mi sie nie podoba :]
_________________ "W tej chwili, jest 6, 470, 818, 671 ludzi na świecie.
Sześć miliardów ludzi na świecie.
Sześć miliardów dusz.
A czasami...
...wszystkiego czego potrzebujesz jest jedna."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum