Rejestracja Zaloguj  

RSS Uzaleznione Rangi Mapa                       Kontakt SzukajAlbum Regulamin Reklama na forum

Przyłącz się do najsilniejszego trendu na świecie - wellness

Poprzedni temat :: Następny temat
Prezydent Olsztyna
Autor Wiadomość
smerfetkahh 

Informacje:
Dołączyła 212 dni temu

Profil:
Ostrzeżeń: [6]
  Wysłany: 2008-02-26, 22:53   Prezydent Olsztyna

Od prawie miesiaca kraza plotki,ze pan Prezydent Olsztyna gwalcil i molestowal kolezanki z pracy :shock: sa na to dowody w postaci zdjecia nagiego prezydenta jak tez rozmowa nagrana przez jedna z pan w ktorej mowi sprosne rzeczy.
Dzis w uwadze byl caly reportaz tego i prezydent wszystkiemu sie wypiera,lecz wciaz nabywaja nowe mocne dowody :-/
I tak sie wlsnie zastanawiam jak to sie rozkreci??czy jest winny??czy rzeczywiscie jak mowi jest niewinny.
Ludzie na tak wysokich stanowiskch czuja sie przewaznie bezkarni,dlatego bede przypatrywac sie dalej tej sprawie.
Zainteresowanych prosze o wypowiadanie sie,dziekuje :-D

REKLAMA

Madae 

Informacje:
Dołączyła 350 dni temu

Profil:
Wysłany: 2008-02-26, 22:54   

noooo jakby był takm całkiem nie winny to by jego nagiego zdjecia nie mieli i sprosnego nagrania...

smerfetkahh 

Informacje:
Dołączyła 212 dni temu

Profil:
Wysłany: 2008-02-26, 22:55   

No mowi,ze zdjecie jest przerobione a nagranie to niby nie jego teksty :mrgreen:

Moniika 

Informacje:
Dołączyła 256 dni temu

Profil:
Wysłany: 2008-02-26, 22:55   

ja mysle ze nie jest do konca niewinny, nie ogladalam tego reportazu, ale duzo dowodow świadczy przeciwko niemu

smerfetkahh 

Informacje:
Dołączyła 212 dni temu

Profil:
Wysłany: 2008-02-26, 22:58   

Moniika napisał/a:
ale duzo dowodow świadczy przeciwko niemu

wlsnie :-/ ale on zapiera sie rekami i nogami wiec jesli wyjdzie to na jaw to szkoda mi tylko jego rodziny :-( zreszta jak dla mnie to on z twarzy wyglada na s....

Moniika 

Informacje:
Dołączyła 256 dni temu

Profil:
Wysłany: 2008-02-26, 23:02   

smerfetkahh, no wlasnie mowilam ze z wygladu jest taki podejrzany typ.... Wydaje mi sie ze jest w tych oskarzenia jakas prawda, a to jaka to mam nadzieje ze wyjasni prokuratura

Jewel 
I'm In Love

Informacje:
Dołączyła 348 dni temu

Profil:
Wysłany: 2008-02-27, 00:03   

Coś w tym musi być, kobiety taki przykrych dla siebie historyjek nie wymyślają :roll:

Ninka 

Informacje:
Dołączyła 139 dni temu

Profil:
Wysłany: 2008-02-27, 04:41   

smerfetkahh, jestem w szoku

http://wiadomosci.gazeta....08,4923227.html

Prezydent Olsztyna molestował urzędniczki?

Posłowie PO wzywają prezydenta Olsztyna, by poszedł na urlop

Tak kurde najpierw nawywijal a teraz jeszcze jego an urlop! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Kociak 

Informacje:
Dołączyła 537 dni temu

Profil:
Imię: Ania
Włosy: blondi :P
Wysłany: 2008-02-27, 20:31   

Ja też właśnie jestem ciekawa jak to się potoczy dalej. Z jednej strony nie zdziwiłabym się gdyby była to prawda. Ale zastanawia mnie taka rzecz. To nagranie. Nie brzmi jakby ta kobieta się specjalnie opierała tej rozmowie tylko ją podjudzała i kontynuowała - więc nie wiem jak to się ma do tego, że ona tego nie chciała. Chyba, że to była już "rozmowa kontrolowana" :)

smerfetkahh 

Informacje:
Dołączyła 212 dni temu

Profil:
Wysłany: 2008-02-27, 22:12   

Mnie najbardziej interesuje ta fota nagiego Prezydenta :-P bo mowi,ze jest fota przerobiona-a tam wyraznie widac jego twarz i cos tam jeszcze w sumie jak bym byla jego zona to bym po klacie poznala bo tego nie mozna przerobic :-P porzeciez nikt w sumie nie wiem jak on wyglada.

Jewel 
I'm In Love

Informacje:
Dołączyła 348 dni temu

Profil:
Wysłany: 2008-02-28, 01:44   

Wczoraj w "Uwadze" był z nim wywiad i powiem, że facet nie jest w ogóle wiarygodny. No tak mu źle z oczu patrzy <bezradny>

Ninka 

Informacje:
Dołączyła 139 dni temu

Profil:
Wysłany: 2008-02-28, 02:33   

Szkoda ze ja nie widzialam tego programu :-x takich ludzi to normalnie won ze stanowisko ze skutkiem natychmiastowym a nie jeszcze go na urkopy wysylac :evil:

smerfetkahh 

Informacje:
Dołączyła 212 dni temu

Profil:
Wysłany: 2008-02-28, 11:47   

Cytat:
W czwartek rano, w miejscu zamieszkania, został zatrzymany prezydent Olsztyna Jerzy Czesław Małkowski - poinformował rzecznik podlaskiej policji Jacek Dobrzyński.

Małkowski został zatrzymany na polecenie Prokuratury Okręgowej w Białymstoku, która prowadzi śledztwo w sprawie molestowania urzędniczek przez prezydenta miasta i zgwałcenia jednej z nich.

Jak poinformował Dobrzyński, policjanci wraz z Małkowskim pojechali do urzędu miasta w Olsztynie, by zabezpieczyć dokumenty w jego gabinecie. Po trzech godzinach Małkowski został wyprowadzony przez policję z Ratusza.

Rzecznik Prokuratury Okręgowej w Białymstoku Adam Kozub potwierdził fakt zatrzymania Małkowskiego. Obecnie prowadzone są czynności procesowe na terenie Olsztyna - powiedział Kozub. Dodał, że w czwartek prokuratura w Białymstoku nie będzie prowadzić z Małkowskim żadnych czynności.

Śledczy z Białegostoku przejęli śledztwo z prokuratury w Olsztynie na początku lutego. Olsztyńska prokuratura wyłączyła się z niego ze względu na mogące pojawić się zarzuty o brak bezstronności.

Według nieoficjalnych informacji, w białostockim śledztwie przesłuchanych zostało kilka kobiet molestowanych i jedna, która miała być zgwałcona w czasie, gdy była w ciąży. Złożyły one wnioski o ściganie i dopiero wówczas śledztwo ruszyło z miejsca.

Jerzy Czesław Małkowski w oświadczeniu wygłoszonym podczas sesji rady, po raz kolejny zaprzeczył zarzutom o molestowaniu i gwałcie. Powiedział, że od kilku tygodni toczy się kampania zarzutów, oskarżeń, sądów i wyroków.

To wszystko ma niespotykany wymiar linczu i napaści na mnie, moją rodzinę i moje otoczenie. Chcę zdementować wszystko to, co czyni ze mnie w samych tylko zarzutach przestępcę. Nie jestem przestępcą, nie wykonałem czynu w kategoriach prawach karnego - zaznaczył. (mj)

źródło: wiadomosci.wp.pl

edit by Kociak: dziewczyny podawajcie źródła do wklejanych artykułów!
Ostatnio zmieniony przez Kociak 2008-02-28, 13:02, w całości zmieniany 1 raz  

madzia88 

Informacje:
Dołączyła 220 dni temu

Profil:
Wysłany: 2008-02-28, 12:06   

to bylo dobre ogladalam caly reportaz a ten prezydent poprostu klamie cham swinia i d*** <dupka> nie chce mi sie nawet wiecej wypowiadac bo klamie w zywe oczy :evil:

Madae 

Informacje:
Dołączyła 350 dni temu

Profil:
Wysłany: 2008-02-28, 12:16   

ja oglądałam wczorajszy reportaż :D i powiem ze to nagranie mnie rozbroiło :D słyszałam lepsiejsze :P ale to prezydent i jemu nie przystoi....pozatym ten text z wibratorkiem :roll: :shock:
nie wierze mu wogóle.... moim zdaniem przeskrobał i to nie mało

Odpowiedz do tematu