Informacje: Dołączyła 420 dni temu Posty: 6472 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-02-19, 23:44
Madzia81 napisał/a:
"Aby ulżyć Wam udrękę,
Co za paczkę dąć w prezencie,
Młoda Para podpowiada
i zarazem pięknie prosi,
By w kopertę włożyć grosik,
Tyle ile każdy może,
Za co z góry Szczęść Wam Boże. "
taki delikutaśny bardzo na miejscu delikatny i nie namolny
Madzia81 napisał/a:
"Gościom nisko sie kłaniamy,
na wesele zapraszamy.
Będą pląsy, tańce, bale i jedzenia stosy całe.
Więc się Nasi Mili stawcie,
o prezenty sie nie martwcie,
by nie stawiać ich na stercie,
niechaj zmieszcza się w kopercie."
Informacje: Wiek: 28 Dołączyła 81 dni temu Posty: 5 Skąd: Warszawa
Profil: Imię: Kasia
Wzrost: 162
Partner: Piotrek
Wysłany: 2008-05-12, 15:50 zamiast kwiatów - wierszyki w zaproszeniach
Hej,
z moim narzeczonym jesteśmy obecnie na etapie domykania listy gości i projektowania zaproszenia. Jako że kochamy zwierzaki na zaproszeniu chcemy umieścić informację o tym, że nie chcemy dostawać kwiatów, a w zamian za nie prosimy o jakieś smakołyki dla psiaków, które później przekażemy do schroniska.
Ja znalazłam tylko jeden wierszyk w tym temacie.
Bardzo byśmy chcieli,
by w tym dniu uroczym,
były uśmiechnięte jakieś małe oczy.
A więc zamiast kwiatów, do życzeń w kościele,
dołączcie "jedzonko" nasi przyjaciele.
My do piesków z nim pojedziemy
i w Waszym imieniu schronisku przekażemy.
Znacie jakieś inne?
[ Dodano: 2008-05-12, 16:25 ]
Sorki, ale coś mi się poprzestawiało - chciałam stworzyć nowy temat, ale wskoczyło mi do tego
W każdym razie jeśli macie jakieś fajne wierszyki na ten temat to odpowiadajcie na
Strona Główna » Dla mezatek... i nie tylko » Slub » zamiast kwiatów - zaproszenia ślubne
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 112 dni temu Posty: 2239 Skąd: z malej osadki
Profil: Imię: Ola
Stan: zakochana
Partner: Tomek
Wysłany: 2008-07-21, 18:24
a wiecie ze moja ciocia 2 lata temu brala slub i zrobila liste prezentow na swoim serwerze internetowym i mieli do niej dostep
kazdy kto byl zaproszony na wesele mial wybrac sobie jakis prezent... i go kupic..
nie wiem czy to byl bardzo dobry pomysl jak na mnie ma on swoje plusy i minusy... byly tam i drogie i tansze rzeczy wiec kazdy wybral cos na miare swoich mozliwosci i wpisywal sie przy tym prezencie na liste...
co o tym sadzicie bo ja sie zastanawiam czy tak nie zrobic przed moim slubem, ale tylko sie zastanawiam
_________________ Kobieta kochana zawsze odnosi sukces...
Informacje: Wiek: 19 Dołączyła 392 dni temu Posty: 8055 Skąd: Wrocław
Profil: Imię: Weronika
Stan: jeszcze panna :)
Partner: Radzio
Wysłany: 2008-07-21, 18:25
Olciiia, moim zdaniem to głupie
chamskie wręcz
bo tak jakby ktoś sobie wymyślił pezent i uważałby, że jest to fajne, ta osoba by to przyjeła z uśmiechem normalnie itd a tak to widzi już, że oni tego nie chcą
poza tym to takie jakby "wyłudzenie"
ja bym tak nie zrobiła
Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 294 dni temu Posty: 3071 Skąd: London City ;)
Profil: Imię: Ania
Partner: Lukasz
Wysłany: 2008-07-21, 18:30
Olciiia, tutaj w Angli dodatkowo mlodzi wybieraja sklep, w ktorym goscie maja te prezenty kupic,moze i jest to praktyczne rozwiazanie,ale ja bym tak nie zrobila
Ja mysle, ze zrobimy liste tego, co chcielibysmy dostac, choc nie wiem co sie na niej znajdzie, bo mamy doslownie wszystko Ale jesli juz cos wymyslimy, to chyba podzielimy to na dwie rodziny i damy rodzicom... Nie wiem... mamy jeszcze czas aby to przemyslec...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum