Informacje: Wiek: 17 Dołączyła 82 dni temu Posty: 733 Skąd: Anglia
Profil: Wzrost: 170
Włosy: ciemny blond
Stan: panna ;)
Wysłany: 2008-09-27, 03:21
Może już nie chce bransoletek
Ja pamiętam jako mała dziewczynka kupowałam Tacie cały czas spinki do krawata, z każdą okazją dosłownie i też bardzo często gubił stąd przyszło mi to do głowy
Informacje: Dołączyła 114 dni temu Posty: 2172 Skąd: Gostyń
Profil: Imię: Klaudia
Stan: panna
Wysłany: 2008-09-27, 10:33
Kita, znam jeden taki sklep, w którym co prawda kufle sobie trochę kosztują, ale za to są zabawne Miałam jeszcze na oku zamówienie sobie kufla na allegro z dedykacją, ale oczywiście nie wypaliło Dlatego w poniedziałek, czy we wtorek startuję po niego i dokupię jakiegoś leszka albo coś w ten deseń :]
Włosy: blond
Stan: zaręczona
Partner: M.
Wysłany: 2008-09-27, 11:04
No ja pewnie teraz ten kufel kupie, niedawno M. mial uroziny, to mu dwie ksiazki kupilam, bo on uwielbia czytac,a w listopadzie ma imieniny i znowu trzeba wymyslac , no a potem ani sie obejrze i juz swieta ale na swieta to pewnie jakis sweterek...
Włosy: blond
Stan: zaręczona
Partner: M.
Wysłany: 2008-09-27, 11:12
Elodi, no to mamy problem , dla mnie i tak najgorsze jest to wymyslanie preznetow, za kazdym razem chcialabym kupic cos innego, ale wychodzi na to, ze na zmiane kupuje sweterek, koszulke, bokserki albo ksiazki
Stan: panna
Wysłany: 2008-09-27, 11:14
Kita, też staram się wymyślać co rusz inne niespodzianki. I póki co nic mi się nie udało powtórzyć, ale będąc ze sobą 2 lata ma się jeszcze pomysły Czy to zestaw do golenia, to perfum, to coś śmiesznego W tym roku jednak będę już miała problem.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum